Scudo Sports

Bisiklete binerken yapmamamız gerekenler.

Arkadaşı "hadi bisikleti kap gezelim" diyerek kandırıp, Alsancak'ta biralara yumulup eve dönüşte yerden biraz yüksek, yeni sulanmış çimlere dalıp, alkollü kafa ve ıslanmış lastiklerle tekrar yola atlayış yapmak. (geçtiğimiz bir yaz gecesi Küçükyalı'da yaşanmıştır, kollar dizler iptal)
Hain arkadaşının da sana gülmekten yanına gelememesi, yerde yatarken gülerek ona eşlik etmek.

Scudo
boş yaya yolu varken bisiklet yolundan gıden fantezı duskunu yayalara acımak
surun ustune gıtsın :) carpmaya yakın bagırsanız da olur (bu yuzden pedalım egılmıstı)

Durak aheste aheste yol almaya başlayan, artık yolcu inmeyeceğine kanaat getirdiğiniz bir otobüsün sağ tarafından hız kesmeden yola devam etmemek. Zira son anda otobüsten biri aşağı atlayabiliyor ve yolcunun sağ böbreğini ve karaciğerini alma tehlikesi atlatabiliyorsunuz :S

@derya.yildirim

ben o tur durumlarda sollamayı tercıh edıyorum bıraz daha tehlıkelı ama hem dedıgınız gıbı yolcu meselesı hem de hız kesmemek:)

O da tecrübe ile sabittir. Aynı zamanda otobüs de hızlanıp yoluna devam ettiği için sollamaya çalışırken bir anda iki şeridin ortasında kalıveriyorsunuz ;) Sonra haydi sağdaki aracın önüne atla, bir ton küfür, korna ye...En iyisi yine kendi şeridinizde devam edip, kontrollü olmak ve böylece gidona misafir almamak :)

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@derya.yildirim

boyle bı durumda dırek dolmusun one kırıyorum ben ama korkuyorum bı gun arka teker yolla dolmusun tamponu arasına gırecek:)

-Yokuş aşağı 80'le inerken rüzgar freni olsun diyerek elleri bırakıp dik pozisyona geçmek. (Rüzgarın çarpıcı etkisi bisikletten arkaya doğru düşürecekti!)

-Deryer'ine girerek hızlı gittiğiniz aracı sollamaya kalkmak. (Sollamaya kalkınca rüzgar daha fazla hızlanmanızı engelliyor.)

-Sağ işaret parmağı arka frende değilken ön tekeri kaldırmak.

-Bisiklet sürmenin keyfine varmak dışında başka şeylerle meşgul olmak:)

Ben 12 yaşındayken bisikletle bişeyin üstünden geçtim. İnip baktığımda tekerlek boyu diken olduğunu gördüm. Meğer kirpi ölmüş. Ben de üstünden geçmişim:D Tekerlerk patlamadı. Demek ki neymiş, kirpinin üstünden geçerken doğru açıyla girmek lazımmış.:D

Kazasız sürüşler dilerim hepimize.

uzun paçalı eşfomanlar giysiler giymemek:D
yağmurlu bi hava ve ben anayolmudur otooylmudur nedir ümraniyeye doğru qiidorum eve..eşofman uzun paçalı oldu için ewe qidene kdr şort halini almıştı..:D

@SerKaN2081

120 ytlye aldığım eşofmanım 3 günde kısaldı bu yüzden :D tekli aynakol kullanıyorum bu seferde o yırtık yer arka fren bacağına takılıyor daha çok yırtılıyor bi çözüm bulamadım :D

@gurkankas

Paça bandı kullansanız,sorun kalmaz diye düşünüyorum

http://hasimokyay.googlepages.com/band.JPG

30-35 cm lik bir yerden çimene atlama (çimendir bişi olmaz demeyin) ben atladım ön tekerlek saplandı bisikletde üzerime düştü

kia sorento'lara dikkat edinnnnnnnnnnnnnn, benim canım çok yandı bu yüzden sizinde yanmasın :):rolleyes:
şu arazi araçlarıyla başım belada, takmışlar bana kesin, bu kadar da olmasssssssssssssss isyan ediorum :D

Henüz bisikletim yok ama, bisikletle giderken kızlara artistlik yapmak için hızlanmak ya da bisiklet üzerindeyken sevgilini düşünmek te bunlar arasına eklenebilir mi? :)

Yoldan Araba Gelİyor Mu. Kesİnlİkle DİnleĞecen Kaza Olabİlİr
Vİrajlara Hizli Gİrerken Allah Korusun Önden Araba Çikar Hemen Kenara Çekİlemezsİn Ya UÇarsin Yada Arabanin Altinda Kalirsin Ondan Araba Seslerİnİ Hep Dİnlİyorum BaŞima Geldİ Ucuz Atlattim Anlayamadim ÖnÜme Araba Çikti Şok Oldum.uÇuruma Yuvarlandim 200m 300m Yuvarlandim
BacaĞim Boydan Boy Çİzİldİ DİkİŞ Atildi Sirtimda Yarildi Ama KÜÇÜcÜk BİrŞey 6 DİkİŞ Atildi Her Tarafim Kan İÇİnde Zar Zor Eve Geldİm Allah Korusun

uzun süre güzel kızlara bakmak =) hatta 40 km/h ile giderken bisikletin üzerinde 360 derece dönüp etraftaki güzellikleri kesmek =)) ((=

Trafikte arabaların arasından geçerken, tüm gayretimle telefonda msjlaşmak.. ve bazen -hatta çoğu zaman- frenlere son anda asılıp çarpışmamak için arka tekeri fezaya çıkarmak :) :) :)

sahilde gezerken etrafa boş boş bakmamalı yoksa önünüzdeki araca arkadan çarpabiliriz ki bu araç doblo gibi yüksekse sonuç kötü oluyor. Denemeyin. :)

Umicek abi gibi sahilde kumandalı arabayı ezmemek için disk freni sıkıp öne doğru fırlamamalıyız :D:D:D

Geri