Tamam karar verdim. Vergi kaçırmak istiyorum. Evet istiyorum. Bir yerden vergi kaçırmak istiyorum. Nasıl olur bilmiyorum. Kaç lira olur bilmiyorum. İsterse 1 lira olsun. isterse 1.000.000 lira olsun fark etmez. Yeter ya canımdan bezdim vergi vergi vergi yeter be, bir vatandaşa bu kadar yüklenilir mi ya? Bir vatandaşı bu kadar üzerseniz ilk fırsatta vergiyi de kaçırır başka şeyleri de çalar çırpar yapar eder. Ben başka bir şey yapmak istemiyorum. Ben sadece vergi kaçırmak istiyorum. Aldığımız paralar zaten elimize geçmeden önce gelir vergisi kesiliyor. Vergisi kesilmiş olarak aldığımız bu paralar ile vergisi içinde elektrik ve vergisi içinde su kullanıyoruz. Sonra da vergisi içinde olan herhangi başka bir şey alıyoruz ki bunun da içine ekstra bir de katma değer vergisi de katılmış oluyor. acayip aşırı lüks bir şey alırsanız araba gibi, hani 6 kişilik bir ailesindir, yaşlı anan baban karın ve 2 de çocuğun vardır. Bir yere gitmek istersen o yaşlı adamı, kadı ve 2 küçük çocuğu ve karını eğer kendine ait bir araba ile bir yere götürmek istersen hoooop ötv vergisi. Çünkü araba özel tüketim kalemidir. Öyle bedavaya yoookk. Minibüse bineceksin 80 yaşıunda adam, 75 yaşında kadın 5 yaşında 2 çocuk, karın kendin . Özel tüketim yapacaksan ödeyeceksin.
Bak büyük konuşuyorum, fırsatını bulayım ilk fırsatta vergi kaçırırım. Kaç lira olduğu umurumda değil. Forumda vardı arkadaşın biri. Komşum kaçak elektrik kullanıyor ne yapayım diye konu açmıştı. Milet çatır çatır elektrik çekiyor amperler harcıyor sabaha kadar elektrikli ufolarla evi ısıtıyor, biz doğalgaz kesilmesin, eektrik kesilmesin, ayranım dökülmesin ...
Ya deliricem valla çok sinirliyim elim ayağım titremeye başladı yazılarım da dengesiz sapıtık cümleler düşük