Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@myasins
2.el tavsiyesi elbet veremem. Sıfır olarak alternatifi yok.

Scudo
Merhaba arkadaşlar şehir bisikleti almak istiyorum..Çamurluklu,arka bagajlı dik oturuşa sahip..Bende boyun fıtığı var,bel ve boyun ağrısı istemiyorum..Bütçem 1500 - 1700 arası maksimum.. Spor amaçlı ve hafta sonları 25-30 km yol yapmak için alıyorum.. Üzerlerindeki ekipmanlar hakkında hiç bir fikrim yok hangi vites sistemi iyi ve uzun ömürlü v.s yardımcı olursanız sevinirim..Teşekkürler

(link)

(link)

(link)

@Mustafa Zeybek
bu arada 2017 model cube attention sl 27.5 hakkında ne düşünüyorsunuz bununda 2.elini buldum ama fiyatı 3000 tl ?

Arkadaslar oncelikle foruma yeni katildim herkese selamlar uzun suredir mtb kullaniyodum simdi yol bisikletlerini gorunce degistirmek istedim bisikletimi yeni baslayan bir kisiye 2.000 tl civarinda bisiklet tavsiye edeerseniz sevinirim sora veya ustu tercihimdir ornek olarak salcano xrs 040 dusundum ama olumsuz yorumlar okudum onu onerirmisiniz simdiden tesekkur ederim

Bu arada btwin triban 520 yide begendim ama acikcasi fiyati pahali geldi acaba kisin bisikletlerdr indirim oluyor mu yoksa fiyat ayni mi ne dersiniz simdiden tesekkurler

@Mustafa Zeybek
arkadaşla anlaştım yarın inşallah scale 770 i alıcam , son bi sorum daha var aynı fiyat olsaydı 8.3 ü mü alırdınız 770 i mi ?

@myasins
Scoot kalitesinden ve parçalarının 2 yıl yeni olmasından scoot tercih ederdim. Ama 2.el olduğu için. 0 olsa dediğim gibi 3800 vermem.

Salcano ht100 bisikletim var (yaklaşık 10 senelik) bisikletimi sağlam tutmak için aşırı derecede masraf yaptım
şimdi diğer (kullanmadığım) ümit arrow'u satıp yeni yol bisiklet alıcam bütçem 1000 tl bütçem var öneriniz var mı (kron veya carraro olursa sevinirim).

@Mustafa Zeybek
hayır şunu öğrenmek istiyorum donanım bakımından hangisi daha iyi , yani farzedelim model yilida fiyatida ayni olsun.

@myasins öyleyse rockrider ama kadro kalitesini de hesaba katın.

@Mustafa Zeybek
eywallah çok saolun scott un sahibi ile konuştum 2200 birakti yarın alıcam , bisiklet işi derya deniz biraz daha düşunürsem kafayı yiycem :) yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

arkadaşlar şehirde kullanıcam max bütçem 1200 tl ağır olmasını istemiyorm bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum attığınız bisikleti kısaca açıklarsanz sevnrm pek anlamam bisikletten :)

@myasins

hocam scale 770 large olduğu için o iş yattı medium scott aspect 710 buldum 2400 tl ye sizde mantıklımı ? scale 770 den bi tık daha iyi sanırım ?

Merhaba Arkadaşlar,

İki bisiklet arasında kaldım. 2. El Fiyatları aşağıdaki gibi.

Sedona 420 (2015) : 1250TL
Sedona 420 (2016) : 1800TL

Kron SPX 450 (2016-2017) : 1000 TL

Kron SPX 450
Teknik Özellikler
Kadro:Double Butted Aluminyum
Maşa:KRON Aluminyum Düz Maşa
Gidon:ZOZO
Boğaz:ZOZO
Sele Borusu:ZOZO
Sele:Kron
Ön Jant:Zozo
Ön Göbek:Shimano RM33
Arka Jant:Zozo
Arka Göbek:Shimano RM33
Lastik:Kron
Vites Sayısı:3 x 9 = 27
Arka Vites:Shimano Altus - 9
Ön Vites:Shimano TX-50
Fren Kolu:Shimano BLM355
Vites Kolu:Shimano Alivo SLM370
Arka Ruble:Shimano HG200 - 9
Aynakol:Shimano FCM-351
Orta Göbek:Taiwan Rulmanlı
Zincir:KMC-Z92
Ön Fren:Shimano BLM 355 Disc Fren
Arka Fren:Shimano BLM 355 Disc Fren

