Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

@mertözenç diğer ikisi disk frenli olduğu için arıza durumunda müdahale edemem, merida crossway 20v fiyat bakımından uygun olduğu için gözüm buna kaydı.
Fakat bu tür ince lastikli bisikletler (bide 28" sanırım) beni (80kg) ve kargomu (20kg) her gün 100km taşıyabilecek mi? Önceki mesajımı gördünüz mü bilmiyorum: Bisiklet Tavsiyesi (ana konu) özetlemek gerekirse bir Gürkan Genç kadar olamasakta Türkiye'de uzun vadeli, kamplı konaklamalı bir yolculuğa çıkmayı düşünüyorum. 26" dağ bisikletini sağlamlığı açısından düşünmüştüm, şimdi marka kaliteleri de işin içine girince kafam iyice karıştı.

Scudo
@Hevesli daha onceki mesajini okudum arkadaşım. Soyledigim bisikletlerle o dedigin 100km lik turlari cok rahat yaparsin. Bende daha once salcano city sport vardi ve 103 kiloyla cok rahat bindim. V fren olsun dersen merida bu fiyat araliginda cok guzel bir secenek. 700*40 lastik var uzerinde turlar icin birebir. Patika asfalt yollara rahatca girebilirsin. Mtb den daha konforlu ve rahat yolculuk yapmiş olursun. Bagaj baglamak istersen baglayabilir ve arkaya heybe atabilirsin. Senin yazdığın secenekler arasında hic dusunmeden meridayi seçerim ;)

• Beğen
Tepkiler: Hevesli
@mertözenç çok teşekkür ederim, son sorum;
2016 model: (link)
2017 model: (link)

Arada 300 lira fark var, eğer eski model kötü boşver dersen son modeli de alabilirim, yoksa o 300 liraya ekipmanın iyisini almak daha iyi olur.

@Hevesli ikisi arasinda kayda deger bir fark yok. Hatta hemen hemen hic fark yok. Gözüne hos geleni ve uygun bedeni sec al derim.

• Beğen
Tepkiler: Hevesli
Arkadaslar iki bisiklet arasında kaldım yardım istiyorum
(link) 400euro

(link) 460euro

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaslar

foruma yeni uyeyim ve bazi basliklari okuyabildim.

istanbul sisli'den selamlar.

katlanabilir bisiklet almayi dusunuyorum. Dahon ve Tern diye kisa arastirmalar sonucunda markalari ogrendim.

Benim amacim, sehir icinde, ev-metro-is ve haftasonlari gezinti seklinde olacak sekilde dusunuyorum.

yokus az da olsa olur *ozellikle de, Besiktas a indikten sonra donus yolu *ya da en fazla katla, otobuse bin :)

bu ucunun arasinda malum fiyat farklari var. butce sinirlamasi henuz yapmadim.

gecitigimiz hafta decathlonda btwin modellerini gordum ama icime fazla sinmedi.

katlandiktan sonra, tasimasi kolay olan *dikey olarak qix modelini gordum, surukleyip lastik uzerinde goturebiliyorsunuz.

20` jant istiyorum.

tavsiylerinizi, ve kullananlarin yorumlari bekliyorum.

tsk

Başlıktada belirttiğim gibi bisiklet alacağım ve şehir bisikleti olucak bu. Çok profesyonel değilim ince teker istiyorum yani şehir bisikletleri tarzında olsun.Birkaç fiyat incelemesi ve mağaza gezdikten sonra bana Kron markasını önerdiler Mossodan ziyade. Ama internette gezerek forumda okuduğuma göre mosso daha iyiymiş ama bisiklet aksamları konusunda pek bi bilgi sahibi değilim. Beni aydınlatabilir misiniz?

Arkadaslar mosso legarde 1724 H mi , yoksa kron tx 500 mu , hangisi daha avantajli / dezavantajli?

Merhaba arkadaşlar bisiklette yeni bisiklete başlayan bir çok kişinin yaptığı hatayı yaparak kullanım alanlarına bakmadan salcano ng 650 mtb aldım daha sonradan da lastiklerini 1.75 dişsiz lastik yaptım ama artık bisikletimi değiştirme vaktimin geldiğini düşünüyorum bütçemden dolayı kron xc2000 veya mosso cavallier claris28 düşünüyorum. ama yol bisikleti kullanan bir çok kişide gördüğüm kadarıyla forması taytı kaskı ayakkabısı pedalları herşeyi ile tam bir profesyonel sporcu gibi duruyor. oysaki benim bisikletle yapacağım şeyler standart günlük işe git gel hafta sonları veya akşamları çokda uzun olmayan geziler. yani performans amaçlı kullanmayacağım. sadece bisikletin daha hafif ve görüntü itibari ile bence çok güzel olduğu için kron xc2000 veya mosso cavallier claris28 almayı düşünüyorum kullanım amaçlarım dikkate alındığında sizce bu bisikletlerden birini almakla hata yapmış olur muyum?

Herkese merhaba ben forumda yeniyim üstelik daha önceden hiç bisiklet kullanmışlığım olmadı.Acemiyim yani.
Üniversitem şehir dışında oldugu için yurtta kalıyorum.kampüs biraz uzak ve yürümek zorunda kalıyoruz o yüzden bisiklet almaya karar verdim.Verebileceğim en yüksek miktar 400-500tl arası.Bu fiyata önerebileceğiniz fiyat performans ürünü bisikletleri yazarsanız sevinirim.Yol bisikleti olursa iyi olur.Gerçi fiyatlarını pek bilmiyorum.Cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum. Kendime bir bisiklet almak istiyorum. Günlük turlar, uzun yollaar, yokuşlar için uygun olmalı. Ve fiyat aralığım 1000-1200 e kadar. Hangi markaları ve nasıl bir bisiklet türünü tercih etmeliyim ?

