@-Paşa- Bu arada tamir bakım standı buldum hem de 20 KG kapasiteli

üstelik 155 TL gibi saçma sapan bir ücrete, hemen sipariş ettim ve 1 haftada elime ulaştı ta İngiltere'den. Bilahare inceleme yazısı yayınlayacağım fotoğraflarla beraber. Hatta hafta sonu standını denemek için, satmakta olduğum maşayı söküp, temizleyip, yağını değiştirip, video çektim. Maşa satıldı aynı gün

Video önemli
@Bisikletsurenadam genel olarak haklı olmanızla birlikte parantez açarak şunu dile getirmek istiyorum izninizle. Sistem destek uzmanıyım, hani prof.dr.'un muayenehanesine gidip hocam yarama pansuman yapar mısın derseniz yapar ve gene muayene ücretini alır. Basılan cahilce tabirle 2 tuş da olabilir.
Size farklı bir örnek vereyim. Benim otomatik vites kutusu vuruntu yapıyordu, dışarda 2 kez yaptırdım 1 ay içinde 2 kez bozuldu ayar,(Aylık 2700 km sabit yol yaparım)
yetkili servise götürdüm, el bilgisayarına bağlayıp kalibrasyon yaptı ve tam 1 dk sürdü 180 TL aldılar (180 TL manuel araçların baskı balata fiyatıdır bu arada) Verdim ücreti tek kelime dahi etmeden,
servisin yaptığı kalibrasyon 2 senedir sorunsuz , bozulmadan devam ediyor. araç aynı, kullanılan bilgisayar aynı, işlem aynı sadece usta farklı
Sizin attığınız formatla muhtemelen benimki de aynı olmayacaktır diye değerlendiriyorum. Ben senelerce microsoft platformları üzerine eğitim aldım. sertifikasyonlar kazandım, çıraklar yetiştirdim, onlar da kendi çıraklarını yetiştirdi. Ama internet cafedeki eleman ile aynı klasmanda değerlendirilmek kötü

, ben birilerine birşeyler öğretirken , diğer arkadaş "la az sessiz oynayın şunu amuhaoyyum" diye bağırıyor mesela bacak kadar çocuklara oyun oynarken.
Ne zaman ki ilime, bilime, emeğe saygı duyan bir toplum oluruz (100-150 sene sonra belki) o zaman bu tür şikayetler de son bulur diye düşünüyorum.