@Mert E.
yalnız buna en iyi cevabı verecek kişide soruyu soran kişi olmalı, ben böyle bişeye inanmak istemiyorum, genelde ortalamaya göre bu yaklaşımlarda olanlar var, ama 30 km/h ortalama yapan birini sırf B'twin kullanıyo diye kimse istemiyoruz demez, gerçekten demez
ama bisikletin son yıllarda trend olmasıyla birlikte bir çok insan en iyisini alınca, kendininde en iyiler arasına girdiğini sanıyor. hele en çok sevdiklerim TT bike alıp Ironman hedefleyenler

seneye satacaklar muhtemelen o bisikleti, yarıştan sonra

geçen gün cafe nin önünde bi bisiklet gördüm, propel advanced sl 1 duruyordu, kafamı çevirip sahibini aradım göz göze geldik,
selam verdim, sizin mi dedim ?
"-evet, özelliklerini anlatabilirim isterseniz" dedi
-özelliği mi var ki dedim

ki bisikleti 1 hafta boyunca denemiştim bi arkım sağolsun, özellik diye anlattığı şeylerden bahsetmeyeceğim ama

biraz iddialaştıktan sonra carbon dediği gidon boynunun alu olduğunu anlatmak için bi kaç gülünç test yaptık, aktarım sistemi ağlıyo index ayarı yok.
profile design 2 jant alıp ironmane katılacakmış, grupları varmış, 27 kmh altında kimseyi almıyorlarmış ama (üzgün suratla bana bakarak)
bence buna bile gerek yok, katılmak isteyen katılsın, yetişemiyorsa kendisi karar verip başka bi grupla pedallayabilir, 27 ortalama ne ya

gıcık bi insan olduğumdan salaktan şunlarla bi tur yapsam mı diye düşündüm ama

kime neyi ıspatlayacağım