Gökhan Kovancı
Aktif Üye
- Tepki
- 30
- Bisiklet
- Wheeler
Arkadaşlar bisikletcim.com adlı firmadan deore vites kolları aldım ve kısaca olay şöyle gelişti ; Telefon çekip aradığım ürünün stoklarda olup olmadığını sordum, evet var sipariş verebilirsiniz dediler. Sonrasında ürünü sipariş verdim satın aldım ve daha sonra ürün yok diye iki gün sonra kafasına göre iptal ediyorlar. iki taksit aldığım ürünü bana 5 taksit şeklinde geriye ödeyeceğiz diyorlar. neymiş banka extra 3 taksit veriyormuş, ben onaylamadım diyorum +3 taksiti bizde böyle diyorlar işinize gelirse gibisinden mesaj atıyorlar. şikayetvar tarzı yerlere şikayet ettim umarım bir sonuç alırım.Bankayla konuştum siz onay vermezseniz bizim öyle bir hakkımız yok diyorlar. Bunu firmaya söyleyince bizim prosedür böyle sitede belirtilmiş zaten diyorlar ancak hiç bir uyarı bana yapılmadı ve sitelerindeki o uyarıyı göremedim. ayrıca bankayla durumu görüştüm olmaz öyle şey diyorlar 2 taksit aldığın ürünü biz firmaya tek çekim olarak hesaplarına geçeriz dediler satış iptal olursa onlar senin paranı yine tek çekim banka kartına yatırırlar sen 2 taksitle aldım diyorsan bankada duruma göre 2 taksit şeklinde de hesabınıza geçer tek çekim olarakta hesaba geçer şeklinde söylediler, Ancak Bisikletcim.com firmasına ben bu durumu mail olarak attım, ancak hiç umursamıyorlar anlayacağınız adamların taktiği satalım ürünü bitti deyip parasını işletelim diyorlar galiba. İşte bu firmalar yüzünden Aliexpress , Chinareaction, Evanscycles vb. sitelere yöneliyoruz, paramız yurt dışına üzülerek bağıra bağıra gidiyor.....
Bisikletcim.com Anlayacağınız bundan sonra kara listemde. Sizlerde dikkat edin Alışverişlerinizde...
Bisikletcim.com Anlayacağınız bundan sonra kara listemde. Sizlerde dikkat edin Alışverişlerinizde...