Scudo Sports

Bisikletçiler B'twin markasını neden sevmiyor?

Kardesim ben bizzat triban 500 un ustu butun bisikletlerini beyeniyorum ki 520 ve ustu modelleri salkanonun butun modellerinden iyidir hem servisi olsun hem iade kosullari olsun

Scudo
Arkadaşlar adamlar aktarıcıları kendileri üretmiyor ki,20 liralık arka aktarıcıdan ne gibi bir performans beklentiniz oluyor,olsa bile bu decathlonun suçu değilki ne kadar ekmek o kadar köfte..

arkadaşlar geçen Antalyadan bir arkadaş aradı bisiklet almak istiyormuş. ama ''şehir mi alayım dağ mı?'' diye sorduğunda Şehirde kullanacağı için şehir bisikleti daha uygun olur dedim. ama dağ bisikleti almak istersen de sana alma demem'' dedim. sonra aklıma Dechatlon geldi. oraya bir bak istersen dedim. ertesi gün beni tekrar aradı ve ''bir bisiklet gurubuna katılacağım, dechatlonun bisikletlerini guruba almıyorlarmış'' dedi. bayağı şaşırdım :) neden acep? nasıl bir gurup la bu?

Ben decathlon bisikletleri seviyorum bazı arkadaşlarımızın sevmemek için nedenleri olabilir ama ben decathlon ürünlerinden son derece memnunum üstelik fiyat performans ürünleri satıyorlar. Bakın Alur 700 model bisiklet şuan da 2.500 TL'ye satılıyor ve aynı donanım da özellikle yabancı marka bisikletler çok daha pahalı oluyor evet kadro kalitesi farkı olabilir kabul ediyorum ama decathlon bisikletlerinin kadro kalitesinin düşük olduğunu söylemek güç. Ben decathlon kalitesine güveniyorum ve bisiklet alırken ilk baktığım yer decathlon.

Carbon yazıp da aliminyum kadro koymazlar diye düşünüyorum ?_ Decathlon çok kurumsal bir yer ve markalı belli kalitenin üstündew... carbon diyerek alimnym vereceklerini pek sanmıyorum ??

Ayrıca decathlon bir çok bisikletçiden daha iyi bir servis ve müşteri hizmetleri anlayışına sahip bunu bilenler bilir...

• Beğen
Tepkiler: olympos ve Groims
Tr de ki decathlonlar da satılan bisikletler bende herşeyi yapiyoruz bisiklette yapalım denip yapılmış gibi izlenim bırakıyor.yani bu is üzerine arge yapıp mühendislik çalışmaları yaptıklarını sanmıyorum o yüzden tercih etmem

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
Bisikletlerini bilmem (göze gayet hitap ediyor) ama, Decathlon ürünleri bana göre fiyat performans ürünleridir. 20 TL'ye bisiklet tişörtü aldım. Teri dışarı atıyor. Çok memnun kaldım.
Sigma Bc 8.12 kilometre saati almıştım. Sensörün lastiği tutan ayağı çatladı, muhtemelen çok zıplayıp atlamadan, götürdüm göstermek için, sıfırını verdiler. Kutusunu dahi sormadılar.
Hem hepsini geçtiniz, insanı dinleyen çalışanlara sahip ve bir çok ürünü bir arada bulabildiğiniz bir mağaza sunuyorlar Türkiye'de.

Kişisel tatmin olayıdır mal sahibi olmak-olamamak-olanı küçümsemek.

Geçen gün bir arkadaşımız yazmış, "çekmiş altına çakma pınarella, üstünde decathlon malı"

E ben de SALCANO kullanıyorum.

20 yıl evvel de CASTELLO marka 26" dağ bisikleti ile Trakyayı gezdik. E canım zaten pınarello dediğini bırak balkona, o kendi gezer.

Bırakın markalara takılmayı. Decathlon dan alın, caminin yanındaki bisikletçiden tamamlayın ama binin. Bindiğiniz bisiklet sizindir. Gerisini boşverin.

@Fergen

katılıyorum, bu sözü forumdaki buna benzeyen onlarca başlığın altına yazabiliriz bence.

