Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@sezgindurmus ben bucada oturuyorum ama buluşmaya manavkuyudan katılabilirim.

Scudo
Yarın hava güzel olacak. Benimle pedallamak isteyen(ler) var mıdır gündüz? :) Rota önerilerine de açığım ;)

@Deniz Tezcan
Benimle pedallayacak kimse yok galiba :( Akşama çarşamba akşamı bisikletçilerine katılayım bari. Yavaş mavaş idare edeceğiz :)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160105/4e4b37c4fa4efff5407f2ec3ddd24997.jpg

Ben bununla uğraştım @Anonim :) cevap yazamadım ondan ;)

Yok değil :) 3n30 dynamo, en sonunda jant örmeyide öğrendim tabii en büyük katkı @SerkanH den geldi :)

Pardon ya Nexus göbekten vitesti. Bi dene bakalım yavaşlık yapıcak mı benim de aklımda ama çok soru var

@sezgindurmuş Yok yok benim değil kuzenin bisikletin bu, yurtdışında ikinci el bulmuş bunu, eski göbeğiyle değiştirip ördüm :) Bende merak ediyorum eğer memnun kalırsa ön göbeği değiştireceğim bende :)

Aynen bir yavaşlık yapıyor mu birde ortalama bir hızda kaç ma verecek. Boşu boşuna o ağırlığı taşımayalım.

@sezgindurmus 6v 3 watt ama alternatif akımmış o yüzden doğru akıma dönüştürmek için devresi varmış ama kendi yapacak, bi kullansın işe yararsa haber veririm :) Şaka maka 500 gram falan ağırlık var

Evet baya araştırdım ben de. Forumda birisi yazmıştı 20km hızda 500ma veriyor diye. O akımlada g3ü şarj etmek bir gün sürer. Belki powerbankı sürekli sarjlı tutup oradan telefon, far vs sarj edilebilir.

@Anonim
Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. [emoji4]

@Anonim
Fırat benim göbekler değișecek bi el atıver :) akort denizden zaten bende kahve yaparim içeriz :)

Eyvallah :) siparişler haftaya kaldı büyük iihtimal. Noel yüzünden gecikti. Noeli oldum olasi sevemedim zaten kutlamayin günah :)

• Beğen
Tepkiler: sinemvodka
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri