Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

(link)

disconnect

Mutlaka izleyin, sanal dünyada ne kadar çabuk kandırılabiliyor insan, bunun üzerine çekilmiş güzel bir film.

Scudo
@Oğuz kurt
film tavsiyesi yerine yönetmen tavsiyesi yapabilir miyim, Oğuz beyin tavsiyesi solyarisin yönetmeni tarkovskynin tüm filmlerini tavsiye edebilirim, klasik diyebileceğimiz, tekrar tekrar izlenesi filmler,
ve tabii theo angelopoulos ve tüm filmleri diyorum, özellikle ulis'in bakışını tavsiye ederim.

aamir khan'ın 'yerdeki yıldızları'nı tüm öğretmen arkadaşlara tavsiye ederim

http://medias.unifrance.org/medias/197/91/89029/format_page/alceste-a-bicyclette.jpg

(link)

Bisiklet ile ilgili böyle bir film gördüm. Fransız ve sadece ingilizce alt yazı var. :(

(link) izlemeyenler kesin izlesin yaşıtlarım ve daha eskiler iyi bilir.

Selamlar, ben film izlemeyi çok seviyorum, ve izleyip beğendiğim filmleri ileride tekrar izlemek ve nasip olur çocuklarıma bir nevi kültürel miras olması açısından saklıyorum. sizlerinde tavsiyeleri olursa memnun olurum. vizyon filmi olur festival filmi olur hiç farketmez. :rolleyes:

-Ölümcül Deney serisi
-Robocop 2014
-Terminatör(küçükken korkardım :rolleyes:)
-Matrix serisi
-Pasifik savaşı
-wolverine 1-2
-X-men geçmiş günler gelecek
-Yarının sınırında
-Metallica-Through the never 10 10 10 numara,dehşet güzel.....
-Transformers serisi(az kalsın unutuyordum :p)
-Cehennem Melekleri serisi

Şimdilik aklıma gelenler bunlar..... :D

• Beğen
Tepkiler: fatihözüdoğru
Ben size Plex kullanmanızı tavsiye ederim. Ben plex kullanıyorum ve çok memnunum. Kendi arşivimde 359 film var şu anda. Sayıları giderek artmakta ve bunun için yüksek kapasiteli bir HDD alacağım. Belkide Qnap Nas kullanmaya başlarım. Size fikir vermesi açısından birkaç ekran görüntüsü ekleyeyim.

bana göre güzel filmler 3 e ayrılır
1) her yönüyle güzel
2)etkileyici
3)sanatsal
listenin başında tabii kide yüzüklerin efendisi extented versiyon yer alır.god father yeşil yol esaretin bedeli tarzı filmler izler.
en iyilerden olmasada bir ortadünya fanı olduğum için hobbit serisinide fantastik seride ilk 3 e koyarım.
ayrıca 300 filmi çok etkileyiciydi ama maalesef gerçekçi değildi tarihsel yönüyle.
braveheart da gerçekten çok etkileyiciydi o da enlere girer.
sonra çizgili pijamalı çocuk vardı. yani ne kadar çok düşünürsem aklıma o kadar çok film gelir bu kadar yeter :D

• Beğen
Tepkiler: arayanbulur
1- maymunlar cehennemi-1
2- jfk
3- geronimo
4- kalbimi vatanıma gömün
5- fırtına yürek
6- kassandra geçidi
7- ölü ozanlar derneği
8- viva zapata-marlon brando
9- kafka -dava
10- hayvan çifliği
11- 1984
12- 12 kızgın adam
13- müfreze
14--spartacus kırk douglas
15- network
16- sonun başlangıcı
17 -yaralı yüz
18- baba-1
19 -kasabanın sırrı
20 -zorba
21 -blues brothers
22-büyük firar
23- akbabanın üç günü
24 -hombrie
25- kelebek
26-iyi kötü ve çirkin
27-full metal jacket
28-kıyamet-apocalypto-yönetmen mel gibson
29- mel gibson-cesur yürek
30-kurtlarla dans
31-gecenin sıcağında sidney poiter
32-truman show
33-guguk kuşu
34-2001 uzay yolculuğu

- esaretİn bedelİ
- joe black
- shooter
- beŞİkten mezara
- red
- telefon kulÜbesİ

Kudret Kurtcebe, bu listeden truman show ve 12 adam güzeldi ayrıca blues brothers çok eğlenceli geçen bir film herkese tavsiye ederim müzikal komedi tarzında bir şey

prestige
good will hunting
good morning vietnam
robocop (eskisi)
django: unchained
21 jump street
hangover serisi
12 angry man
dark knight serisi
saw serisi (sirayla izlenmesi onerilir, hikaye cok iyi baglanmis)
pulp fiction
kill bill
x men, days of future pass

simdi aklima gelenler bunlar

ayrica sadece 2 saat yerine 70 saat suren bir sey istersen bitmis dizilere bakabilirsin

daha once yazalianlari ayirdimgordugum kadariyla, baya guzel filmler de soylenmis yukarida

ayrica ratinglerim (link) ama son 2 yil sadece burasi, daha onceleri izlediklerimi saymiyorum

Kader
Yeraltı
Masumiyet
Gemide Bunlar Türk yapımı ve ilk 3 Zeki Demirkubuz reisin.
Yabancılara gelirsek çok yabancı film izledim ve etkisinde kaldım
Ama yakın tarihte izlediğim Scarlett Johanssonun filmi Lucy diyebilirim

Listeler kabarıp gidiyor. Göremediğim veya belki de gözden kaçırdığım "Law Abiding Citizen" , "Fearless" ve "Ip Man 1" i tavsiye ederim...

@Atilla Gobel

plex ücretlimidir? incelemek için vakit ayıramadım.

@Berk Ilgar
Şöyle b baktım da sanırım birtek sizinle zevklerimiz uyuyor :) Ama oraya monte cristo kontu nu da eklemek isterim :)

Geri