OzgurSarak
Üye
- Tepki
- 1
Hepimiz biliyoruz ki bisikleti nereden aldığımız, en az hangi bisikleti aldığımız kadar önemli. Ben bu pazar yani temmuz günü Bisikletcim.com'dan Kron xc 150 modeli siparişi verdim, telefonda boyumu söyleyip bana uygun olan kadro boyunu sordum teyit etmek için (ki doğru yanıt vermiş). Her neyse KIRMIZI renk olarak bisiklet siparişimi verdim. Bana çarşamba elimde olacağını söylediler yani 3 iş günü. Kapıda ödeme yapacağımı söyledim ve kapattım. Yani forumda bazı arkadaşlarımızın dediği gibi stoklarında sadece 2-3 tane salcano bulunması, telefondaki kadının bilgisiz ve agresif konuşması gibi bir şey yaşamadım ki güvenim tamdı. Dün aradılar ve ellerinde kırmızı rengin kalmadığını, kırmızı rengi fabrikaya soracaklarını ama şu an stoklarında istersem beyaz ve sarı rengin bulunduğunu söylediler. Ben de baya tereddüt etmiştim renk konusunda aklım sarıya gidip geliyordu isabet olmuş dedim sarı renk istedim. Şimdi de forumda ve sikayetim.var gibi sitelerde bu şikayetleri gördüm. Zaten kapıda ödeme yapacağım tek korkum kadro boyu yanlış bir ürünün gelmesi, bu konuda şikayeti olan oldu mu ? Yorumlarınızı bekliyorum.
Edit : Söylemeyi unutmuşum da, zaten kronu satan ve güvenilir görünen tek site buydu kimse güvenilir olacak diye bende deltabisiklet'de kron xc 150 ile aynı fiyata satılan su borularını almamı tavsiye etmez herhalde.
Edit : Söylemeyi unutmuşum da, zaten kronu satan ve güvenilir görünen tek site buydu kimse güvenilir olacak diye bende deltabisiklet'de kron xc 150 ile aynı fiyata satılan su borularını almamı tavsiye etmez herhalde.