Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
@Afyon35 eskiden RC modelciydim. vakitsizlikten bıraktım. Bisiklet olayına gelirsek biraz bütçe meselesi. ben sedona 410 aldım. sabit maşalı. gayet memnunum. günü kurtarıyor. ha ama bütçe daha iyidir o zaman ona göre bir bisiklet bakılır. ama benim kendi kişisel görüşüm yolun çoğunluğu asfaltsa ve orman vs. tarzı araziye girilmicekse ben kolay kolay amortisörlü bisiklet almam.

Tabiki sehirde apaçi bisikleti kullanilir. Yol alma derdin yoksa idealdir.
Gitmiyor çunku :D

<3 qalp
Screenshot_2017-08-31-18-34-32.png

Calinma korkunda olmaz. Hadi caldi diyelim nasil kacacak bunla. Kilitlemek bile gereksiz haha :D

@mariokaldato Raşit abi yine içinde gerginlik barındıran bir konuya şakayla yaklaşıp insanları güldürmeye çalışıyorsun, güzel adamsın.
Her şehirde, her bisiklet türüyle işe/okula gidip bundan keyif alan insanlar var. Şu bisiklet bu şehir şeklinde sınırlamak, kısıtlamak doğru gelmiyor bana. Ben yol bisikletinden ve katlanır bisikletten keyif alıyorum mesela ve ikisiyle de işe gidiyorum.
Ama bisiklet gibi spor ve keyif aracı olarak kullandığımız bir araç üzerinden siyasîler gibi tartışma ortamı oluşturmayı kesinlikle doğru bulmuyorum.

@bisikletmeraklisi Kayseri'de yaşıyorsan hangi bisiklet hoşuna gidiyorsa, hangisine paran yetiyorsa onu al kardeşim. Çarşaf gibi şehir. Ama ben olsam Kayseri'nin şoförlüğüne güvenip bisikletle işe/okula gidemezdim herhalde. Senede bir kez arabayla gittiğimde bile bin bir badire atlatıyorum.

Hafta sonu decathlon da Mecer marka elektrikli katlanır gördüm.
Bagaj ve heybe de vardı. (Heybe ekstra ücretli).
Gideceğin yere git. Yokuşsa elektriği aç.
Gideceğin yerde katla güvenli yere koy.
Dizaynı da güzeldi.
Tek handikapı menzil 40-50 km idi.
Ancak elektrik sadece ihtiyaç olunca açılırsa 1 hafta şarjı yeter.
Fiyat da 3700 civarı idi ve uygun bence.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@brdtl

Siyasiler gibi tartışmak derken neyi kastettiniz anlamadım.. Konu kapanmışken neden bu mesaj anlaşılmadı..
Bu arada bu kadar gerginliği sevmezken ve sosyal mesaj verirken hırsızlık ve cezası konusundaki mesajınızı hatırlıyorum gerçekten son derece gerginlikten uzak yapıcı idi.
Şehir ve bisiklet sınırlamak doğru gelmiyor derken aynı zamanda Kayseri çarşaf gibi şehir demişsiniz..
Şehirlerin coğrafi ve iklimsel yapısı etkili mi değil mi yani seçimlerde..

Bisiklet almak isteyen ve ne alması gerektiğini soran gencecik bir kardeşimize alma binme şeklinde bir cevabı da ben doğru bulmuyorum..

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@brdtl
Eyvallah dostum. Tum yazilarimda fanatizm ve takinti meselelerini hicvederim okudunsa eger. Boyle seyler gereksiz bence. Misal bana yol bisikleti smdilik pek gelmez cunku ben acelesi olmayan " Raad" bi insanim ve konfora onem veriyorum . ortamalar stravalar ilgilendirmiyor beni. Restore ettirip kullandigim vintage sayilabilecek tur bisikletimden o kadar memnunum ki yetiyor bana :)
2017-09-05_08-07-04_HDR.jpg

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Bugün bisikletçiye gidip sıfır bisikletlere baktım. Öncesinde biraz araştırma yapmıştım. Bütçem 900₺ olduğu için seçeneğim sınırlı. Bu segmente alabileceğim sıfırlar mosso legarda 1721 ve kron tx100. Mosso için 900₺, kron için 820₺ Olarak anlaştık. Sizin tavsiyelerinizi önemsiyorum.

@Msah1n Donanım olarak denk gibi görünüyorlar. Marka olarak Mosso biraz daha ön planda... Hangisi hoşunuza gittiyse alın bence.

• Beğen
Tepkiler: Msah1n
@saglam.serdar
Sağolasınız umarım öyle olur :)

@Erkin Kalender hocam burası lise mi üniversite mi?Hocam bir de yanlış anlamayın ama merak ettim;acaba okuldakiler sizin s-works ile gelmenize nasıl tepki veriyorlar.

@Bisiklet sever 93 bütçene uygunsa mosso al pişman olmazsın giriş seviyesi için gayet yeterli bir bisiklet

• Beğen
@mariokaldato 1 sene önce eski çalıştığım işe bisikletle gidiyordum. İşyerinde bisikleti kitliyordum. Yaşlı bir bekçi vardi bu tarz eski bir bisikletle geliyordu. Ben bisikleti 1 hafta dişari biraktim birşey olmadi sen niye kitliyorsun dedi. Mesajinizi görünce aklima geldi :D

@Ramadan Ş.
Ahahah :D

Merhaba ben slr 200 almayı düşünüyorum. Aranizda kullanan ve ya kullanmış olan varsa iyi ve kötü yanlarını yazabilir mi? Eger bu fiyat bazinda daha iyi bi tavsiyesi olanlar da yazabilir mi?

@Msah1n
Ben de Mosso diyorum.

• Beğen
Geri