Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

ölcelikle sa ben bir yol bisikleti alıcam salcano xrs 060 corelli terra 0.1 triban 100 hangisi sizce

Scudo
2'si arasında kararsız kaldığım için böyle bi başlık açmak zorunda kaldım. Benim için önemli olan donanım ve kalite. Donanım ve kalite bazında yorumlar yaparsanız gerçekten aklımdaki soru işaretlerine bir son vermiş olursunuz. Teşekkür ederim.

(link)

(link)

Göbekten vites bisiklet konusunda uzun zamandır araştırma yapıyorum. Forumda ve bazı sosyal paylaşım sitelerinde fikrini aldığım değerli arkadaşlar var.
Sizlerden ricam su modele bakar misiniz.

CITY WIND 10

hepsiburada %20 sepette indirim kampanyası yapmış normalde 4400 tl civarı olan 3200 tl inior.sizce alınır mı?

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@runaway60
Merhabalar.

Bisikleti inceledim. Sizi "şehir bisikleti" almaya iten sebep nedir? 1. Hafta sonları sürmek mi?
2. Keyif insanıyım diyerekten bisikleti sürerken biraz daha konforlu olsun rahat edeyim dusuncesi mi mevcut?
3. 4. 5... diye sebepler sıralanabilir.

Bisikletten beklentinizi yazabilir misiniz? Neden Mtb, yol modeli secmediniz?

Bisikleti incelediğimde 4.100 liradan 3ooo kusurlede düşüyor ama kullanılan komponentler(aynakol, aktarıcilar vs vs) biraz yavan kalmış gibi geldi. Yarın Cevabınızı görünce tekrardan düşüncelerimi yazicam.

@tuzak1983 Tabi ki de ghost kato 5 seçerdim. havalı masa(gidondan kilit), deore on göbek, xt arka aktarıcı( arka aktarıcı gerçekten kaliteli)

Ek olarak kadro boyu 50 kalmış. Eğer boyuna uygun değilse özel
Mesaj atarsan sana boy icin geri dönüş yapabilirim.

@0quz , kardeş neden bayan bisikleti almak istiyorsun? Kendin içinse pişman olacağını düşünüyorum ilerde.

@Furfur , bende sedona 345 şehir bisikleti var amörtisörlü , ben de düz maşa ile değiştireyim diyorum.))

Merhabalar hazır hepsiburada'da sepet'de %20 indirim varken uzun zamandır istediğim bisikleti alıyım diyorum ama ne kadar bisikleti çok sevsem de bisikletler hakkında pek bir bilgim yok o yüzden bu işin ehli lerine danışmaya karar verdim boyun 1,76 kilom 96 bisikleti her türlü amaçla kullanıcam şehir içi olsun dağ toprak olsun şehirler arası turlar olsun özellikle dağ bisikleti ve hidrolik fren sistemi istiyorum ama eğer v fren daha iyiyse farketmez şimdiden önerileriniz için teşekkürler

Selamun aleykum beyler 3 seçenek arasında sürekli mekik dokudum durdum bir türlü karar veremedim sizin derin tecrübelerinizden yararlanmak istedim.Benim için önemli olan donanım ve görünüm.Siz olsanız bu 3 seçenek arasında hangisini seçerdiniz ?
Sizlerden ricam lütfen teknik bilgi vererek yazmanız.Şimdiden çok teşekkür ederim...

(link)

(link)

(link)

Orhan abi merhaba,halen daha böyle bir bisiklet ihtiyacınız varsa benimle iletişime geçebilirsiniz,sevgiler.

bisiklet hakkında pek bilgim yok. bu iki bisikletten hangsini tavsiye edersiniz. şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar,çin den ithalat yapan biriyim ve bisiklet sevgimden dolayı karbon kadro ve bisiklet aksesuarları toptan ithalatını düşünüyorum,ilk etapda kendim için karbon kadrolar getirmek istiyorum,mtb kullanıcısıyım fakat yol bisikletine de binmek istiyorum,karbon kadrolar hakkında teknik bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum hangi özelliklerde ve neden nasıl kadroları düşünmeliyim,bir de ne gibi aksesuarlar getirsem iyi olur...şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Öncelikle adminler lütfen konuyu değiştirmesin güncel bir konu arıyorum. Teşekkürler