Kayak pantolonları, ayakkabılar ve daha birçok şeyi ucuza satan yerin adıdır Decathlon. Decathlon TR'ye ilk geldiğinde ondan daha ucuz yer yoktu. Kayak mont ve pantolonu kiralayan bir işletmeci Decathlon bizi mahvetti demişti.

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
@Alper Yiğitler

size bakmak istemediğim söylediğim halde tekrar bulun gösterin demenize gerek yoktu, alın buyrun, son derece memnuniyetsizce bunu yapıyorum :(
istediğiniz beğendiğiniz avantajlı ürünü alabilirsiniz, ben de aynı şekilde.

bu esas oğlan: xcr maşa 13.8 kg 1.889 tl 583€
(link)

bunlar alternatiflerim olabilirdi
755€
(link)
599€ - %19
(link)

729€
(link)

587€
(link)

671€
(link)
(link)

646€
(link)

545€
(link)

ayrıca 128 euro farkla, istediğiniz bisiklet üzerinden çıkan 0 donanım da sizde kalmak kaydıyla o da bi 60 € eder herhalde
(link)

167€ - kendi sisteminizin satışından gelen para M-8000
(link)

hangisini almak isterseniz alın, ben sadece öneride bulundum, eğer mantıklı gelmiyorsa umursamayın gitsin, ikimizde seçimlerimizi birbirimiz kabul ettirtmek dayatmak zorunda değiliz. ben de bir otorite değilim, keşke savunmaya geçmek yerine umursamasaydınız dediklerimi.

seçenekler bunlar, yalandan bi araştırmayla bulduklarım, kendi ihtiyacım olsaydı daha da bakardım, bir daha uğraşmak istemediğimi söylediğimde buna saygı gösterirseniz sevinirim, bi adım geri atarak sizin üşendiğiniz araştırmayı yaptım, umarım mesajı beğenirsiniz, hiç umurumda değil ama istemeye istemeye yapmanız olayı eşitler :)

not, söyleyeceklerim bu kadar onun şusu üstün bunun busu üstün ya da uni vega ve radon da nedir demeyin B'Twin var karşısında.

@Deniz Duman
:))

@mehmetakbas
tam olarakta bu ! tıpkı burger, Mc, KFC'nin kendi ürün gamıyla yetinmeyip, açık olduğu ülkedeki ürünlerin çakmasını yaparak oradaki müşterileri de çekmeye çalışması gibi.
https://s3.amazonaws.com/estock-production/media/images/WatermarkedDetail/92058/94.jpg

• Beğen
Tepkiler: Groims
@erdsde
sorun bu zaten, para kazanmasanda kalitesiz ürünlerle piyasayı öldür, sonra yavaş yavaş yükseltirsin, o kiralanan malzemelerin en dandiği decathlondakilerin en iyisinden iyi olduğunu belirtmeme gerek yok sanırım.

not:konuyla ilgili söyleyeceklerim bu kadar, herşey net, benim ki öneri sadece, mantıklı gelmiyorsa dikkate almayınız ve beni ikna etmek için mesajımdan alıntı yapmayınız. ancak yanlış bilgi aktardığımı düşünüyorsanız lütfen eleştirmekte özgür hissedin

@Aykuttasdelen
denize ya da havuza gitmek iyidir bu havada, 11:00 / 16:00 arasında dışarı çıkmamanızı, çıkarsanız da önleminiz almanızı, sebze meyveye ve spora ağırlık vermenizi öneriyorum.
siz tam olarak ne konuda öneri istiyorsunuz ?
B'Twin bisikletiniz var sanırım, onun içinde önerim en az haftada bir aktarım ve fren sisteminizi temizleyip yağlamanızı ve keyifle binmenizi öneriyorum :)

@Tasogare sorun aslında btwin bisikletim olup olmaması değil, ben bisiklet alırkene alternatif ve aynı seviyede bisiklet bulamadım. Btwin'ile de sonradan tanıştım hatta o kadar olumsuz yazanlar söyleyen olmuş ki böyle bi pöff felan diyerek den aldım.

btwin almaysadım shimona altuslu felan bir sistem alıyorum aman marka olsun şöyle olsun böyle olsun, derkene 1500 den 3000e sonra 4000'e çıktım ve baktım olacak gibi değil alternatiflere bakarken bu markayı görüp aldım, yani tam olarak ne yapmamız lazım bu duruma düşmemek için.