Sedona 420 (2015)
  • KADRO420
  • KADRO ÖLÇÜSÜ44/48/52
  • VİTES SAYISI3X8
  • MAŞASEDONA ALLOY DISC
  • VITES FREN KOLUSRAM X4 TRIGGER 3X8
  • VİTES ÖNSRAM VIA
  • VİTES ARKASRAM VIA
  • FRENAVID DB1 160/160 MM
  • AYNAKOLSRAM VIA 48/36/26T
  • KASETSRAM PG-820 11/32T
  • ZİNCİRYBNS8C
  • JANT ÇEMBERİSEDONA DA-30
  • HAZNE ÖNSRAM MTH-306
  • HAZNE ARKASRAM MTH-306
  • LASTİKSCHWALBE ROAD CRUISER 700X35
  • BOĞAZRACEFACE RIDE
  • GİDONRACEFACE RIDE RISER
  • SELE BORUSURACEFACE RIDE
  • PEDALWELLGO - LU C29
  • SELESEDONA 6076
Sedona 420 (2016)
  • KADRO420
  • KADRO ÖLÇÜSÜ44/48/52
  • VİTES SAYISI3X9
  • MAŞASEDONA ALLOY DISC
  • VITES FREN KOLUSRAM X5 TRIGGER 3X9
  • VİTES ÖNSram X4
  • VİTES ARKASram X7
  • FRENAVID DB1 160/160 MM
  • AYNAKOLSRAM VIA 48/36/26T
  • KASETSram PG-920 11/34T
  • ZİNCİRYBNS9S
  • JANT ÇEMBERİSEDONA DA-30
  • HAZNE ÖNSRAM MTH-306
  • HAZNE ARKASRAM MTH-306
  • LASTİKSCHWALBE ROAD CRUISER 700X35
  • BOĞAZSEDONA
  • GİDONSEDONA
  • SELE BORUSUSEDONA
  • PEDALWELLGO - LU C29
  • SELESEDONA 6076

Değerli yorumlarınızı bekliyorum :)

@myasins
Galiba bana sordunuz fakat benden alıntı yapmadığınız için yeni görüyorum. Yatması iyi olmuş aspect 710 daha iyi.

@mrtoztrk
Sedona varken Kron almazdım. 2016 420 çok daha iyi. Vites sayısı ve vites seviyesi çok daha iyi fakat 550 lira fark ödemeye değer mi derseniz bilemiyorum :)

@Mustafa Zeybek

evet hocam size sormustum yanlis alintilamisim.(link)
aspect 710 un yanında giant in bisiklet kilidi arka ve ön lamba artı hız sayacı , bisiklet 2016 model çiziksiz 0 gibiymiş hiç kullanamamış 2400 tl fiyat iyimidir ?

bide ktm ultra race (link) var 29 inc jantli buda çok temiz 2016 model cocuk 3000 e birakti.aslinda bunu almak istiyorum gercekten muazzam alet ama 2x10 vites kafama takildi , ayna kol min 40 diş olsa daha iyidi sanki hız yapamam gibi geliyor , cunku ben %50 şehir %50 arazi kullanicam nedersiniz ktm ye mi donıyim ?

Herkese iyi akşamlar 650 750 TL bütçem var bisiklet alacağım bisikletten hiç anlamam en son lise yıllarında kullanmıştım model falan hiç anlamam 1.70 boyum var büyük olmasın 26 jant yeterli olur diye düşünüyorum şehir içinde kullanacağım tatillerde köye de götürebilirim sağlam olsun dağ şehir hangisi daha uygun olur önereceginiz bisikletleri bekliyorum

Arkadaslar ben 1000tl butceye sahibim ve hybrid dusunuyorum cunku hem hiz yapmayi seviyorum hemde arazide kullanmayi ve buna uygun tavsiyelerinizi bekliyorum boyum 165cm kilo 50 yas15 ve bunu okula giderken de kullanmayi dusunuyorum cok fark olur diyorsaniz butceyi belki biraz daha artirabilirim

Geri