Boyum 170-yakında 180 falan olur kadro boyu decathlonda medium dediler öncelikle b'twin triban 100 düşündüm fakat emin olamadım + tasarımı hoş fakat renksiz geldi ne yapmalıyım çok acil

Herkese iyi akşamlar
Günlük kullanıma uygun bisiklet arıyordum uzun süredir ve fiyat anlamında da performans olarak ta b twin in iyi olduğunu duydum ve buna karar verdim ama açıkçası modeller anlamımda bir bilgiye sahip değilim kategori olarak yol düşündüm ama modelede dediğim gibi karar veremedim
Sizce hangi modeli almalıyım?
Teşekkürler.

Merhabalar, 1100-1200 lira bütçe ile kampüs ve ev arası gidip geleceğim haftasonlarıda ufak çaplı geziler yapabileceğim bir dağ bisikleti arayışı içerisindeyim.185 cm boy ve 95 kilogram ağırlığa sahip olmam sebebiyle 29 jant seçeneğinin bana uygun olduğunu düşünmekteyim.29 Jantın boyuma uygun olup olmadığı binmeden belli olmaz fakat sizlerin de fikirlerini almak isterim.
Carraro Force 291 ve Salcano Astro modelleri arasında kararsız kaldım. İkiside aşağı yukarı 1200 TL civarında bisikletler.Sizce hangisini tercih etmeliyim?Teşekkürler.

@ygtblr
Jant ile boyun alakası yok. Hangisinde rahat edeceğini düşünüyorsan onu seçmelisin. 193 boyumla 27,5 seçtim. Hem 29 kadar hantal değil, hem engel aşmada 26 kadar kötü değil. Arazide kullanmayacaksanız, genelde düz bir hat üzerinde sürecekseniz 29 iyidir.

@Mustafa Zeybek Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Yavaş yavaş öğreniyorum,ben hep boyla alakalı diye ilişkilendirmiştim kafamda:)
Peki Carraro Force 291 veya Salcano Astro hakkında bir bilginiz var mı veya önerebileceğiniz başka bir model?

@ygtblr
Salcano' dan servisleri yüzünden uzak durmanı öneririm. Onun dışında direk şu modeli al şeklinde bir tavsiyem yok. Belli bir fiyata kadar hepsi hemen hemen aynı özellikte.

Yalnız okula gitmek için kullanacaksan dağ bisikletine hiç gerek yok. Benim gibi okulun yanında dağ yoksa boşuna mtb alma :)

• Beğen
Tepkiler: ygtblr
Btwin train 100 veya 500 uygun mudur başlangıç için?

@KeremT
Triban 100' ün düz yolda başlangıç için gideri var ama yokuş çıkmak büyük sıkıntı. Triban serisinin güzelliği ucuzluğuydu, artık o güzelliği pek kalmadı. Bim gibi düşünün. Başta çikolatalı gofret bilindik markaların yarı fiyatındaydı, artık 10-20 kuruş eksik :p

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Peki ne tavsiye edersiniz 100 ü almalı mıyım
Pek bilmiyorumda hem fiyat hemde performans olarak ne tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar benim 10 yıllık emektar bir bisikletim vardı ve ben bunu bodruma atmıştım tabi haliyle pas içinde kalmış hep bütün parçalar kullanılmaz hale gelmiş bende geçen gün bütün parçaları kadrosundan ayırdım bu bisikletin kadrosuna yeni parçalar almak istiyorum fakat bu işlerden pek anlamıyorum(parça uyumluluğu vb.) bana yardımcı olur musunuz? bir de eğer yeni bir kadro almak istersem nasıl bulabilirim 100-150 TL civarı.

Bu arada bulduğum parçalar şunlar;

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Geri