Scudo Sports

Bisikletçiler B'twin markasını neden sevmiyor?

@enes dökmen hocam üst düzey kadro yapıyor yok değil. hatta yurt dışında yaşayan bir vatandaşımız buranın parasıyla 7000 mi 9000 bin liramı ne vermiş elektronik aksağanlı bisiklet yazılımı falan vvar (cahilliğime vurun ) bisiklet yarış bisikleti. tr ye nasıl getîrsinler onları.
bakın uygulunan ötv kdv şu vergi bu vergi derken herkesin beli bükülüyor. decathlon ona göre hareket ediyor bizim esnafta ona göre hareket ediyor. yoksa en kral bisikletide getiren firmalar var gözünü karartıp, kim dönüp bakıp satın alıyor ki?
dedeyesahapçıkalım:)

Scudo
@huseyinbozan türkiyeye çoğu marka en üst seviye bisikletlerini getirmiyor zaten örnek olarak. bianchi, en üst düzeyi türkiyede sora setli slr 500

@enes dökmen Bianchi Türkiye istesede getiremez çünkü adamların sattığı gerçek bianchi değil sadece şsmi bianchi.

@huseyinbozan Vergiyle felan alakası yok bu işin. Aynı vergi oranları onlardada var. Yurt dışı decathlon sitelerine bakarsanız indimsizi ürünler bizimkiyle ya aynı ya da bizimki daha ucuz oluyor. Ha adamlar indirime gidiyor o ayrı, zaman zaman bizimkilerde yapıyor indirimi. Burdaki durum ya arz talep meselesi ya da Türkiye pazarını outlet pazar olarak görüyorlar tek tük kalan, eski modelleri bize gönderiyorlar. Bence 2. Seçeneği uyguluyorlar.

@mehmet.ali bu acıdan düşünememiştim, teşekkür ederim. baya da etkileyeci oldu benim için.
yinede, bu ürünler avrupa d gidip gitmeyeceği belli değil mi ki zaten. yani btwin(yol serisine baktığımızda) ki yarış başlığı değilde yol başlığı altında satıyorlar, tura da çevrilebilecek kabiliyete sahip şehir bisikleti olabilecek bi yeteneği var. yani bunu ne mantıkla nasıl düşünüyorlar bilmiyorum ama takdirlik bence:)

@huseyinbozan Gitmeyen ürün değilde yenisi çıkmış ürün olabilir. Benim bisikletten örnek verecek olursam rr8.3 geçen sene hiç birbyabancı sitede yoktu sadece TR'de vardı. Rr8.3 yerine rafal 740 satıyorlardı. Birebir aynı bisiklet ama rr eski model işte :)

@nuruasakir Beğenmezler kendileri alışkın çünkü su borularını satmaya b'twin onlara birkaç tık büyük geliyor.fransadaki decathlon mağazasına bir girip içeri bakabilseler görürdüm o suratlarındaki ifadeleri ben:):)

@Bisikletci61
Burada görmediğimiz modeller mi var??:kötü::kötü::agla: (Mesela ben Bianchi nin İtalya sitesinde bir bisiklet gördüm dibim düştü...Burada da Bianchi var ama öyle model görmedim...:acpsnr::acpsnr:)
Ama yine de İtalya-Amerika-Taiwan en iyileri :D

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
Hayat standartları diyelim..Avrupada ortalama gelir 2500 - 4000 € civarı Türkiyede daha yeni açlık sınırının çok altında olan 1300tl oldu.Avrupalı bize pahalı gelen bisikletleri maaşının 3/1 ile alabiliyor.Biz ise 6 ay hiç bir şey yemeden sadece oksijen ile yaşayarak ancak alabiliriz.Doğal olarak adamlar üst seviye model yollamıyorlar.Emeğin çok ucuz hayatında çok pahalı olduğu bir ülkede yaşıyoruz malesef..

@enes dökmen
Türkiye de üst modelleri yok ama ingiliz dekatlonlarda müthiş bisikletler var.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Ruhpastası video güzel anlatmış ama kocaelide açılan mağazaya gittim ne bileyim soğuk geldi bana ,Gerçi bisikletimi aldiktan sonra gittim önce gitseydim bisikletimi oradan alırdım büyük ihtimalle. Belki yanlış bir benzetme olabilir ama mesela Bisikletimi bakıma götürdüğüm usta daha candan olduğundan, mağazada ilgilenen bile olmayınca soğukluk oradanda gelmiş olabilir..

• Beğen
Tepkiler: amoush00
Decathlon'un tüm markaları profesyonel kullanıcıya yönelik değildir. Yeni başlayan, amatör ve yarı profesyonel ürünler üretir. Bu tüm ürünleri için geçerlidir.

suan mannheimdayim ve cok yakinimda da decathlon'un 5 katli binasi var. ne yalan soyleyim bisikletle ilgili her seyi bula biliyorum, ustelik bisikletimi ordan almamama ragmen bir aksilik oldugunda hemen bedavaya yardim ediyolar

benim tek sevmediğim yanı kadroda ortada btwin yazısı ve renkleri

@BabekDesign

Mannheim da nerede yahu? Bi geldiğimde gideyim, fiyatlar nasıl? (BASF de çalıştığım için sık gidip geliyorum)

@spe07 bir de kullanici yorumlarina bakarsaniz bazi kisiler arka aktaricilardan sikayet ediyor

@Mert E. Mannheimda Marktplatz ile Abendakademi arasinda. Fiyatlar da Turkiye fiyatlari ile ayni

Geri