Scudo Sports

Bisiklete binerken yapmamamız gerekenler.

@terribleturk
aynı sey dıger seylerde de gecerlı mesela modifiyelı arabalara bakmak:)

Scudo
gidona poşet vs asmamalı veya kazak hırka gibi giysilerimizi belimize bağlamamalıyız istenmeyen bir şekilde tekerle kadro arasına sıkışa bilir

araba uzakta ben geçerm o zamana kadar ve küüt:D.yaşadıı hatta ben yaptm:D
kawsakta

Bisiklet üzerinde akrobasi yapmaya çalışmak mesela:D... avatarımdaki şahsıyetin yaptıgı cinsten..:DD:

sehirde sağ ayağını arkndan alıp yukarıya kaldırmak suretiyle araba sollama sonucu kazalar olusabılır zira tehlikelidir yapmayın

seyir halinde ağzı açık bırakmak :) çoğu kişi yapar bu hatayı, yorulunca burundan değil de ağızdan nefes alma ihtiyacı duyarız... eğer arı, sinek gibi uçan haşereleri yemekten hoşlananlar varsa bu kuralı seve seve ihlal edebilirler...

yapmamamız gereken nekadar çok şey var.Hani bisiklet özgürlüktü.:)
bide yapmamız gerekenleri yazalım.
Mesela
- yayalara diğer taşıtların olabileceğinden de saygılı olmak.
-yolda kalmış bir bisikletliye yardım atmek.
-insanlara bisiklet binmeyi teşvik edici şeyler ankatarak bisiklet binicilerine saygılıolmayı sağlamak.

bisiklet yolunda giderken bisikletinizde bar-end varsa barendle yoksa gidonla yayalara vurmak(ciddiyim günde bikaç kişiden beddua alıyorum,sizde alın gününüz iyi geçiyor:D)

kamyonların dibinden gitmek hele ıslak zeminlerde kuma hızlı girmek denedim hoş olmadı on teker gomulunce kaldım oracıkta giderim dedim ama gidemedim bu sefer bide temizlemeyle ugras...:(

Bisikletle özellikle başıboş atlardan uzak durmak ve onları görünce çok yavaşlayıp yanlarından geçmek (Ben biraz hızlı geçmeye çalışmıştım ve atın birine çarptım doğallıkla yere düştüm ve önden iki dişim kırıldı)

hızlı giderken km saatine gözleri dikip öndeki arabayı veya çukru gorememek

SAğda solda kız görüp bakmayacaksın:D Allah korusun hem kaza yaparsın hem rezil olursun:D

Geri