ürünün ne kadar pahalı olduğu önemli değil. Rüzgar geçirmesin diyorsan yağmurluk veya rüzgarlık alabilirsin. decathlonda 20 30 liraya yağmurluk var diye biliyorum. Ama yazın yağmurluk giymen nefes almadığı için feci halde terletir. Sadece yaz için kısmen daha az sıcak havalarda istiyorsan ince biraz nefes alma özelliği olan özellikle beyaz bir rüzgarlık seçmen gerekir.yazın ince forma bile insanı boğcakmış gibi oluo.
Ben ona da bir çözüm budum hem terini alıyor hem de rüzgar geçirmiyor. 2 adet küçük boy havlu aldım 1 tl'ye(tanesi) sonra da iki taraftan askı diktirdim ve hazır. ilk önce onu giyiyorum sonra atlet ve t-shirt süper oluyor :in:
Rüzgar geçirmeyen kıyafetler normalde terletiyor. Gazete de koysanız sıcakta sizi bunaltacaktır. O yuzden benim tavsiyem formanın cebinde taşıyacağınız ince bir rüzgarlık edinmeniz. Mesela aşağıdaki ürün yeterli olabilir. Ben de bununla ilgili konu açacaktım tam. Kullanan varsa yorunlarınî bekliyorum.
(link)
Dun 3 saat surdum ev pendik altimda tayt onun ustunde adidas sort climacool ustumdede bisiklet forum formasi vardi hic terleme olayim olmadi formanin fermuari full acikti tek kotu yani adidas sort ruzgarda parasut gubi oluyor pacalari genis oldu iccin ama gayet rahat oluyor
Samsung Galaxy S2 Telefonumdan Tapatalk Kullanarak Gönderildi.
polyamide malzemeden bir içlik alırsanız hep kuru kalırsınız. polyamide oranı nekadar yüksekse okadar iyi.
uzun kollu olursa yaz kış kullanırsınız amele yanığı olmazsınız decathlonda ayrıca sporcu güneş kremleride varmış terleyince cilt üstünde çamur gibi olmuyormuş