Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tarihi ertelemk mantıklı gibi.Yagmura bir de yandan yandan esen sert rüzgar eserse(Bursa'dan bilirim) adamı hayattan sogutur.Bak nasıl kendime yol yapıyorum tarih ertelensin diye.

Scudo
bana yağmur çamur rüzgar soğuk fark etmezde, bu hafta olmazsa haftaya ya da diğer pazarlarım doğa yürüyüşleri ve dağcılık faaliyetleri nedeniyle dolu, bu pazar rahatım, normalde de cumartesilerim bisiklete pazarları dağcılığa ayardım. hayırlısı bakalım :)

Hava yağışlı olmadığı sürece pek sorun değil aslında. Pedalladıkça ısınırsınız ne güzel :D

Bakalım yarın netleşir, accuweather dan takip ediyorum bir öyle bir böyle hava :)

@Anonim Abi az once accuweatherdan aldığım bilgiler ışığında üzülerek belirtiyorum ki bu iş bu pazar yaş. Saat 10 ile 13 arası orta dereceli saganak (%54), 14 ile 16 saatleri arasında ise yine yağış mevcut (%59).

Ufak bir düzenleme az önce Narlıdere için hava durumuna bakmışım Konakta saat 11 ve 15 de anlik yagmur gozukmekte.

Ben Nurullah İnce
Bisiklet Forum
İzmir

the weather channel a gore 13 derece bulutlu yagis yok gosteriyor pazar icin. klasik bir izmir havasi bizi bekliyor diyebiliriz hersey olabilir. ertelemek daha mantikli gibi

@Turan Babacan

Bugün belirli bölgeler karla uyanmış zaten :) Buluşma haftaya olacak sanırım.

@Anonim bende öyle düşünmeye başladım. Yarın kesinleşsin de ona göre planlarımı düzenleyim diye bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Accuweather şu an değişmiş, az önce poseidon a da baktım hava 12 derece gibi gündüz yağmursuz görünüyor ama yine de yarını beklemekte fayda var :) Brezilya dizilerine döndü hava :)

Bugün sabah karla uyandım manisada bu soğukta maalesef ben katılamıycam. Kıyafetlerim bu kadar soğuk için yeterli değil sizlere iyi eğlenceler dilerim :)

buyur gel abi vakit bulabilirsen görüşmek isterim bizim çocuklarla buluşucaktık ama bi 10 dk tanışmak isterdim aslında

• Beğen
http://www.hizliresimyukle.com/images/2016/01/01/hava.png
Saat 2 den sonra bastıracak gibi. O saate dönmüş oluruz sanırım

Arkadaşlar Pazar günü buluşmayı öteki haftaya yani 10 Ocak tarihine alıyoruz...Anlaşılan havanın azizliğine uğradık :) Neyse yapacak bişey yok...

en iyi tercih olmus. bugun konak civari gunesli olmasina karsin sert bir ruzgar esti bi sure bisikletin ustunde denge saglamak zordu. klasik bir izmir havasi olacak gibi pazar gunu ne olacagi belli degil. ruzgar faktorude soguk havada zorlayabiliyor yagmur olmasada. { en azindan beni :) }

• Beğen
tüh yav, bende sevinmiştim gelirim diye 4 ocakta istanbula geri dönüyorum :/

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri