Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Valla onu bunu bilmem de bence isabetli olmuş haftaya ertelediğimiz...

Scudo
İzmir de insan mı yok bugün ortalık faz
fazla bi sakin sanki.

Mavişehir de sakin...Normalde bu saatlerde mavibahçe trafiği olurdu pek bi numara yok gibi

Çok çok az yağmur çiseliyordu yani ahmak ıslatan vardı az önce Üçkuyular'da.

şirinyerden yedigöllere dogru biraz tırmanıcam bugün umarım birden bastırmaz var mı buca dolaylarında pedallayacak biriler?

@Anonim
Rüzgar çok sert esmeye başladı. Hava açık. Bugün belki yağmaz fakat önümüzdeki günler yağmurlu.

Aslında bugün buluşma yapılabilirdi. Akşama doğru yağmaya başladı zaten o zamana kadar dağılırdık...

ben sabah dedim :) yağmayacak gibi, sabah 9 10 gibi buluşsaydık 3 gibi dağılırdıık miss :) neyse olan oldu ilerleyen haftalara nasip

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Yapacak bişey yok... Bırakalım bugünü önümüze bakalım...Yapsaydık da kesin yağardı... İlerleyen haftaya değil bu pazara @serkanoz87 hava yağmurlu bile olsa olacak zaten buluşma :)
Bakalım kimler gelecek bende çok merak ediyorum...

Geçen gün tur yapalım diye buradan yazmıştım. Soğuk havaya rağme sağolsun @TheRock ve @tuna ünüvar arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı, 2 Ocak tarihinde beraber pedallama ve tanışma şansı bulduk. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum :)
http://img911.imageshack.us/img911/9127/juGnmG.jpg

@tuna ünüvar
Zamanı gelmişti, hatta seni ifşa etmek için ayarladık turu :p Hac olayı aklıma geldikçe gülüyorum hala :D :D Sana ayrıca bir jant akort borcum var.

Yaa benim ön dıș lastikte sorun var zaten tam oturmuyo sanirim duz yolda giderken surekli rahatsiz edici bi hoplatma var o yuzden teker donerken akort ayarsiz gibi gorunuo. O gun jant akortunu bozacak bi durum olmadi. Haftaya yeni lastik takcam sanirim sorunn ortadan kalkacak.

• Beğen
Tepkiler: TheRock
Süper olmuş valla orda olmayı çok isterdim o gün işlerim olmasaydı... @Tuna Ünüvar Pazara buluşma sonrası bırak istersen tekeri akort yaparız itinayla :)

@tuna ünüvar @Anonim nicelerinde gorusmek uzere insallah.

dun aksam dahil pazartesini sakir sakir yagmurlu gosteren hava durumuna tesekkur ederim. aksam yagmur var diyor simdide her yer gunluk guneslik.

Az önce @Anonim ile konuşunca aklıma geldi, bakayım dedim hava durumuna. Haftasonu açık görünüyor arkadaşlar. Hatta cuma, cumartesi ve pazar açık. Buluşma için ayarlayın bence kendinizi :)

@Anonim Aynen Denizcim bu arada paylaşmayı unutmuştum flamalarda hazır bisikletlere takmak için :)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160104/a1c89af745e63c32fb35cb152fcaba14.jpg

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri