Scudo Sports

Bisiklete dair her şeyin pahalı olma sorunsalı

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Avrupada bisiklet ile işe gittiğin her 1km için 0.50 cent odeniyor diye duydum.
Oooo acayip kâra geçerdik :):):)
Yorumlarin çoğunun doğru olduğunu düşünüyorum.

Scudo
n11 de epey iyi fiyatlı ürünler var bakmak lazım.

araba lastiği - bisiklet lastiği
araba tamponu - bisiklet çamurluğu
el feneri - bisiklet aydınlatması
forma,kıyafet - bisiklet giyimi vs
arkadaşların dediği gibi bir çok ürünün karşılaştırınca bizim ürünler pahalı
birinci sebebi birçok parça ülkemizde üretilmiyor ve vergi yükü var
ayrıca kimse malını ucuza satmak istemiyor herşey pahalı .
bisiklete hobi, spor ya da lüks tüketim gözüyle bakıldığından bu durum değişmeyecek galiba

@Üye Adı
aynisini bugun ben de dusundum.Birkac esya koyabilecegin canta 80tl!Kumasiyla beraber toplasan o cantayi max ederi 20tl iken gelip de bu kadar fiyata canta satilmasi beni de bu fikirleri dusundurmeye itiyor.
Kumas sorunu cozulse istedigimiz tasarimda bir canta yapabiliriz aslinda.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
bkz: (Türkiye'de hiçbir şeyin ucuz olmaması sorunsalı)

Hay bu -sal -sel eklerini Türkçeye bulaştırana yahu. Sorunu demek varken sorunsal diyince daha mı bir elit oluyorsunuz ?

Ben sanayiden ihtiyaçlarımı almaya başladım tavsiye ederim

canta.jpg @kobalamin şimdi A101den bir tane çanta aldım sporcu cantası gibi ölçü alıp yapmaya çalışacağım bu haftasonu.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
Üye Adı Tuzlaya yakınsan eğer, tersaneler bölgesinde gemilerde kullanılan su geçirmez özellikte bezlerden bulabilirsin. Orası baya kapsamlı bi yer, biraz gezmek gerek ama.

Bir bisiklet dükkanı aynı sokaktaki bir kuyumcudan daha fazla vergi verdiği için ,bisikletin herşeyinin pahalı olması gayet mantıklı..
Mutlu olmak için sonuç:Bisiklet altından daha kıymetli...

• Beğen
Tepkiler: mehmetlevent
Prowell kask alcam en ucuzu 100 tl.Benim bütçem 60 tl.İyi bir kask almak Kafayı sağlam tutmak için zengin olmak mı gerekli?

Vergi vergi vergi... Türkiyede bir çift continental touring plus 260 lira iken , ingiltereden kargo dahil 175 liraya alıyorum :D
Mercedes Benz Gle model bir otomobil ülkeye 150 bin liraya giriyor , bize satışı 450 bin lira:D
sözü size bırakayım ...

Golf ve polo dışında bisiklette zengin spor/hobisi haline getirilmiş durumda.

Bir ortamda kuul takılmak için "benim bisikletim var" demek yeterli olacak artıkın:D

- Sen benim kim olduğumu biliyormusun ?
- Hayır ?
- Benim giriş seviyesi pisletim var.
- Abi bir arzun varmı masaj falan ?
:)

Aliexpress hocam... gecen pedal alacaktım. N11 de dandik ürünler 80 tl civarı. Aliexpresste birtane buldum, süper hem de 20 dolar.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakınız Çanakkale'de arka bagajın sağına ve soluna küçük çaptaki su borularını lastik kilitli ip ile sabitlerler. Özellikle bisikleti sık kullananlar kamış oltalarını bu dediğim yerlere koyuyorlar.

Geçen günde " Sıkılgan" adlı güzel bir bisikletin suluk yeri oldukça yaratıcıydı. Bisiklet söz konusu olduğunda bence bir miktar minimalist, çokca işlevsel düşünmek gerekir. Uzun turlardaki tasarımlar mutlaka sürücü dostu olmalı.

• Beğen
Tepkiler: gok ve BurakLEE
@hakanemrez
Çok iyi olur.Kazıklanmak istemeyenler için özellikle :D

• Beğen
Tepkiler: gok
Geri