Scudo Sports

Bisikletçilerin çirkin davranışları

@Çağdaş78Yok tehlikeden falan değil. Seviyorum sadece ve kesinlikle bir yerlerde lazım oluyor. Bana olmasa bıçak taşıdığımı bilen birine lazım oluyor ve istiyor. Hele "sen niye taşıyorsun ki bunu? Adam mı kesecen" diyen biri isteyince tüylerim diken diken oluyor [emoji16]

Cemal Ç.

Scudo
Ben buna bazı dengesizlerin hemen her alanda yaptığı gibi bazı bisikletçilerin yaptığı bişeyi söyleyeyim.

Trafik kuralları diye bağırıp, ona buna laf atıp kendisi kurallara uymayanlar. Kurallara aykırı ve başkalarını tehlikeye atıp süren araçlara laf atarlar ama kendileri bu tarz sayısız davranış ve sürüş yaparlar. Bazı farkındalık sürüşlerinde de vardır bu tiplerden. ‘Trafikte bizde varız bizi fark edin’ diye sürüş yaparlar ama araçlara yeşil yanıyorken yolu keserler, yayaların kaldırımını işgal ederler(ki hem kurallara aykırı hemde adabı muaşerete pek uygun değil).

Kısaca kendisini savunduğu sisten/kaldırımlardan üstün görürler ya heh işte onları sevmem.

Birde selam konusu çok dillendirilmiş. Sanırım artık azınlık olmaktan çıkıyoruz. Hele ki ısınan havalarla tarlı su bisikletçileride yollara çıkınca iyice sayımız arttı. Bu durumda artık bir bisiklet görüp ‘aa bizden biri ne güzel ya’ diye sevinemiyor insan. Çünkü ne mutlu ki o kadar az görülen şeyler olmaktan çıktık;) Bu durumda ister istemez insanlar selamlaşmaktan uzaklaşıyor. Yolda yürüyen her insan yada arabayla selamlaşmak gibi bişey:) Tabi tempo anında nabız bilmem nereden atarken selam verip almanızı bekleyenlerde ayrıdır:)

Bi gu bi tur organizasyonu olmustu. 30 ortalama yapacaktik. Sabah bulusma yerine ilk ben geldim. Benden sonra gelen arkadas bir mtbci idi, sanirim ortalama olayini yanlis anlamis. Benim bikeye bakti abi bi tur atsam sorun olur mu dedi, olur dedim. Once olur kelimesini olumlu algilayarak bikeye yöneldi, sonra biraz bozuldu. Seni ilk defa gormusum, ustelik bike karbon, niye vereyim ki sana? Sonra tura ciktik diger iki yol bisikletli arkadasin birer sefer lastigi patladi 30 ortalama yapamadik 29da kaldik. Bu da boyle bir anımdır Allahin sopasi yok saygilar

Düzenleme : Başlığı yanlış anlamışım sanırım :D

@Kuzey Ege vida dondururken bu karbon nazik davran vs diyenler oluyor. Karbon o kadar "hassas" bir malzeme mi?

@esenturk Kullanan

• Beğen
Tepkiler: Orkun KnighTR34
@Wehrmacht Evet. Davranışları farklı ve samimi değiller.

• Beğen
@Harun Salcı O markalara binmekle alakalı değil bence markalar kraldır,iyidir,süperdir, ama üstündekiler bence elit değil ezikdir o kendini öyle görebilir ama gerçekler değişmez asla.

@Harun Salcı

• Beğen
@dodurgalı_06
Ohhh rahatladım valla... Gerilmiştim ya yoksa diye :cool:

@Harun Salcı
Umalım da hiç birine sahip olmayın o zaman ne diyim...
Ciddi ciddi böyle bir kategorizasyon yapmak o_O Gerçekten tüylerim diken diken oldu :snzdglsn:

@BerkEvren Öyle mesaja boyle cevap :) Söyle dediniz söyledim.

Çanakkale Bisiklet Turu gibi gezinti etkinliklerine grupça katılıp aç yolu aç aç diye böğüren tipler.

• Beğen
Tepkiler: kaju ve Harun.
@Pabioo sorma ya o turda bende katılmıştım solu aç diye bağıra bağıra geçip yokusta eline alan dönüş yolunda çalıların tadına bakan o kadar insan oldu hele dönüş de süpürge aracıyla dönen artistlere zerre sözüm yok

Geri