hasangeduk
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- hasan
herkese merhabalar.
"gibi" ile kastedilen cahil ben oluyorum.
bisiklet konusunda sıfır bilgim ve bu günlerde artan bir hevesim var.
sizden ricam, amacım doğrultusunda bana bisiklet - en azından tür - tavsiyesinde bulunmanız.
amacıma gelirsek; boluda yaşıyorum ve gidiş-geliş 80-100 km civarında yol yapıp kampa gidebileceğim bir bisiklet arıyorum. gideceğim yolları düşününce çok büyük çoğunluğu iyi asfaltlanmış yollar (abant-gölcük yolları gibi). nadir de olsa toprak yollara girebilirim. yolların neredeyse tamamı uzun yokuşlar olacak ve ben tabi ki çanta çadır olta vb şeyleride yanımda götürüyor olacağım. yani bagaj da söz konusu. boyum da 175.
tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda;
hangi tür bisiklet?
boyuma göre bisiklet ve jant ebatları?
vites sayısı?
fren tertibatı?
önereceğiniz fiyatı uygun marka ve modeller?
şimdiden herkese teşekkürler.
"gibi" ile kastedilen cahil ben oluyorum.
bisiklet konusunda sıfır bilgim ve bu günlerde artan bir hevesim var.
sizden ricam, amacım doğrultusunda bana bisiklet - en azından tür - tavsiyesinde bulunmanız.
amacıma gelirsek; boluda yaşıyorum ve gidiş-geliş 80-100 km civarında yol yapıp kampa gidebileceğim bir bisiklet arıyorum. gideceğim yolları düşününce çok büyük çoğunluğu iyi asfaltlanmış yollar (abant-gölcük yolları gibi). nadir de olsa toprak yollara girebilirim. yolların neredeyse tamamı uzun yokuşlar olacak ve ben tabi ki çanta çadır olta vb şeyleride yanımda götürüyor olacağım. yani bagaj da söz konusu. boyum da 175.
tüm bunları göz önünde bulundurduğumuzda;
hangi tür bisiklet?
boyuma göre bisiklet ve jant ebatları?
vites sayısı?
fren tertibatı?
önereceğiniz fiyatı uygun marka ve modeller?
şimdiden herkese teşekkürler.