Scudo Sports

Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri

Scudo
Az once ızledım,ornek alınacak tek bısıkletlı polıstı sanırım. :)

Fragmanı izledim filmi anlamama yetti zaten. Baya aksiyon dolu. Bir fixin ne olduğunu anlamaya ideal. Aslında böyle bir film senaryosu aklıma gelmedi değil.

http://st.gdefon.ru/wallpapers_original/films/4858_igra_or_the-game_1024x768_%28www.GdeFon.ru%29.jpg

1997 yapımı bir film. Henüz yeni izledim... Olağanüstü bir film. Şiddetle tavsiye edilir...

yazıldımı bilmiyorum ama

3 idiots güzel bir filmdir

Capote. Basrolde Philip Seymour Hoffman,sıddetle tavsıye ederım.

Evet, film kesinlikle güzel, izlenir. Eğer olayın bisiklet tarafından bakmasa bile, aksiyon tarzı sevenlerin kesinlikle izleyeceği bir film. Benim için bisikletle ilgili şu videolar da apayrı.

evet manny enteresan elemean edge carbon jantlar ve carbon kadro ile 50 usd için fink atıyor acaba fiyatlar bu şekilde ise günde kaç sorti yapıyorlar 200 usd yi doğrultabiliyorlarmı

Günde 100 $ bile kazansalar sevdiği bir şeyden para kazandığı için zevkle yaparlar bence para önemli olmaz.

Zeki Demirkubuz filmlerini izlemek kendini fark etmenin bir başka yönetimidir. Ayrıca Fatih Akın'ın Duvara Karşı ve Ruh Mutfağı da güzeldir. Türk klasiklerinden en büyük filmlere Şener Şen imza attığı için Eşkıya'nın ve Kabadayı'nın yeri başkadır. Tarantino'nun Kill Bill'leri ve Rezervuar Köpekleri ölmeden önce mutlaka izlenecekler listesine girerler. Film konusunda çok geniş zamanımı harcadığım için bana konuya özel film sorarsanız tavsiyeleri daha sağlıklı hale getirmiş oluruz. Mesele II.Dünya Savaşı filmleri ya da gerçek hayattan filme aktarılmış eserler gibi. Saygılar.

Zeki Demirkubuz filmleri gerçekten bir harika. Özellikle Kader ve Masumiyet'in yeri bende çok ayrıdır, ard arda yıldan bikaç kez izlerim bu ikisini. Bende şuan vizyonda olan The Life of Pi'yi önericem arkadaşlar. Görsel açıdan gerçekten mükemmel bir film, internete düşsün diye falan beklemeyin gerçekten sinemada 3D olarak izlenmesi gereken bir film.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Bu Fim Değil Ancak Hoş Bir Belgesel Mutlaka İzleyin İyi Seyirler

Komedi olarak en son izlediğim ve son zamanlarda izlediğimin en iYi komedi kesinlikle SAĞ SALİM :)

(link)

(link)

(link)

Bu 3'ü de sağlam filmlerdir.

American History X (Geçmişin Gölgesinde) -1998

Amores perros (Paramparça Aşklar ve Köpekler) -2000

The Machınıst ( Makinist) -2004

Geri