İzmit'te üniversitede okurken gece 3:00'de yazıyla üç'te ben de bir kere Kokareç almaya çıkmıştım.Aslında gece sürmenin de zevki ayrı.Tabi hava da sıcak olursa apayrı.Serinletiyor.
Aklıma gelmişken, İzmit'te oturan arkadaşlar elbet biliyorlardır ama yine de belirteyim, Seka Park açılmış ve freestyle severler için çok güzel bir mekan olmuş.Yazın İzmite sırf bu yüzden bisikletle gideceğim.
Bu arada 1,5 saatlik bir bisiklet turu yaptım.Bol bol freestyle tabi.Çok biliyorum ya Olsun bu işi öğrenmenin sırrı çalışmak, çalışmak ve çalışmak olduğu için ben de usanmadan deniyorum.
Giyim kuşama dikkat etmek lazım tabi.Kaliteli sıcak tutan bir eldiven, çift çorap, iki yün kazak giydim ben.İçe pamuklu giymeyeceğiz kesinlikle ve rüzgar geçirmeyen bir son katman.
Şimdi evimde olacaktım tıpkı sizler gibi esecekti (ki kesin eserdi..) ve atıcaktım kendimi yollara ama nafile ...Off ya biter mi bu askerlik resimlerle avunuyorum yaw..Beni bu denli ve bu kadar süre bisikletimden ayıracak hiçbişey düsünmemiştim şoklardayım ...
Bi de genelde heves olur, imkan olmaz, ya da imkan olur heves olmaz.
Atilla İlhan'ın da dediği gibi "Hevesim olsa param olmuyor,param olsa hevesim"
Çevremdeki (Ben de bazen dahil) bir çok arkadaşımda bunu görüyorum nedense, bi isteksizlik, heyecansızlık.Ya hayat kısa, "yaşamak dediğimiz üç beş kısa andan ibaret" diyorum ama anlatamıyorum. . . neyse...