Gökhan Kovancı
Aktif Üye
- Tepki
- 30
- Bisiklet
- Wheeler
Bisikletçim.com gibi firmalar yuzunden paraciklarimiz bagira bagira aliexpres,ebay, chainreaction yoluyla yurt disina gidiyor. Bu sitelere hic bir yaptirim yapilmiyormu vatandasi kandirmaktan, devletin kurumlari uyuyorlar hayla. Bu nasil bir vurdumduymazlik bu sitede. Sikayetvar.com bunlarin sikayetleriyle doluydu. Son zamanlarda bazisi kalkmis ben artik eminim bana sikayeti kaldirmam icin ettikleri rusveti (sozumona hediye paketi aksesuar felan varmis ) bazi sikayet edenlerede yaptilar. Bu sekilde kendilerini temize cikarmaya ugrasiyorlar. Kesinlikle uzak durulmasi gereken ve heryerde teshir edilmesi gereken bir firma. Ayrica yan sirketleri felanda var. Onlarinda teshir edilmesi lazim. Kendilerine cekiduzen versinler. Bisiklet sporu adi altinda insanlari kandiriyorlar. Zaten hersey ates pahasi. Maaslarimizdan bazi arkadaslarimiz ogrenci oldugundan harcliklarindan arttirdiklariyla lazim olan seyleri almak istiyoruz. Sonuc hayal kirikligi. Firma icinde belki cok iyi insanlar vardir ama ben sonuca bakarim sonucta bisikletcim.com benim gozumde Sifir... Bak soyluyorum boyle firmalar yuzunden yakinda cok durust calisan firmalarada guvenmeyecez hep aklimiza acaba sorusu takilacak. Olan yine isini duzgun yapan durust Turk isletmelerine olacak. İnsallah yanilirim bu tezim de. Bisikletcim.com ve yan kuruluslarida biran once kendilerine cekiduzen verirler insallah...