r.ezk
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 415
- Bisiklet
- Cube
Düzenli binen binmeye çalışan herkesin kilo/beslenme/vucüd ölçü ve sağlıkla ilgili bir düşünce ve deneyimi vardır, öncelikle ideal kilo denen şey google dan yazılıp bulunan yaklaşık boyunuzun 10 eksiği midir sizce,?
Günce 2 veya 2.5 öğün besleniyorum 186 boy 84 kilom var, ama üst vucudum fit değil. Düzenli olarak zararlılardan uzak duruyorum.. Karbonhidrat yüklenmiyorum, Beyaz un şeker alkol sigara işlenmiş ve doğal olmayan gıda ve beslenme dışındakiler tercihim.. Yağdan çok kaçmasamda protein ve sebzeler öncelikli tercihim..
Ek bir spora daha başlamıaımıyım sizce ideal kiloma ulaşmak ve üst vucudumu geliştirmek için ?
Sizin ikame bir sporunu varmı, ve beslenme için öneriler ne olabilir?
Günce 2 veya 2.5 öğün besleniyorum 186 boy 84 kilom var, ama üst vucudum fit değil. Düzenli olarak zararlılardan uzak duruyorum.. Karbonhidrat yüklenmiyorum, Beyaz un şeker alkol sigara işlenmiş ve doğal olmayan gıda ve beslenme dışındakiler tercihim.. Yağdan çok kaçmasamda protein ve sebzeler öncelikli tercihim..
Ek bir spora daha başlamıaımıyım sizce ideal kiloma ulaşmak ve üst vucudumu geliştirmek için ?
Sizin ikame bir sporunu varmı, ve beslenme için öneriler ne olabilir?