Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Selamlar. b'Twin rockrider 520 kullanıcısıyım bisikleti sadece 120km filan sürdüm. Sahilde tamamen spor amaçlı sürdüğüm için yol bisikletine geçmek istiyorum sizin öneriniz triban 500 den yana mı olur yoksa kron rc1000 den mi? Ayrıca b'Twin rockrider 520 2. el piyasası nasıldır bilgilendirir misiniz?

Scudo
Merhaba 13 yaşındayım 160 boyun var bisikleti çok seviyorum yol ve şehir bisikleti arasında kaldım 1300 tl fiyat aralığı var önerebilecrğiniz bir şey var mı

bianchi slr 400 mü ? btwin triban 500 mü ?
fiyatlar aynı
sizce hangisi ?

Arkadaşlar işe gidip gelirken kullanacağım 2. bir Bisiklet almak istiyorum.fiyat performans açısından piyasada şuan en uygun bisiklet hangisi olur benim için? Dağ bisikleti olur şehir bisikleti olur hangi marka ve modellere yönelmeliyim ? Bütçe konusunu yazmıyorum çünkü bütçem belli değil ama 500 700 arası düşünüyorum hatta daha uygun olursa Benim için daha iyi olur.birde internetten bisiklet alsam olurmu sizce ? Gözle görerek almak mantıklı olan ama didim'deki bisikletçiler fazla seçenek olmadığı için yüksek tutuyorlar fiyatları.izmire gidip alabilirim ama 150 km yol yapmam lazım ilk sürüşte yolda kalırsam sorun olur :)

Merhabalar,
Şu sıralar sıfır bisiklet almak istiyorum lakin çevremdekiler kışı bekle yüzde 30-40 indirimle alabilirsin diyorlar.
açıkçası şu an heves etmiş durumdayım yalnız mala ederinden fazla da vermek istemiyorum , çok kararsız kaldım.
görüşleriniz çok değerli benim için.
iyi günler.

Arkadaşlar max 1100 tl ye sağlam bi bisiklet arıyorum(biraz kiloluyum elimde kalmasın :komik:) yol bisikleti istiyorum fakat bu kiloyla(125) binemiyeceğim için bana en uygun önerilerinizi bekliyorum.

Birde Antalyada gidince bana kadro boyunda filan yardımcı olucak bilgili bir bisiklet dükkanı arıyorum.

Kullanan var mı? Performansı nasıl? Katlanması problem yaratıyor mu? Alınır mı?

Yine askıda mı kalacak? Bilmiyorum. Ama artık bisiklet almak istiyorum. Muhafaza/Park sorunlarından dolayı katlanır bisiklet almam gerekiyor. TILT 500 alacak gibiyim. Uzun araştırmalar sonrası kararım Decathlon un ürünü olan TILT 500 den yana oldu. Daha önce bu bisikleti ile tecrübesi olan arkadaşlar var mıdır? Değerli tecrübe, görüş ve önerilerinizi iletirseniz, sevinirim.

Arkadaşlar ilk yol bisikletimi alacağım

Salcano xrs 030
Sora set
2016 model
1300 ₺

Sizce değer mi ??

Maksimum 1200 tl bütçem var. Hangi yarış/yol bisikletini önerirsiniz?

hangisi vede özellikleri nelerdir eksileri artıları neler

Öncellikle iyi günler. uzun zamandır bisiklet almayı düşünüyordum bunun için çok araştırdım son 1 haftadır aklımda kron xc 150 hd ( 1.200 tl ) modeli vardır ama araştırdığım da kron iyi olmadığını söylediler genel yorum böyleydi. Kron'u bir kenara bırakıp salcano ng 450 ( 800 900 tl ) baktım onuda araştırdığımda salcano'nun arada replika mallarını kullandığını okudum onuda bir kenara bıraktığımda ikinci el bisiklete yöneldim bir kaç model buldum aslında carraro daytona 436 - merida tfs 200 d gibi ama bunların fiyatı beni aşıyordu birde hor kullanmışlardı. en son bir tane sedona borla 6061 sport modelinden bisikleti gördüm fiyatı da uygundu ( 500 tl ) sahibiyle iletişime geçtim temiz kullanmıştı. sahibi İstanbul da olunca bisikleti görme fırsatım da oldu bisiklette içime sinmesinin nedeni hem arazi hem şehirde kullanabilir tekerliğin olması. kısaca sedona borla bisikleti aldım içimde rahat çok şükür :)

Vites Sayısı:21 Vites
Arka Vites:Shimano Altus
Vites Kolu :Shimano ST-EF51
Ön Vites:Shimano Altus
Lastik:CST 26"x2,10
Aynakol:Shimano FC-M311
Fren :Tektro V-Brake
Jant:Sdn 2600
Zincir:Yaban S8C
Gidon:Sedona
Boğaz:Sedona
Sele Borusu:Sedona 31,6 400mm
Sele Kelepçesi:Tranz-X
Sele:Sedona - değiştirildi JEL yapıldı
Furş Takımı:Neco
Elcik:Velo
Pedal:Wellgo - değiştirildi XCT
dGGPMX.jpg

