Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Bu akşam aldım bisikleti biraz araştırmıştım Astroyu herşeyiyle beğenmiştim. :) ilk sürüşümü yaptım her şey güzel. Ne düşünüyorsunuz Astroyla ilgili? Daha önce kullanan var mı?

Scudo
Merhabalar, ben eundro tarzı bisiklet istiyorum. Hem downhill hem rampaları kolayca geçen bisiklet istiyorum. Yani çift amortisörlu istiyorum. Birde alacağım bisikletle her gün okula gidip geleceğim. Okula sadece gidiş 5km oluyor. Maksimum vereceğim fiyat 3000 lira. Yardım ederseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar benim eski bisikletim klasik bir bisiklet yeni bisiklet alacam ancak ben alacagım bisikleti ayda yılda kamp falan yapmayı düşünüyorum izmir de oturuyorum biraz engebeli yokuslu bazı yolları genel de şehir de sürerim ancak ara sıra da ormana kamp yapmak için girmek isterim dağ bisikleti istemiyorum peki sizce tur bisikleti mi almalıyım yoksa hibrid bisiklet mi ve tur bisikleti bazıları ince lastikli hepsi mi öyle yoksa bazı markalar için mi geçerli

Mosso 750 800 TL

Sedona 410 1300 1400 TL

Donanım farkı bu fiyat farkına değer mi sizce?

?

Dostlar bu bisikleti düşünüyorum oğluma ne dersiniz 13 yaşında boyu 1.60 ve uzamaya devam.
fiyat olarak bana donanımına göre iyi gibi geldi ne dersiniz

Arkadaşlar bu bisiklet hakkında bilgisi olan yok mu bu kadar mı az ilgi gören bir model ??

Merhaba Kasım ayında Bisiklet almayı düşünüyorum
19 yaşındayım boy 1.80 kilo 60
Kullanım amacımı açıklayayim ona göre yol veya mtb önerisi yaparsınız
İlk önce Don Kişot Bisiklet Kolektifi ile uzun-kısa turlara katılmayı çok istiyorum 5 defa deneyimim oldu Bianchi Speed 1000 markalı bisikletim vardı çok ağırdı ama 130 km bir günde yapmayı başardım
Her neyse ilk amacım çevremdekilere inat ilk bahanem yol paralarından kurtulmak her yere her şeye Bisiklet ile ulaşım yapmak istiyorum ilk önce iş-ev arası olacak boş zamanlarım da büyük ada - Kadıköy Tuzla turu Eminönü turu ile Bisiklet kariyerime başlamak istiyorum yani yol bana yatkın geliyor ama yollar düzensiz bir yandan çok yokuş var yemediği için yol bisikleti kafama yatıyor yani çok kararsızım dağ bisikleti sağlam olur Kadıköy tasarım atölyesin de extradan Bisiklet tamiri için uğraşmam sanırım
Kısacası şuan ki bütçem başlıkta olduğu gibi yazımdan yola çıkarak 2.el veya sıfır İstanbul içi Bisikletler Öner’e bilirsiniz
Mümkünse bu fiyatta ala bileceğin daha iyi performansa dayalı bir Bisiklet bulamazsın sözünü duymak isterim şimdiden teşekkür ediyorum iyi çalışmalar

Öncelikle selamın aleyküm forumda yeniyim daha önce bikaç yıl çift amortisörlü bi mtb kullandım şimdi ise yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum bi yerde kron rc 1000 buldum 1300 1400 tl arasına bırakacak sizce nasıl

120-130 kiloyu taşıyabilecek kapasite de Şehir bisikleti marka ve model tavsiye edebilir misinizi arkadaşlar rica etsem.Bütçe 1500 tl...

