Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Eveett simdi de diger pazarın hava durumunu takip etmeye baslayacağım. Allah yardımcım olsun. Bu tur yapılana kadar meteorolog çıkacağım heralde.

İki gündür sahil hattında şiddetli rüzgarlar mevcut pazar yağış olmasa bile rüzgar zorlayacaktı bizi. İnşallah haftaya hava güzel olur.

Eğer aramızda da acemiler varsa onlar için de pratik yapmaya vakit kalmiş oldu bu vesileyle.

Scudo
Yarın sabah ufak bir tur yapmak isteyen var mıdır? :) 40-50 km civarında. Yandaş arıyorum kendime :) Rota önerilerine de açığım.

@Anonim sabah cok ruzgar olmazsa ben gelebilirim turun nerede baslayacagi ve guzergah onemli. cok idmanli degilim.

ben bugün 2 7 arası bir inciraltı yaptım 40 km eller tutmuyordu en son :D bir sonraki pazar olmam büyük ihtimalle, ama bu pazar süreceğim aksilik olmazsa, yağmur beni etkilemiyor, hava yeterki bugünki gibi 1 2 derece olmasın yeterli

@Anonim maalesef :/ pazrları dağcılık faaliyetleri vardı bu hafta boşluk yakalamıştım, cumartesileri bisiklet pazarları dağa verdim kendimi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@serkanoz87 Tühh ya olsaydın iyi olurdu ama yapacak bişey yok Serkancım maalesef havanın azizliğine uğradık...

@Anonim aynen havanın azizliği, başka zamanlara artık ya nasip diyelim

@serkanoz87
Haftaya hava güzel olur belki :) Fikriniz değişir mi o zaman? :)

@Anonim hava sıkıntı değil benim için, bugün 2 3 derecede kullandım yağmurdada çıkıyorum süreklide :) haftaya mahmut dağı zirve faaliyetimiz var o sebepten haftaya ve sonraki pazarları sıkıntı

• Beğen
Haftaya ertelemişsiniz ama İzmir'in havasına güven olmaz. Yağmurlu görünüp de parçalı bulutlu olduğu çok zaman oluyor. Bu kadar kişi kendini ayarlamışken bence bekleyeyim, en azından Cumartesi akşamına kadar.... Kesin yağış olursa zaten rezil olmaya gerek yok, ama bir ihtimal hava kuru olabilir...

• Beğen
@uguryilmaz144 Benim için hava problem değil ama genel çoğunluk bu şekilde olunca haftaya erteledik, son ana kadar bekleyip eğer hava bozuk olursa kimsenin haftasonunu kilitlemeyelim bi de :)

@tuna ünüvar
Yeni gördüm mesajını. Saat 10:00'da @TheRock ile Folkart civarı buluşacağız. Oradan Altınyol, Bostanlı, vapur ile Üçkuyular ve tekrar pedallayarak Bornova'ya geleceğiz. Mesajı görürsen gel :)

@deadlistcatch Akşamüstü decathlondaydım sabahtan iyiydi de akşamüstü bi tuhaflaştı

@Anonim aynen saat kacti hatirlamiyorum guzelim hava birden kapatti buz kesti valla ama o saate kadar bulut yoktu ya havada

• Beğen
sanki yağmurda yağmayacak gibi :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri