Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Kendimi biraz da iyi olsun diyerek bisiklet araştırıyorum. Şuanda kafamda slr 600 var. Kullanan bilen arkadaşlar aydınlatırsa artısı eksisi nelerdir. 2650 TL Full tiagra 4700 grup set var üzerinde kadro alüminyum
bu fiyatta daha iyisini bulabilir miyim ? fiyat/performans açısından durum nedir.

Scudo
Hobi olarak boş zamanlarımda bisiklet surmek istiyorum biraz araştırdım ve düz gidon yol veya endurance yol almaya karar verdim bütçem 2000 civarı. Bisiklet konusunda pek bi bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar forumda 960V ile ilgili sadece bir konu var , 960v ile 955vc yi kıyaslayacak biri var mı ?

Selamlar, 6 aydır brompton lara bakıyorum .. bu ay içinde alacağım sanırım. maliyetine takılmıştım ama baka baka onu da aştım .) şehir içinde kullanacağım, ve amaç arabadan uzak durmak!

2 sorum var.
1- ankarada Erdoğan bisiklet de aşağıdaki modeli buldum. Bunun gidonu M. Ben H almayı planlıyordum ! Aslında aradaki farkı deneyimlemedim, H olursa yüksek istersem şansım olur almışken H olsun diye düşünmüştüm! Ne dersiniz? boyum uzun falan da değil ? M ve H neye göre seçmek gerek.

2- istanbulda oturuyorum ama ist da aradığım modeli hazır bulamadım. sipariş verip 2-3 ay da beklemek istemedim... bunu alırsam ankaradan kargo ile isteyeceğim (tabi hala ellerinde varsa) istanbulda yeşil bisiklet dışında yer önerisi olan var mı?

3- bir de hafif olsun diye çamurluk falan istemiyordum. ama TR deki hazır modellerin hepsine var. bu setup dan çamurluğu çıkarın deme şansım olur mu sizce.

İyi geceler

Dosyalar

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    58,1 KB · Okunma: 7
Selamunaleyküm burada yeniyim arkadaş lar sizce carraro 225 temiz 550 tl mi, sedona 300s temiz deoreli 1000 tl mi ,carraro 327 1000 km kullanılmış iyi 700 tl mi , corratec xvert cross 2013 model herhalde ve iyi durumda 600 tl bırakıyor son sizce bu 4 luden hangisini alayım veya başka bildiginiz bu fiyatlarda güzel 2. El bisiklet varmı tskler.

b'Twin rockrider 520 modeline sahibim. Sahilde bisiklet sürdüğüm için yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum. Zaten rockrider 520'yide çok sürmedim. Rockrider 520 bisikletimi satıp kron rc1000 veya Triban 500 almayı düşünüyorum. Size iki sorum var. Rockrider 520'yi 0 aldım yaklaşık 150 kilometre filan sürdüm bunun 2. el piyasası nedir? 2. Sorum ise Rc1000 modelini mi yoksa Triban 500 modelini mi tercih etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar! Bir bisiklet almak istiyorum. şu 2 bisiklet arasında kaldım. teki Mosso cavalier 700 claris bir diğeri de btwin triban 520 yol bisikleti. ilki 2000tl civari diğeri de 2500tl. mosso da claris kullanılmış btwinde sora. benim bütcem de 2000-2500tl arası. yaklaşık 15-20 yıldır bisiklet binmiyorum. içimde acayip bir heves var ama şartlar bir türlü izin vermedi. yol bisikletine heves sardım. bana bir akıl verin. bu arada bir de trainer amak istiyorum. bu decatlon da satılan trainerler her bisiklete oluyor mu? bir pazar günlerim boş. pazarları binip, hafta içi akşamları ise trainer kullanacağım. böyle bir düşüncem var. mosso+trainer yeterli olur mu sizce? yoksa btwin triban 520 yi mi alsam? btwin in ömür boyu garantisi de kafamı çelmiyor değil. şimdiden teşekkür ederim.

bu arada 2000-2500 arası başka marka tavsiyesi olan varsa yazabilir.

