Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

konuyuda dağıtmak istemiyorum ancak önerilen programlar (plex xbcm) tam olarak ne işe yarıyor? ikiside hali hazırda pc mizde olan filmleri görüp oynatıyor. tek artıları afişleri web ortamından bulup getirmeleri ve şık arayüzleri.

ha pcmizden çift tıklayıp izlemişiz ha bu programlar ile izlemişiz aradaki fark nedir, merak ettim doğrusu??

Scudo
@Hamit E.Bir farkı yok. Plex'in şöyle bir avantajı var; tatile gittiniz veya evinizden uzaksınız eğer pc evinizde açıksa filmlerinize erişebiliyorsunuz ve izleyebiliyorsunuz. Ayrıca evinizde diyelim ki kablosuz ağ mevcut, ben tv den film izlerken eşim pc den dizilerini izleyebiliyor. Bunu Plex Home Theater ile sağlayabiliyorsunuz. Filmleri otomatik olarak arşivleyip görsel olarak sunması ayrı bir güzellik. Ayırca ileride sadece film için tv nize bağlı bir PC oluşturmak isterseniz Plex size yetecek tek programdır. Bunların dışında dediğiniz gibi ekstradan fazla bir özelliği yok. Arşivini düzenli tutmak isteyenler içinde önerilebilir.

Saygılarımla

benim pc zaten tv ye bağlı :) ne uydu kullanıyorum ne digiturk nede dsmart. evimde tv yayını yok yani :D pc kasasını koydum tvnin yanına ses sisteminide bağladım, eşim yabancı dizilerini izliyor istediğinde, yada filmlerimizi izliyoruz. ağ bağlantısı vb olayları kullanmıyorum ancak ileride kullanılabilir.
açıkladığınız için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
-Yapay Zeka
-Er Ryan'ı Kurtarmak
-Schindler'in Listesi
-BraveHeart
-6.his
-Salak ile avanak :)
-U 571
-Babam ve Oğlum
-Truman SHow
-Esaretin bedeli
-GodFather
Şimdilik...

@Hamit E.Rica ederim ne demek.

isim yapmış filmleri sıralamak yerine son zamanlarda izlediğiniz ve çok beğendiğiniz filmleri söylerseniz çok daha faydalı olacaktır..

mesela "the secret life of walter mitty" benim çok hoşuma gitti, ben stiller hem yönetmiş hem oynamış..

(link)

the man from nowhere - mazisi olmayan adam

süper bir kore filmidir, şiddetle tavsiye edilir

filmden en sevdiğim repliklerden biri:
"senden nefret edemem, çünkü tek tanıdığım sensin, Eğer senden nefret edersem dünyada sevebileceğim kimse kalmaz."

@Deniz ÇINARBunların hepsi kaliteli filmler.

Bunlarda benim listem.Sıralama karışıktır.

Çingeneler Zamanı
Yağmur Adam
City Of God
Ölü Ozanlar Derneği
My Sassy Girl
7.Koğuştaki Mucize
Madeo
Black
3 Idiot ve Aamir Khan tüm filmleri
Wall-E
Esaretin Bedeli
Schindler'in Listesi
Guguk Kuşu
Başlangıç
Forrest Gump
Hayat Güzeldir
Kullanma Kılavuzu İçinde Değil

@halil ibrahim duran

Mükemmel bir sahneydi :in:

@Emre Yönlüer

demeye calistigi, konser video'su olsa dehset ama film olarak degeri yok, flight 666 watchlist'te yakinda izlerim

@halil ibrahim duran

uzakdoğu seviyorsanız şu filmi tavsiye ederim, güzel bi senaryosu var, oyunculuklar zaten nefis..

(link)

@türkay yılmaz
seyretmiştim, güzel bir film
Latin amerikan ve ispanyol filmleri kaliteli oluyor genelde, mesela 'özel tim' diye bir film vardı, ilk o geldi şimdi aklıma
Haevnen filmini ve yönetmenin (anders-jenssen) tüm filmlerini tavsiye ederim.
Biraz sanat filmi dersek yönetmen olarak favorim Theo Angelopoulos'u ve tüm filmlerini tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Band Of Brothers İzlediğim En İyi Savaş Filmlerinden...Seri Film

Guguk kusu
Bir zamanlar anadoluda
Prisoners
Walter mits
Kizil ejder
Donnie darko
Otomatik portakal
12 kizgin adam

Daha dün izlediğim bir film... Türk yapımı HALAM GELDİ... Muhakkak izlemenizi tavsiye ederim.

http://www.hdfilmdeposu.net/uploads/posters/1414163690.jpeg

@halil ibrahim duran

Havan kime yiğidim :)

Fazla Film kültürüm yoktur. Yeşilçam filmlerini hala çevirip çevirip izlerim. Hele ki nadide insan Kemal Sunal ağabeyimizin filmleri.

Back to the Future ( Geleceğe Dönüş Serisi ) Bir efsanedir.

Yeşil Yol

Iron man de oynayan amcamızın çevirdiği Sherlock holmes

Türkçe çevirinin en iyi yapıldığı bir animasyonda çok hoşuma gitmişti. Otel transilvanya

Ölümcül Deney Serisi, Alacakaranlık Serisi, Taşıyıcı serisi, Safe , Hızlı ve Öfkeli Serisi, Karanlıklar Ülkesi Serisi, Sevgili John, Lucy, Cehennem Melekleri Serisi, Açlık Oyunları, Transformers serileri ....gibi binlercesi genelde çok fazla film seyreder çok fazla sinemaya gideriz adaşımla sinema tutkunuyuzdur. Sırf Sinema için Kayseriye, Konyaya gittiğimiz oluyor.

Geri