Ben ikinci el ürün almam da ürünlerimi satmam da, güven meselesi. Uğraşmayı sevmiyorum.( He ihtiyacım kalmaz ise hediye olarak verdiğim çok şey oldu)

Bana aynı özelliklerde veya ayarlarda olan sedona, trek, focus,fuji,cannondale,canyon,whistle,merida,kron,ktm,salcona,bianchi, vs bisikletlerin türkiye fiyatlarına bakar mısınız ?

Ne yapalım yani üretiye gidip kafa mı atalım :) veya aynı özelliklerde daha ucuzunu buldum bu fiyata ver mi diyelim...

• Beğen
Tepkiler: Alper Yiğitler
@Aykuttasdelen
ben sadece öneride bulundum, ne yapmanız gerektiğini size söyleyemem çünkü ne istediğinizi bilmiyorum, onu kendiniz bulmalısınız. ama şunu biliyorum aynı özelliklerde trek,fuji,canyon yok, olsaydı fiyat değerlendirmesi yapabilirdik.
kafa atmak şahsen onayladığım bi iletişim biçimi değil, %5 indirim için bi fabrika çalışandan dayak yemek götürüsü getirisinden fazla olan bi yöntemdir. yapabiliyosanız satranç oynamaya davet edin, yenerseniz bi bisikletini alırsınız artık :) sakın yenilmeyin ama

@SAFAK ZKN

Olmaz olsun öyle bisiklet grubu, katılmasın zaten.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mr.gevende
@Mert E.
yalnız buna en iyi cevabı verecek kişide soruyu soran kişi olmalı, ben böyle bişeye inanmak istemiyorum, genelde ortalamaya göre bu yaklaşımlarda olanlar var, ama 30 km/h ortalama yapan birini sırf B'twin kullanıyo diye kimse istemiyoruz demez, gerçekten demez :)

ama bisikletin son yıllarda trend olmasıyla birlikte bir çok insan en iyisini alınca, kendininde en iyiler arasına girdiğini sanıyor. hele en çok sevdiklerim TT bike alıp Ironman hedefleyenler :) seneye satacaklar muhtemelen o bisikleti, yarıştan sonra :)
geçen gün cafe nin önünde bi bisiklet gördüm, propel advanced sl 1 duruyordu, kafamı çevirip sahibini aradım göz göze geldik,
selam verdim, sizin mi dedim ?
"-evet, özelliklerini anlatabilirim isterseniz" dedi :)
-özelliği mi var ki dedim :) ki bisikleti 1 hafta boyunca denemiştim bi arkım sağolsun, özellik diye anlattığı şeylerden bahsetmeyeceğim ama :) biraz iddialaştıktan sonra carbon dediği gidon boynunun alu olduğunu anlatmak için bi kaç gülünç test yaptık, aktarım sistemi ağlıyo index ayarı yok.
profile design 2 jant alıp ironmane katılacakmış, grupları varmış, 27 kmh altında kimseyi almıyorlarmış ama (üzgün suratla bana bakarak) :)

bence buna bile gerek yok, katılmak isteyen katılsın, yetişemiyorsa kendisi karar verip başka bi grupla pedallayabilir, 27 ortalama ne ya :) gıcık bi insan olduğumdan salaktan şunlarla bi tur yapsam mı diye düşündüm ama :) kime neyi ıspatlayacağım

• Beğen
Tepkiler: mr.gevende
@Tasogare Kusura bakmayın da baştan aşağı saçmalık. giriş seviyesi bisiklet ve aksesuar için decatlon çok iyi. türkiye'deki esanf zihniyetli "bisiklet satıcıları"na elini veren kolunu kaptırır. btwin'den malzeme aldığım zaman biliyorum ki kırılan dökülen yeri olunca muhatap bulacağım, hık etmeden iade/değiştirme yapacaklar.

yerli malı kaliteli/uygun fiyata üretsin; güven versin. karşımda düzgün muhatap bulayım. o zaman ben de gidip gönül rahatlığıyla yerli mal alayım. yerli üreticiyi ben sübvanse edecek değilim.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Geri