@NeverSky btwin elbette tercih edilesidir, hem kadro garantisi hem donanım olarak. Haftada bir gün bisiklete binmek için bisiklet almak yerine belki de spin bike düşünseniz daha mantıklı olur sanki?

mesela; (link)
ya da; (link)

Arkadaşlar merhaba
Günlük kullanmak işe gelip gitmek ve içimde ki gercekleştiremedigim bisiklet hayalim için bir bisiklet almak istiyorum.
Aklımda Bianchi Speed 3000 modeli var.
Sizin tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok memnun olurum.

@kayrawlf hocam zamanım olsa her gun binmek isterim. 2 işte çalıştıgım için bir pazar günlerim boş. acayip te bir hevesim var. hafta içi aksam 9 da geliyorum eve. o yüzden hafta içi için trainer düşündüm. spin bike da güzel ama bir yere kadar, o yüzden düşünmüyorum hocam :) bnmde aklımda btwin vardı. sizde btwin kullanıyorsunuz galiba. boyası çok çabuk dökülüyor diyorlar, doğru mudur acaba? birde o fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir marka var mı? cevap için teşekkürler bu arada

Her yere baktım ama 730 karşlaştırması var 735 yok.

Şimdi ben bisiklete yeni başlayacağım ve hiç bir bilgim yoktu 1hafta önceye kadar 1 hafta boyunca araştırdım soruşturdum bir kaç bilgi edindim ve 3000 lira bandımda 1 bisiklet almaya karar verdim. Ama kararsız kaldım ve öneriye ihtiyacım var.
Mosso 735tca tiagra ya da carraro 052 alacağım.
Üzerindeki setler aynı full tiagra ama kadro yapısı falan beni kararsızlaştırıyor. Sizce hangisini almalıyım ve bu bisikletler uzun yok yapmaya elverişli midir ?
Cevaplarsanız çok sevinirim :)

Çocukluğumdan bu yana hiç bisikletim olmadı ve kendim alacak yaşa geldiğim için almak istiyorum ama bisiklet konusunda hiçbir şey bilmiyorum şimdi siz değerli arkadaşlarımızın bilgilerine başvurmak istedim.

Şehir bisikletlerinin tipini hiç beğenmiyorum dolayısıyla MTB dağ bisikleti almayı düşünüyorum bütçe olarakta max 600 tl olabilir

Arkadaşlar merhaba yeğenime 350Tl civarlarında bir bisiklet alacağım. Hangi bisikleti önerirsiniz benim tercihim GOMAX MOBSTER peki sizin tercihiniz nedir?

Aranan özellikler:MTB 26 JANT 21 VİTES

Alınacak yer (belki biliyorsunuz diye söylüyorum) VİLLA TİCARET ADIYAMAN /MURAT YAĞCIOĞLU

:):)

arkadaşlar alacağım yeri kesinlikle reklam amaçlı yazmadım

@MelikeK

2 ve 3 İstanbul'da Brompton için Bisiklet Gezgini'ne bakabilirsiniz, pek çok firma istediğiniz değişikliği yapıyor ama uğraşmam diyen de çıkabilir.

@Sercan6790 Hocam sakın öyle bir hata yapma :) Evet Bianchi Speed 3000 görüntü olarak harika ama beni 2 ay gibi kısa bir sürede bisiklet sporundan soğutuyordu az kalsın, aldığım fiyata sattım bir arkadaşa. Çelik kadro ve mekanik diski aynı bisiklete koyup insanların sabrını sınamak istemiş sanırım Bianchi. Apartman girişinde bırakmak istemediğim için 1 kat yukarı çıkarma sonucunda kol, bilek ağrısı, kullanım sırasındaki hantallığından dolayı diz ağrısı falan derken bir an önce kurtulayım dedim. Kron XC100 tavsiyemdir. Nerden baksanız 6-7 kg fark var aralarında, ki bir bisiklet için çok ciddi bir farktır.

• Beğen
Tepkiler: Sercan6790
184 boy için 1500 liraya kadar yol bisikleti tavsiye verebilir misiniz?

@hashus1099

MOSSO ya da Btwin bakın

LnZnlG.jpg
Arkadaşlar merhaba.Resimde görmüş olduğunuz bisiklet hakkında bilgisi olan var mı?
LnZnDG.jpg

Daha detaylı resimleri gündüz eklemeye calışacağım.

@eyetouch cevabin için teşekkür ederim hocam.peki kadro ebatı kaç olmalı 170 boy için ve xc100 ü kullananlar memnun mı ki?

Geri