1ggLZN.jpg

Arkadaslar merhaba,
10 yasindaki kizim icin bisiklet almak istiyorum fakat bisiklet secimi konusunda hic bir tecrubem yok.Gecen yaz ilk bisikletini4 tekerli internetten siparis vermistim ogrensin diye.Bisiklet surmeyi ogrendi fakat bisiklet bir yaz dayanmadi her tarafi pas yapti janti yamuldu,jant telleri koptu.Bu sefer alacagim bisiklet 24 jant olsun istiyorum ve en az 10 yil paslanmadan kirilmadan janti yamulmadan kullansin ayni zamanda da en onemlisi guvenli olsun istiyorum.Bunun icin acil onerisi olan varmi.Sarachane ye gittim oradaki saticilar kimisi Bianchi en iyi marka dir diyor.Kimisi salcano diyor.Kimisi aluminyum kadro al diyor kimisi celik olsun boya kalitesi guzel olsun diyor.v.s..
Velhasil kafam acayip karisti sizden acil su marka su model diye onerisi olan varmi.
Tesekkurler

Merhaba arkadaşlar 1400tlye kadar bir dağ bisikleti almak istiyorum şuana kadar çok fazla araştırma yaptım
carraro, ghost, trek,kron,btwin,salcano sedona gibi birçok markaya baktım ve kron xc150 md de karar kıldım fakat
çoğu forumda kron çok fazla eleştiriliyor bu konu hakkında birçok şikayet var servis ilgisizliği, kadro çatlaması
vites bozulması gidon kırılması gibi birçok şey var sizce hangi bisiklette seçim yapmalıyım ve neden kron alıp almamalıyım nedenleriyle beraber cevap yazarsanız çok sevinirim 1700tlye kadar tüm bisiklet önerilerine açığım şöyle 5 -6 yıl kullanabileceğim sağlam bi bisiklet istiyorum sıkıntı çıkarmamasını istiyorum

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Çoğu yeni üye gibi fiyat performans ürünü arıyorum, 1000 lirayı aşmak istemiyorum. Başlıktaki 3 bisiklet arasında kaldım 3' ü de dağ bisikleti, bunların dışında 1000 liraya kadar rahat ve sağlam bir yol bisikleti öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim. Sizce hangisini almak daha mantıklı ? Kullanım amacım kondisyon, turlara katılmak ve arada bir de ormanlık arazilerde sürüş yapmak.

Merhabalar, bu bisiklet sizce nasıldır?.
(link)
Böyle bişey için konu açmak istemezdim fakat internette hiçbişey bulamadım ve parçalardan anlamıyorum :(.

Merhabalar dün kipada dolaşırken fotoğraflardaki bisikletleri gördüm fiyatları 250 tl miş orta amortisör güç kaybettirdiği için amortisörsüz tercih ettim maşasıda düz maşaymış sizce alınırmı gri olanın boya yapısı hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum kırmızı ile aynı zaten özellikleride 26 jant 21 vites V fren fazla yol için almayacağım ev etrafında market, bakkal arasıra 10-15 km uzaklıkta sahil , avm içinde kullanmak için alıcam görüşlerinizi düşüncelerinizi bekliyorum sizce alınırmı ?

bir de bu bisikletler ne olarak geçiyor mtb şehir vs. ?

Bisiklet sürmeye yeni başlıyacağım. Bütçem 1500-1800 arası.
(link)
Bakarken trek marlin 4 modeline denk geldim. Görüntü ve sağlamlık olarak hoşuma gitti.
Ancak bisiklet v tipi fren. Zaten ilk başlarda yağmur ve çamura dalmayacağım için sorun olarak görmüyorum. Sordum ilerisi için 500-600 tl gibi rakama hidrolik diske çevrilebilirmiş.

Bisiklet yorumu olarak internettte çok birşey bulamadım. Yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Uzun zaman sonra yeniden bisiklet sürmeye başlayacağım. Daha çok ormanlık alanda nadirende olsa şehire inmeyi planlıyorum. Bütçem 1500-1800 arası.
Bisikletleri araştırırken bir kaç model arasında kararsız kaldım. İlk olarak trek marlin 4 ü düşünüyorum
(link)
Görüntü ve sağlamlık açısından hoşuma gitti. Ama bisiklette V tipi fren var. Ancak ilk başlarda yağmura ve çamura girmeyeceğimi düşündüğümden sorun etmiyorum.
Daha sonra bisikleti hidrolike çevirebilirmişim.
Diğer modeller sedona 820
(link)
Btwin Rockrider 540
(link)
çevremden farklı tavsiyeler aldım. Siz bunlardan hangisini tavsiye edersiniz veya önerebileceğiniz başka modeller varmıdır.

Geri