Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@forumcu3
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Şimdiden hayırlı olsun bisikletiniz güzel günlerde kullanın :)

Scudo
Ara sıra balık tutmaya giderken sürmek için bisiklet alacağım.Genelde patika ve yollarda sürüyorum.Yani ne bir dağ bisikleti ne de yol bisikleti tam anlamıyla işimi görüyor.Bisikletin türünün hybrid olması gerektiğinin kanaatine vardım.Bütçem max 1k.Önerilerinizi bekliyorum.
(link)
(link)

bianchi gavia carbon yol bisikletim satılıktır. sram apex set ve sram s30 al jant seti vardır. fiyat için özelden mesaj atın anlaşırız21077334_1941234426139351_2762775952797495603_n.jpg

Merhaba, Carraro 703 Grande Lady modeli var bende. Şehir kullanımı amacıyla almıştım, yeterli de bir bisiklet. Ama oldukça ağır tabii ki. Tur amacıyla da bisiklet kullanmayı düşünüyorum, ancak bu bisiklet resmen hızlanmıyor. Yakın ağırlıktaki başka bisikletlere göre gerçekten belli bir hızdan sonra aşırı geri kalıyor. Başta kendi performansımdan dolayı diye düşündüm. Ancak başka arkadaşlarım da bisikletin gitmediğini söyledi. Aynı problem aynı modele sahip başka bir arkadaşımda daha var. Yani bisikletten dolayı diye düşünüyorum.

Frenler, ayarlar, vitesler sağlam. Tüm ayarları da yapılmış durumda ama gitmiyor. Bu belli bir donanımın değişimiyle çözülecek bir problem mi, yoksa tamamen ağırlıkla mı alakalı?

Bilginiz var mı bu konuda? Olmadı başka bir bisiklet almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz var mıdır 1000tl'ye kadar?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar istanbulda oturuyorum şehir içinde kullanacağım bir bisiklet almak istiyorum. Şehir bisikleti almaya karar verdim ama iki bisiklet arasında kaldım. Merida crossway 100 ü mü yoksa Trek 7.0 fx i mi tavsiye edersiniz? Teşekkürler.

900-1200 tl arasina duz masa sehir bisikleti tavsiyeniz nedir acaba ?

Bisikletimi boyamak istiyordum restore edecem yani ancak göbeği sokemedim bende oksijen kaynağıyla kestim şimdi tamirciye gitsem yapar mı?
Eski yarış bisikleti Markası: Bianchi Shark

Dosyalar

• e1[1].jpeg
    e1[1].jpeg
    73 KB · Okunma: 6
  • e2[1].jpeg
    e2[1].jpeg
    51,1 KB · Okunma: 6
arkadaşlar scott scale 770 ile btwin rockrider 8.3 sedona 850 arasında kaldım , tavsiyeleriniz nedir.
gönlüm scott dan yana nedersiniz ?

@myasins
Scoot donanım olarak fiyatına göre çok kötü. 3864 liraya xcr maşalı bisikleti almazdım ben. Rockrider 2.el sanırım. Yurtdışından almayı düşündünüz mü?

Hiçbşirşeye Yaramayıor Bu Forum. 3 Gündğr konu açamıyorum kimsede cevap vermiyor

@merttopal7 Sevgili genç gardeşim forumda kimse senin maaşlı elemanın falan değil. Kimse de sana cevap vermek zorunda değil. Sorduğun sorunun cevaplanmaması forumu işe yaramaz yapmaz. Bildiğim kadarıyla forumda başlıg açmak içinde belli kurallar var. Senlik bir mevzu değil yani ;)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Mustafa Zeybek
hocam scott scale 770 i ve rockrider 8.3 ü ikinci el buldum , scott 2400 e bırakıyor , rockrider 8.3 ü de 2000 tl ye , fiyatlar bu şekilde olunca biraz kararsız kaldım.

yurt dışından bisiklet alma prosedürü nasıl işliyor bilmiyorum garanti vs durumu nasıl olur hiç bir fikrim yok o konuyu çok araştırmadım.

22 yılda öğrenemediğim bilgiyi 4 günde şu forumda öğrendim. Belki izlediğin yol yanlıştır :)

@myasins
2.el alacaksanız yurtdışını boş verin. Scoot model yılı nedir?

@Mustafa Zeybek

scott 2017 model 0 gibi 4 kere kullanmış kadrosu büyük gelmiş oyüzden satıyor kadrosu large bu arada benim boyumda 1.77

@myasins
Arada 2 yıl var. Ayrıca 2015 ile 2017 kurunu düşünürsek scoot çok daha mantıklı oluyor. Zaten sıfır gibiymiş daha ne olsun :)

@mahmutyolkans kusura bakmayın ben onu demek istememiştim 3gündur açtığım konuların onaylanmaması üzerine yazmıştım

Klasik bisikletlere en anlayan özel mesaj atabilirmi göbek bozuldu lütfen

@Mustafa Zeybek
banada öyle geldi , peki sizce 2400 2500 bandına scott scale 770 e alternatif başka ne olabilir , 1 hafta içinde karar verip bu fiyat bandında en mantıklı 2. el bisikleti almayı düşünüyorum

Geri