Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

sağlam bir dağ bisikleti almayı düşünüyorum bütçem en fazla 1500 tl.

Teknik özellikleri olarak olmazsa olmaz dediğim özellikler şu şekil olmalıdır: En az acera değiştirici, hidrolik disk fren, gidondan kilitli maşa.

Son olarak toparlamak gerekirse fiyat/performans odaklı bisiklet arıyorum ve max 15 kilo olmalı mesela bisiklet şekil fakat arka değiştirici altus ee ne anladın bu işten ? Şimdiden herkeze çok teşekkür ediyorum herkeze bol pedallamalar.

Scudo
Sağlam bir dağ bisikleti almayı düşünüyorum bütçem en fazla 1500 tl.

Teknik özellikleri olarak olmazsa olmaz dediğim özellikler şu şekil olmalıdır: En az acera değiştirici, hidrolik disk fren, gidondan kilitli maşa.

Son olarak toparlamak gerekirse fiyat/performans odaklı bisiklet arıyorum ve max 15 kilo olmalı mesela bisiklet şekil fakat arka değiştirici altus ee ne anladın bu işten ? Şimdiden herkeze çok teşekkür ediyorum herkeze bol pedallamalar.

Elektrikli 200mm süspansiyon mesafesi olan full XT set downhill arıyorum. 190 olmaz bütçe 2000 lira :snzdglsn:

metro grossmarket ve hepsiburada'da satılan bu bisikletlerle ilgili bilgisi olan var mı acaba?.. göbekten 3 vites, 13,4 kg.. 1690 tl hepsiburada fiyatı.. normal 6 vites olanı 1549 tl..

(link)

cümleten selamün aleyküm ankaradan mamak abidinpaşa dan ismail ben bende bisiklet merakımdan dolayı foruma üye oldum bir aydır forumdaki paylaşmaları yakından takip ediyorum yaşım 36 173 boyundayım 80 kiloyum evliyim iki kızım var ve ostimde kaynakçı olarak çalışıyorum inşallah bende yol bisikleti alıcam bu konuda yardımlarınızı esirgemeyeceginizi biliyorum bakalım nasip allaha emanetsiniz herkesin 19 mayıs gençlik ve spor bayramını kutlarım selametle

arkadasim istanbulda yasiyorsun bislet bulamiyorsun git dene gor ilaki almak zorunda degilsin. salcanodan uzak dur ne alirsan al 2 el alma.

Bir bisiklet hakkında merak ettikleriniz varsa bence kullanıcıların toplandığı bazı kullanıcı kulüplerine sorabilirsiniz. Ben bisiklet ararken özellikle Mosso ve Bianchi touring kullanıcı külübü konularında bana yardım etmişlerdi.

Üstadlar mtb bisikletimin yanına cylocross bisiklet yada yol bisikleti endurance tarzında bisiklet alicam bütçe 3 bin tl bolu ilinde yaşıyorum yollarda yokuş fazla boyum 1.67 bacak boyu 74 fiyat performans acısından tavsiye edeceğiniz bir yol bisikleti özellikle dişli asfalt yollarda fazla ince lastikle sorun olurmu

Nexus 3 vites li sistem pahalıymış yanlış hatırlamıyorsam Carraro nun nexus 7 li sistemi 1500 tl civarıydı Carraro yu almak daha mantıklı

• Beğen
Tepkiler: winnetou
Herkese merhaba
Başlangıç seviyesi dağ bisikleti alacağım
Uzun zamandır baktığım kron xc150 ve yeni gördüğüm corelli cyborg 1.2 arasında kaldım
Kron xc150 815 tl-corelli cyborg1.2 770 tl
cyborg-1-2-teknik-detaylar.jpg

x5_406072051dlo.jpg

Bu Corelli cyborg 1.2
XC150_26%EF%80%A0_ANA_FOTO_MAV%C4%B0__10113_copy.jpg

kron-xc-150-hd-27-5.jpg

Bu da kron xc 150

Arkadaslar 1500 tl ile alinabilecek iyi grup setli yol bisikleti ariyorum Bilgisi olan yazarsa cok sevinirim sagolun.

İki bisiklet arasında kalmış bulunmaktayım. 1 hafta süreli kamplı tur planım var. Gönlüm 052' yi almaktan yana. Ancak bisikletçi yol bisikletinin heybeyi kaldırmayacağını söyledi. Ne yapmalıyım?

Merhabalar arkadaslar 1500 tl butce ile 2017 model slr 400 alicam sora grup setli fikirleriniz nedir onerileriniz varmi?

@BerkayGrgl yalnız bu konunun sahibi hakkın rahmetine kavuşmuş olabilir :krnz:

• Beğen
Tepkiler: BerkayGrgl
@BerkayGrgl

Evet SLR 400 güzel bir dizayna sahip ama sadece ona aldanmak yerine bkz:
Mosso Cavalier Claris
Carraro CR Race 22
Gibi modellere de bir göz atınız.

• Beğen
@brky1905 olabilir valla :) konyalisin sende herhalde yol bisikletine gecicem ama karar vermek zor @Işıklar Gazisi dediginiz bisikletlerde grup setler claris yada tourney oldugunu farkettim sora daha iyi diye biliyorum yanlis mi biliyorum acaba ?

@BerkayGrgl
Tourney - 2/7=14
Claris - 2/8=16
Sora - 2/9=18
Tiagra - 2/10=20
Vites diye gidiyor. Gittikçe de vites geçişleri daha da kendini hissetirmez hale geliyor.

• Beğen
Geri