Scudo Sports

bisiklet tşrtleri rüzgar geçirirmi.

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
bisiklet giyimi ve bisikletçi giysileri hakkında bilgim yok..
acaba pahalıya satılan bisikletçi elbiseleri rüzgar geçiriyormu.

terledikten sonra rüzgar yemek pek iyi olmuyor da. :)

Scudo
ürünün ne kadar pahalı olduğu önemli değil. Rüzgar geçirmesin diyorsan yağmurluk veya rüzgarlık alabilirsin. decathlonda 20 30 liraya yağmurluk var diye biliyorum. Ama yazın yağmurluk giymen nefes almadığı için feci halde terletir. Sadece yaz için kısmen daha az sıcak havalarda istiyorsan ince biraz nefes alma özelliği olan özellikle beyaz bir rüzgarlık seçmen gerekir.yazın ince forma bile insanı boğcakmış gibi oluo.

hmmm. anladım. bu aralar çok sıcak. sanırım terlemekten başka çare yok :D

ben eskişehirde okurken rüzgarlı ya da soğuk havalarda iki t shirtü üst üste giyip araya gazete sokuyordum :D ekonomik ve işlevsel

• Beğen
Tepkiler: sspl
@Oğuz Mert

o yüntemi biliyorum. abim eski motorculardan olduğu için çok yapardı :D da işte bu sıcaklar için iki tşrt fazla :D

Rüzgardan ziyade, terinizin çabuk kurumasını sağlar böylelikle terliyken rüzgar yememiş olursunuz.

Yazın terleyip ıslak gezmektense ucuz ve güzel bir çözüm olarak şunu alın derim.

(link)

Eğer düzgün bir bisiklet forması alırsanız, zaten forma terinizi vücudunuzdan attığı için "ıslak ıslak rüzgar yemek" gibi bir sorununuz olmayacak.

Rüzgar geçirmeyen kıyafetlerin hepsi kışlık kıyafetler ve içini yaz günü saunaya çevirecektir.

heee. bu özellikte iyi miş ozaman. genel olarak bütün bisikletçi trştleri aynı özelliğe mi sahip.

Bisiklet formalari nefes alabilir yapida olduklarindan teriniz icinde hapsolmaz, boylece uzerinizde de sogumaz.

@c. kırmızı

Genel olarak bütün sporcu kıyafetleri aynı özelliğe sahip.

@c. kırmızı

Ben ona da bir çözüm budum :) hem terini alıyor hem de rüzgar geçirmiyor. 2 adet küçük boy havlu aldım 1 tl'ye(tanesi) sonra da iki taraftan askı diktirdim ve hazır. ilk önce onu giyiyorum sonra atlet ve t-shirt süper oluyor :in:

Ama Goodyear yazıyor havlularda :p

@Emre Yönlüer

buda değişik bi alternatif :)

@c. kırmızı

Küçükken terleyince sırtıma havlu koyarlardı herhalde oradan aklımda kaldı :alkis: Tecrübe :cool:

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
aynen :D anne koruyucu faktör etkili :D

Rüzgar geçirmeyen kıyafetler normalde terletiyor. Gazete de koysanız sıcakta sizi bunaltacaktır. O yuzden benim tavsiyem formanın cebinde taşıyacağınız ince bir rüzgarlık edinmeniz. Mesela aşağıdaki ürün yeterli olabilir. Ben de bununla ilgili konu açacaktım tam. Kullanan varsa yorunlarınî bekliyorum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Reha Oğuz Altuğ
Dun 3 saat surdum ev pendik altimda tayt onun ustunde adidas sort climacool ustumdede bisiklet forum formasi vardi hic terleme olayim olmadi formanin fermuari full acikti tek kotu yani adidas sort ruzgarda parasut gubi oluyor pacalari genis oldu iccin ama gayet rahat oluyor

Samsung Galaxy S2 Telefonumdan Tapatalk Kullanarak Gönderildi.

polyamide malzemeden bir içlik alırsanız hep kuru kalırsınız. polyamide oranı nekadar yüksekse okadar iyi.
uzun kollu olursa yaz kış kullanırsınız amele yanığı olmazsınız :) decathlonda ayrıca sporcu güneş kremleride varmış terleyince cilt üstünde çamur gibi olmuyormuş

@Tahir Keskin

sıcak görmeyeyeim gölge güneş farketmiyo. çok çabuk terliyorum ben. bu nasıl bişey. rüzgar kesme özelliği var ama hava alıyormu ki acaba

@c. kırmızı

Bilmem ki, ben de dün gördüm bunu. Kullananların yorumlarını bekliyoruz.

Geri