Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim. Öncelikle boyum 1.82 ancak bacak boyum 95 cm civarı, kilom çok kere çok
) 2 insan olarak düşünelim. Uzun süredir bisiklete binmiyordum, tekrar 2 tekere dönmenin vakti geldi diye düşünerek bisiklet almak istiyorum. Ancak bu iş çok çok kafamı karıştırdı forumu hemen hemen okudum tavsiyeleri okudum baktım ettim gerek vitesleri gerekse hidrolik disk fren sistemi ve ilgili yorumlardan ötürü sedona 720 2015 model almaya karar vermek üzereyim. Ancak 26 jant olması problem yaratır mı bilemedim bazı arkadaşlar boylarını yazıp rahat kullandıklarını kimisi küçük geldiğini belirtmiş kullanan arkadaşlardan bacak boylarını rica edeceğim bunun dışında arkadaşlarım da bisiklete biniyorlar şu sıralar moda yapıp dönselerde, kartaldan beykoza gidip gelmeyi düşünüyorlar. İlgili mesafe için doğru tercih mi bilemedim lastik kalınlığından tutun, jant olayına kafama takıldı. Farklı modellerede açığım ancak durum bu önerileriniz veya deneyimleriniz benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
Bu arada iç bacak boyum 74 80 cm arası
Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim. Öncelikle boyum 1.82 ancak bacak boyum 95 cm civarı, kilom çok kere çok
Bu arada iç bacak boyum 74 80 cm arası