Arkadaşlar şuan aklımı karıştıran yeni mevzular içindeyim..
2015 Kasım ayında aldığım Sedona 300s im artık bana yetmiyor..
Bisikletimden çok memnunum 1000+ km yaptım kendisiyle..
Artık yol bisikletine geçme vakti geldi diye düşünüyorum ve istiyorum..
2015 de bisikletimi sıfır almıştım pişmanım denemez ama o fiyata daha iyi bir bisiklette alabilirmişim açıkçası. Ara sıra keske ikinci el alsaymışımda demiyor değilim. Bütçem 1500-2000 veya biraz daha fazla ama aşırı artıramam tiagralı veya o fiyata zor ama bir 105 5800 lü bisikletlere de bakıyorum. Öneriniz var mıdır ?
Şuan hemen almayacağım bisikletimi çünkü önümde bir 7-8 aylık sınav süreci var, bu süreçten hemen sonra almayı düşünüyorum. Şimdiden derslerden vakit kaldıkça forumda araştırıyorum veya sahibinden.com da ilanlara bakıyorum. Yaşım 17-18 bu aralar biraz da kilo aldım şu günlerde günlük en az bi 10 km yi devirmeyi çalışıyorum, okula da bisikletle gidip geliyorum..
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler..

Merhaba sevgili forumdaşlar, ben de yol bisikletine merak saldım Eurosport TR ekibi sağolsun :). Başlangıç için 1500 TL'ye kadar çıkabilirim. Şimdilik herhangi bir özelleştirme yapmayı düşünmüyorum alırsam, saf haliyle bu fiyata kadar önerebileceğiniz en F/P ürün hangisidir? N11'den almayı düşünüyorum 11/11'de kupon ve indirimlerle güzel bir kombo yapabilirsem, ama şart değil.

Arkadaşlar, ben bisiklet toplamayı düşünüyorum fakat bu işlerde yeni olduğum için toplayamadım. Disk frenli yarış bisikleti yani daha çok cyclecross tarzı bi bisiklet toplamak istiyorum ve bu bisikletle ilerde yarışlara katılmayı düşünüyorum. Aranızdaki profesyoneller den biri bana yardım ederse çok sevinirim. Bütçe 3000 TL. Birşey daha sorucam, sizce toplama mı almalıyım yoksa hazır bisiklet mi? Aklımda hazır olarak Mosso Monza modeli aklımda var yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaslar. Daha once de tavsiye isteginde bulunmustum, ama tam bir karar alamadim malesef.
Ben Bakude yasiyorum, alacagim bisiklet sehirde asfalt zeminde kullanacagim, lakin sehir kenarinda yasadigim yollarin asfalti berbat ola biliyor bazen, onun icin MTB al diyenler de var. Benimse gonlum hybridden yana. Ikisini de kullanma sansim oldu, hybrid baya suzuluyor yolda, MTBde o surat yok sanki. Ama yine bazi arkadaslar "MTB al, daha sonra lastiklerini hybride degistir, 1 kursunla 2 tavsan vur" dediler. Yine aklim karisti.
Simdi bizim magazalarda stokda bulunan hem hybrid hem de MTB bisikletlerini ve fiyatlarini yazmak istiyorum. F/P olarak en uygun olani tavsiye ederseniz cok memnun olurum. Butcem ise su an icin 2000 TL, ama "buna deger" dediginiz varsa, biraz daha bekleyerek, para biriktire bilirim.
Onceden her kese tesekkurler, sag olun, var olun.

Kross Pulso 1 - 1500 TL
Kross Evado 4.0 (2017) - 1750 TL
Kross Level R3 (2017) - 1800 TL
Kross Evado 5.0 (2017) - 2200 TL

Scott Aspect 750 - 1800 TL
Scott Aspect 940 - 2100 TL

Trek Marlin 5 (2017) - 1900 TL
Trek Marlin 6 (2017) - 2200 TL
Trek Marlin 7 (2017) - 3000 TL

Cube Aim Pro (2016) - 1800 TL
Cube Aim SL (2016) - 2000 TL
Cube Attention (2016) - 2800 TL
Cube Attention SL (2016) - 3000 TL
Cube Acid (2016) - 3200 TL