Herkese merhaba. Yeni bir bisiklet sahibi olmak istiyorum. Amacım öncelikli olarak spor yapmak. İkinci amacımda biraz kilometre yapıp kafamı boşaltmak.

1.77 boyum ve 76 kg'ım.

Genelde Tuzla Marina'dan çıkıp, pendik sahil yoluna bağlanarak sahil boyu süreceğimi düşünüyorum.

Araştırmalarımda Touring 827, Sedona 410 ve Carraro 224 modellerine ulaştım. Amacım doğrultusunda çokta uygun seçimler yaptım mı onuda tam bilmiyorum :)

Bana biraz yardımcı olabilir misiniz?

arkadaşlar merhaba
180 boy 80 kilo ağırlığındayım...uzun zaman sonra biraz spor birazda özlediğim için bisiklet almak istiyorum. haftasonları kullanacağım.kaliteli birşey almayı düşünüyorum. 1000 lirayı geçmeyen hangi modelleri önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum konuyu yanlış yere actiysam öncelikle özür dilerim ben şehir bisikleti almaya karat verdim bende suan bianchi rcx 110 var artık bir tık üstüne ve sürüşü daha rahat olduğu için şehir bisikletine gecmek istiyorum ama bu iki bisiklet arasında kaldım ikiside ayni firmanin ama birbirinden farklı özelikleri var carraro daha iyi gibi geldi ama bisikletten çok iyi anlamadığım icin sizlere sorma gereksinimi duydum

(link)

(link)

Galiba kimse cevap vermeyecek

(link)

Yukarıdaki adreste bulunan geotech fold up 20.1 mi yoksa dahon mariner d8 mi
Geotech in disk fren olmasını ve 18 vites olması cazip geliyor biraz yardım eder misiniz kararsız kaldım

Selam, çok araştırma yaptım fakat bisiklet ve parçaları hakkında teknik bilgim olmadığı için sadece gözüme güzel görüneni almaktan korktum, yardımcı olursanız sevinirim,
bütçem : 1000-2000 tl arası
(yük taşıma kısımları olmaması lazım, çünkü kullanmıycam)
Şehir bisikleti arıyorum. (Doğru tercih mi emin değilim fakat isteğim az kalori yakıp daha uzun mesafe gidebilmek ayrıca arada engebesiz toprak patikalara giricem)
Profesyonel bir deneyimim olmamakla beraber(nefes kontrolü gibi önemli detaylar vs.), senelerdir bisiklet süren biriyim ve defalarca kez trafikte bulundum.
Boyum 1.83 fakat kilom 52 ; bisikleti kullanma amacım akşamları bir kaç tur atmak ve okula gitmek olacak.
bütçeme uygun önerilerde bulunursanız sevinirim, fakat belli küsüratlara kadar da artırabilirim.

@kill4raven İkisi arasından hangisinin tipi sana güzsel geliyorsa onu al. Sürme şansın varsa mutlaka değerlendir deneme amaçlı.

@Leorance Hatay'da satılıyor mu bilemem ama Sedona 3 veya 4 serisi bir şeyleri tavsiye edebilirim. Paranın karşılığını alırsın. Disk fren ve amortisör pek tavsiye etmiyorum. Gereksiz ağırlık ve sorun çıkartabilir.

@hykaynar Touring dediğin tur bisikleti. Şehir bisikelti değil. Ama tabi ki şehirde binebilirsin. Biraz daha dik ve konforlu sürüşü olur. Şehirde arabaların arasında ksıa mesafelerde gideceksen sportive kıvraklık ve çeviklik katacaktır.

@cemkoc06 carraro sportive, sedona 300S, Mosso legarde gibi bisikletler işine yarayabilir.

@emreee89 Üçü de çok güzel. Sedona sanırım diğerlerinden biraz pahalı ama bence üst kategoride diğerlerinden. Zaman kaybetmeden al. Aramıza katıl :)

@tugbanurkpr Sedona 300 L modeli uygun olabilir

@userqq Bu fiyata asla kullanılmamış bisiklet alma. İkinci el tavsiye ediyorum. Salcano bulabilirsen bu fiyata tavsiye ederim.

@Selçuk Karaca Tabi ki kullanım amacına fitness, hibrit ya da şehir bisikleti denilen şeyler uyuyor. Ama boynuzlu bisiklet sevdası bir başkadır. Bence al gitsin :)

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Karaca
@Leorance
Şehir bisikleti kesinlikle doğru karar eğer bahsettigin şartlar dogruysa eger butcemi çok zorlamayayim hem ekipman için para kalsın diyosan Whistle guipago 1724 öneririm 1600 tl ama ekipmanlar için ayrı bütcem var diyosan Lapierre cross 200 öneririm 1900tl civarı o da

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar az arazi çok şehir içi binmek için 3 bisiklet arasında kaldım. Yardımlarınızı ve yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorım
1. Tercihim Scott Aspect 710
2. Tercihin Sedona 850
3. Tercihim Carraro Big 1027

Sizce hangisini seçmeliyim?

Arkadaşlar 1500 tl civarında şehir bisikleti arıyorum tercihen mosso,giant, merida, trek, kron olabilir.Donanım fiyat bakımından dengeli önerileriniz neler olabilir?Şimdiden teşekkürler

Geri