Sahiplerini tanıyorum yahu iyi efendi insanlardır ama acaba bu siteyi yöneten kişilerdemi problem var anlayamadım yani tenezzül edecek insan değiller rüşvete vs
Sivas Ticaret Merkezi altındaki alışveriş sitelerinden uzak durmak lazım. Bisikletcim ve Bebefix ile aynı sorunları ben de yaşadım. Ticari ahlaktan nasibini almamış bu firmadan bir daha alışveriş yapmadım.
@muratcolakoglu
Arkadaşım teklif etmiş olabilirler de bu adamların bildiğim kadarıyla yönetimlerinde bir tek bisikletcim.com yok savunucuları da değilim.ama bu hafta uğrarsam gidip özellikle soracağım cevabınıda buraya yazarım.hiç kimse babamın oğlu değilki babamın oğlu yanlış yapsa onunda suratına söylerim yanlışını
Babanın oğlu değilse neden savunuyorsun? Şöyle bir başlıkta insanlar yaşadıkları kötü tecrübeleri paylaşmışlar. Kimsenin o firmaya kastı olduğunu sanmıyorum. İnsanlar paralarını ödeyip karşılığından bir hizmet ve ürün bekliyorlar. Beceriksiz yöneticiler yüzünden insanlar sıkıntı çekiyor. Sahipleri çok iyi insanlar olabilirler ama ticaret farklı bir şey, işletmecilik ayrı bir şey.
Savunmuyorum,sahibi de değilim tanıdığımı ve sahiplerinin de nasıl kişiler olduğunu ama firmanın hata yapabileceğinide söylüyorum size,ya da kusura bakmayın küfretmeye devam edin yahu banane, hasbinallah
@muratcolakoglu hediye yada rüşvet kim nasıl düşünürse artık. Şikayet sitelerine tekliflerini Aynen ekledim.
@no_name
Tanıyorsanız mutlaka sorun beni arayan Ayşegül isminde bir bayandı... Sorun ki ne kadar dürüst firmaymış yada personelin birbirlerinden haberleri varmı yokmu onuda öğreniriz. Sonucu mutlaka yazmanı bekliyorum. Buradan SÖZ veriyorum evet ettik ama adam paketi sallamadı derlerse (dürüst işletmecilik yapıyorlarsa mutlaka söylerler ama hiç sanmıyorum mağdur ettikleri kişilere bakıldığında) bir ödül olarak bende onlara yaptığım şikayeti 8 ay sonra kaldıracağım tıpkı onların bana 8 ay 12 gün sonra dönüş yaptıkları gibi. 12 gün kazançları olacak...
NOT: no_name kardeşim sana bir sitem yok kesinlikle özellikle gidip soracağım yazmana istinaden. Sen adamları şahsen tanıyorsun belki bir hukukunda vardır ama bizler internet yoluyla alışveriş yapan ve mağdur olan vatandaşlarız. Teşekkürler...
1 hafta önce sipariş verdim ve kargom elime ulaştı. Ama hiç şaşırmadım çünkü hatalı ürün yollamışlar. İstediğim sele altı çantanın daha küçük boylu daha ucuzunu , istediğim pompanın daha ucuzunu elime ulaştırdılar. Mail attım eğer dönüş olmazsa yaşadığım olayı hem şikayetvar.com hem de buradan paylaşacağım. Bırakın yanlış göndermeyi bide resmen paramı çaldılar. SAKIN BULAŞMAYIN bu siteye.
@Onur GEBEN hala mı ya? Gerçekten üzücü. Anadolu'dan bu işi yaptıkları için bana da hata yaptıkları halde desteklenmesi gerekiyor filan diyordum ama yazık gerçekten
Decathlon'dan sigma sayaç sipariş etmiştim, 1 gün sonra ellerinde olmadığını ve 1 ay sonra geleceğini söylediler. İstersem bir üst modeli aynı ücrete göndereceklerini belirttiler. Müşteri memnuniyeti ile karşılaştırmayı geçtim hocam aynı başlığında bile yazamayız
@Eray I
Decathlon kendini kanıtlamış bir firma müşteri memnuniyetine bu kadar önem veren firma görmedim, adamlar biliyor işi, bu kadar büyümelerini sebebi tabiki müşterileri, Decathlon bunun farkında...
kötü tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim, böyle sitelerden uzak durmak lazım.. güven kaybetmenin ne kadar pahalı bir şey olduğunu belki zamanla anlarlar..
Arkadaslar merhaba. Ben yaklasik 1 ay once bisikletcim.com dan tamir standi ve zincir sokme anahtari almistim. Pazartesi siparis ettim kargo cuma elimdeydi. Urunlerden ve fiyattan memnun kalmistim. Ta ki burdaki yorumlari okuyana kadar. Ayni siteden piyasaya gore uygun oldugu icin michelin country race'r 2.10 ve sele alti canta almayi planliyordum. Ama yorumlar kafami karistirdi
Firmanin yetkilisi tarafima donus yapti. İlgilenecegini soyledi. Calinan zamanim icin ozur diledi yanlis gelen urunler icin ne yapacak ? Gorecegiz... Ayrica acil ihtiyacim olan urunler olasi degisiklikte bile nerdeyse 10 guni gececek rahat. Gercekten insanin canini sıkıyor bu tarz seyler. Erdoganlar performans doga bisiklet pedalla.com gibi yerlerden alisveris yaptim en fazla 3 gun bekledim. Sorunsuzdu.