Tarihi ertelemk mantıklı gibi.Yagmura bir de yandan yandan esen sert rüzgar eserse(Bursa'dan bilirim) adamı hayattan sogutur.Bak nasıl kendime yol yapıyorum tarih ertelensin diye.
bana yağmur çamur rüzgar soğuk fark etmezde, bu hafta olmazsa haftaya ya da diğer pazarlarım doğa yürüyüşleri ve dağcılık faaliyetleri nedeniyle dolu, bu pazar rahatım, normalde de cumartesilerim bisiklete pazarları dağcılığa ayardım. hayırlısı bakalım
@Anonim Abi az once accuweatherdan aldığım bilgiler ışığında üzülerek belirtiyorum ki bu iş bu pazar yaş. Saat 10 ile 13 arası orta dereceli saganak (%54), 14 ile 16 saatleri arasında ise yine yağış mevcut (%59).
Ufak bir düzenleme az önce Narlıdere için hava durumuna bakmışım Konakta saat 11 ve 15 de anlik yagmur gozukmekte.
the weather channel a gore 13 derece bulutlu yagis yok gosteriyor pazar icin. klasik bir izmir havasi bizi bekliyor diyebiliriz hersey olabilir. ertelemek daha mantikli gibi
Accuweather şu an değişmiş, az önce poseidon a da baktım hava 12 derece gibi gündüz yağmursuz görünüyor ama yine de yarını beklemekte fayda var Brezilya dizilerine döndü hava
en iyi tercih olmus. bugun konak civari gunesli olmasina karsin sert bir ruzgar esti bi sure bisikletin ustunde denge saglamak zordu. klasik bir izmir havasi olacak gibi pazar gunu ne olacagi belli degil. ruzgar faktorude soguk havada zorlayabiliyor yagmur olmasada. { en azindan beni }