(Boy 183, kilo 100)

@Onur Tamortisör olarak sunlari soyleyebilirim kendim amortisorlu dag bisikletinden sabit masa sehir bisikletine gecmis birisi olarak.1 aydir sabit masa kullanıyorum gittigim yol asfalt,arnavut kaldirim yol ve gecen pazar gittigim 70 km lik tur deneyimi yaptim.sabit masa asfalt (kaymak ya da hafif bozuk yamalı) bu yolda giderken rahatsız etmiyor pek.arnavut kaldirim ve toprak yol cok rahatsiz edici (bastigim lastik basinci 80 psi) toprak yolda minik cakil taslari ozellikle rahatsiz ediyor arnavut kaldirimda ise her kaldirimin cikintisini hissediyorsun.

70 km lik turda kaymak asfalt,hafif yamali bozuk asfalt,toprak yolda gittim.en rahatsiz edeni ise toprak yol onda da iri kucuklu taslar rahatsız etti.asfalt yol deneyimimde dag bisikletlerine fark attigimi da soylemek istiyorum

bana kalirsa kullandigin güzergah asfaltsa tavsiyem sabit masa daha az bakim,daha hafif ve daha hizli gidersin kendim carraro sportive 321 aldim bunun 330 u felan var onlari oneririm

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Desert Fox
Bugün bir arkadaşımın sabit maşalı bisikletini kullandım güzergahımda. Kesinlikle amortisörlü bisiklet almam gerektiğine kanaat getirdim. Zoom amortisörlü NG750 ile bile farkı hissedebileceğim kadar bozuk bir güzergahım olduğunu farkettim.

Bu koşullar altında, 1500 lira bandında bir bisiklet arıyorum. Amortisörü benim için en önemli kısım. Özellikle kadro ve maşa kısmında bu fiyatta bulabileceğim en iyi bisikleti aramaktayım. Tercihim V fren.

Kron bisikletlerin amortisörleri bu fiyat bandında nasıldır? Dağ bisikleti de düşünmeye başladım açıkçası.

@Onur T o ilk geçişte biraz rahatsız olursun ama alışırsın ama tercihin dağ bisikleti ise benim daha fazla yardımcı olabileceğim bir konu yok zoom maşayı 8 yıl kullandım berbat haldeydi bıraktıgım zaman.1000 lira altı bütçem vardı gene zoom maşa almaktansa sabit maşa aldım pişman değilim.senin bütcen benden biraz daha fazla ne kadar iyi birmaşa olur onu bilemem

@Desert Fox
Mevcut bisikletim NG750 HD. Bisikletimde rahat edememe sebebimin bisikletin benim icin biraz ufak kalmasından dolayı olduğunu anladım. HD fren ile de uğraşmak istemiyorum, her türlü bakımını öğrene öğrene kendim yapmak istiyorum, HD fren ihtiyacım olmadığı için de gereksiz yük oluyor.

Amortisörün bir ihtiyaç olduğu kanısındayım benim için. Bisikleti spor değil ulaşım amaçlı kullanmamdan ötürü komfor benim için daha ön planda performanstan.

Bu koşullar altında önerebileceğiniz bir model var mı?

@Onur T ne yazıkki o fiyat aralığında araştırma yapmadıgım için bir tavisyede bulunmam doğru olmaz bu forumda başka yerlere de yazarsan birileri yardımcı olacaktır

• Beğen
Tepkiler: Onur T
Arkadaşlar Kısa Ve Öz Bir Soru Soracağım Şimdi Bisiklet Almaya Karar Verdim 2017 Model Bir Bisiklet Alınırmı Yada 2018 Bekleyip mi Alınmalı Görüşlerinizi Almak İsterim. Mossonun Legarda 1724 msm v Modelini Beğendim.

Geri