Scudo Sports

Bisikletforum İzmir Buluşması

Bisikletforum İzmir Buluşması hangi gün olsun?

• Toplam katılım
    105
  • Anket kapanışı .
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@uguryilmaz144
Tamamdır :) Zaten bu tarafa geliyormuşsunuz :D Ben gündüz de azıcık süreyim, beni kesmez o tur :)

Scudo
Firat pisman olma sonra bak sadece gobek değil mesele. Yeni ruble-zincir-ön attırıcı takilcak. Vites-fren kollari degisecek. Yine vites-fren telleri degisecek. İș sandigindan daha karışık. :)

@Deniz Tezcan
Yav genç adamlarsiniz ne işiniz var ÇAB da :)

Maksat muhabbet :) Zaten çarşamba turu ortalaması 12 km/h...

@tuna ünüvar
Tüm işi yıktın adamın üzerine fırsat bulunca :)
Aslında aynı anda 3 kişi girişsek, hallederiz kısa sürede :)

Düz maşalı gri bir focus gördüğüm yerde kaçayım öyleyse bundan sonra :D :D

@uguryilmaz144
Elim cebime giderse uzaklaş Uğur :)
Düz maşa demişken, üye olmak lazım :) Rak Şak, pardon Rak Şok imiş; onlara rakip olalım :)
Hazır simgesi de var:

https://i.hizliresim.com/D9mXNZ.png

Düz Maşa Kullanıcıları Kulübü

@tuna ünüvar Yani sıfırdan bisiklet toplayacağız desene :) Sen tekerleri ver ben öreyim bi diğerleri kolay zaten :) Hatta bak buluşup bi yerde toplarız hepsini Deniz falan hep beraber on numara da muhabbet olur :)

Beni bitirme tezin olarak görüyosun farkindayim. O diplomayi sana yedirmem :)

Düz maşa grubuna katılmam etik olmaz malum 100mm travel'lı 29 mtb kullanıyorum. Ekstrem yol grubu da çağırıyor, yol bisikletim olmadığı için gitmiyorum :D Yol bisikleti aldığımda seve seve katılırım. Ama %15 tırmanış yaparken bas çalan bisikletçi olarak tarihe geçebilirim o ayrı :)

İyi seyirler arkadaşlar :)

@uguryilmaz144
Yarın güzel bir müzik sohbeti olacak gibi :)

@Anonim
Valla ne yalan soyleyim ciddiyseniz yapariz gırgır olur çaylar kahveler benden ama hatta gazoz bile içebilirsiniz.

Niğde gazoz'una hayır demem şimdiden söyleyeyim :) @tuna ünüvar sende geliyor musun çaba yarın akşam ?

Çok mu eski acaba hiç duymadım da... @Anonim

@uguryilmaz144 Biraz eskidiler bios ta falan çok çıkarlardı ama bi on sene oldu heralde ya, eleman mali müşavir şimdi çünkü :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri