Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
@Cheetin karizmatik görünüyor - marka hakkında bilgim olmadan konuşuyorum - Mosso Legarda 1724 MSM v ile çoğu özelliği aynı olmasına rağmen aralarında 400 lira civarı fiyat farkı var. Almaya değer mi?

• Beğen
Tepkiler: Cheetin
@Mustafa Zeybek
Ne yalan söyleyeyim benim de pek bilgim yok maalesef ancak çoğu şey aynı olduğu için mosso tercih edebilirdim. Carraro öneririm carraro sportive 225 forumda bildiğim kadarıyla en çok tercih edilen şehir/tur bisikletlerinden biri

Carraro Sportive 225: 1.593 Türk Lirası

KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI-ENTEGRE
MAŞASUNTOUR NEX HLO 63mm MAŞADAN KİLİTLİ
ARKA VİTESSHIMANO ALTUS M310
ÖN VİTESSHIMANO TOURNEY TY510
KRANK TAKIMISHIMANO TY301 48X38X28
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG20 12-32T KASET
VİTES KOLUSHIMANO ALTUS M310 3X8
FRENSHIMANO M315 HİDROLİK DİSK
LASTİKCST 700X35C PATLAMAYA DİRENÇLİ REFLEKTÖRLÜ
JANTCARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK
SELESELLE ROYAL
EK ÖZELLİKLERAYARLI GİDON BOĞAZI
FİYATI1.593 TL
ancak ben yerinizde olsam mosso tercih ederdim. Mosso da arka vites altus 225 de de arka altus ama arada 400 tllik uçurum var karar sizin tabi mosso v fren ben olsam v fren alırdım sonra pabuçları değiştirirdim mis gibi 225 ise hd bence v frene hd den daha çok güvenebilirsiniz hd masraflı ve ağır v ise tanıdık bisikletçiler bedava yapıyor :) ve hafif ama tabi karar szin

Merhaba arkadaşlar yol bisikleti almayı düşünüyorum.Yardımlarınızla güzel bir ürün seçmeyi hedefliyorum.Bütçem yüksek değil 1500 civarı btwin marka hariç önerilerinizi bekliyorum.SLR 400 modeli ilgimi çekti bunlar da özellikleri yardımcı olursanız sevinirim.
KADROALÜMİNYUM 1.1/8″ TRIPLE BUTTED
MAŞAÇELİK RİJİT 1.1/8″
ARKA VİTESSHIMANO SORA R3000
ÖN VİTESSHIMANO SORA R3000
KRANK TAKIMISHIMANO SORA 3000
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG30 11-28T KASET
VİTES KOLUSHIMANO SORA 3000 2X9
FRENSHIMANO SORA 3000 KUMPAS FREN
LASTİKMICHELIN DYNAMIC SPORT 700X25C
JANTBIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELESELLE ROYAL
İade / Değişim Bilgileri

@Cheetin Mosso Legarda alacaktım fakat kadro boyumu bilmediğimden whistle Huron 1484d aldım şu an sizin seçiminiz için konuşuyorum :koptum:
Bisikletimde birkaç parçayı değiştirmek için Enes abiye uğradım dün. Yarın ya da yarından sonra almak için gideceğim o zaman sorayım bi krosslar nasılmış size haber veririm.

• Beğen
@Mustafa Zeybek
Whistle nerden aldınız aklımda benim de o var da?

Merhaba arkadaşlar yol bisikleti almayı düşünüyorum.Yardımlarınızla güzel bir ürün seçmeyi hedefliyorum.Bütçem yüksek değil 1500 civarı btwin marka hariç önerilerinizi bekliyorum.SLR 400 modeli ilgimi çekti bunlar da özellikleri yardımcı olursanız sevinirim.
MAŞAÇELİK RİJİT 1.1/8″
ARKA VİTESSHIMANO SORA R3000
ÖN VİTESSHIMANO SORA R3000
KRANK TAKIMISHIMANO SORA 3000
ARKA DİŞLİSHIMANO CSHG30 11-28T KASET
VİTES KOLUSHIMANO SORA 3000 2X9
FRENSHIMANO SORA 3000 KUMPAS FREN
LASTİKMICHELIN DYNAMIC SPORT 700X25C
JANTBIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM
SELESELLE ROYAL

(link)

Ürün adresinize orjinal kapalı kutusu ile yarı kurulu şekilde gönderilmektedir.
Bisikletinizi yetkili Salcano servislerine götürerek ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz.
Claud Butler Salcano fabrikasında ihracat için üretilen özel bir üründür.
Kurulum, garanti, yedek parça gibi durumlar Salcano güvencesindedir.
Alüminyum malzemeden üretilen kadro bisikletin hafif olmasını sağlar.
Lastik Çapı 28 inch yani yaklaşık 71 cm dir. Büyük lastik her turda daha fazla yol kat etmek anlamına gelir.
Kadro boyu 20 inch yani yaklaşık 50 cm dir. Kadro boyu Ayna kol ile Sele borusu arasındaki uzaklığı ifade eder.
Dağ bisikletlerine göre daha ince olan lastikler sürtünmeyi azaltacağı için asfalt kullanımında ergonomi sağlar
Sağlam, albenili, şık ve konforlu bir modeldir.
Vites arttırıcılar ve vites kolları SHIMANO marka ürünlerden oluşmaktadır.
Alüminyum V fren sistemi kullanılmıştır.
Şehir içinde rahatlıkla kullanılabilir.
Özellikle kısa mesafelerde performansı ve frenleme başarısı ile tatminkar edicidir.
ALC Bisiklet olarak mağazamızda test ettiğimiz, müşteri yorumlarını dinlediğimiz ürünleri satıyoruz.
Teknik Özellikleri ;
Model İsmi:Explorer
Tip:Şehir
Kadro:700cx20"
Arka Vites: Shimano TX35
Vites Kolu:Shimano SLRS36
Fren: Alüminyum V-Fren

Fiyatı çok uygun bu bisiklet nasıl arkadaşlar?

@dwimmer günlük kullanım için belki alınabilir spor için yetersiz kalır bence.

• Beğen
@Mustafa Zeybek
hocam hiç anlamadığım için bilemiyorum ki
Bianchi Touring 827 ın ne farkı var ? fiyat olarak 2 katı bakıyorum aynı bisiklet gibi duruyor

• Beğen
Arkadaşlar az çok mosaique bisikleti bilirsiniz.Bende çok uzun yol sürmedim.Sahil turu felan benimkisi.Bende merak ettim acaba bisiklet ne kadar hız yapar.Eski olması birşey değiştirir mi?Ayrıca arka ruble değişti.Frenleri yaptırıp birde sele alıcam.Sonra sürüşe hazır :)

Eğer sen bisikletle kilometreler devireceksen explorer çok yetersiz kalır daha üst bir model seçebilirsin tabi bütçene bağlı.

Öncelikle konuyu yanlış yere açtiysam affola,
Btwin triban 500 (yeni gelen) (1700 TL) ve Sedona firefly (1600 TL) arasında kaldım.
Firefly flat bar yol bisikleti andırıyor kadro geometrisi yol bisikletleri standartları ile karsilaştırdım ama biraz farklı claris set var . Triban daMicrosift 8*3 vites sayısı ayni.
Sedona alırsam eğer ,ilerde ısınınca drop bara ve lastikler 700*32 daha incesine geçme vs. Tam yola çevirme şansım var mı ? Sıkıntı kadro geometrisi mı?

İyi günler arkadaşlar. Çocuk için

(link)

bu linkteki bisikleti almayı düşünüyorum. Araştırdım, bir çok 20 lik bisikletten hafif. Vitesler shimano. Kadro aliminyum. Bana iyi bir seçim gibi geliyor ama konunun uzmanları ne der. Şimdiden teşekkürler.

@safran2578

(link)

Yada bu bisikletde amortisör hariç daha yakışıklı ve hafif. Ustalar ne dersiniz.

Arkadaşlar 850 TL'ye Bianchi Speed 7227 buldum ikinci el birinden. Ama internette hiç bilgi yok bisiklet hakkında sadece bir kaç sitede satış gördüm sıfır fiyatı 1500 TL yazıyor. Neden böyle ve sizce güvenip almalımıyım?

Değerli forum üyeleri çelik kadrolu bisikletimden gına geldi adam akıllı, sağlam bir dağ bisikleti almayı düşünüyorum bütçem en fazla 1500 tl.
Hangi amaç için kullanacaksın diye soracak olursanız günde en az 1 saat sahilde sürmek, şehirler arası turlara katılmak, 5-10 km uzaklıktaki spor salonuna gitmek için düşünüyorum (spora spor yaparak gitmek komik olsa gerek
s8.gif
)

-Mersini bilenler bilir dümdüz yol bundandır ki bisiklet süren insan sayısı biraz fazla fakat bu yol bisikleti al bin işte demenizi gerektirmez lakin asfaltla sınırlı kalmak istemiyorum.

Teknik özellikleri olarak olmazsa olmaz dediğim özellikler şu şekil olmalıdır: En az acera değiştirici, hidrolik disk fren, gidondan kilitli maşa.

Son olarak toparlamak gerekirse fiyat/performans odaklı bisiklet arıyorum ve max 15 kilo olmalı mesela bisiklet şekil fakat ön - arka vites altus ee ne anladın bu işten ? Şimdiden herkeze çok teşekkür ediyorum herkeze bol pedallamalar.

@berbatine1 merhaba ben de senin gibi dusunuyordum da tur bisikletlerine yoneldim
Tam emin degilim ama bunlar sanirim dagda bayirda atlamadikca patikalarda vs da gidiyor

Geri