MalatyalıND
Aktif Üye
- Tepki
- 69
- Bisiklet
- Bianchi
| KADRO | ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI-ENTEGRE |
| MAŞA | SUNTOUR NEX HLO 63mm MAŞADAN KİLİTLİ |
| ARKA VİTES | SHIMANO ALTUS M310 |
| ÖN VİTES | SHIMANO TOURNEY TY510 |
| KRANK TAKIMI | SHIMANO TY301 48X38X28 |
| ARKA DİŞLİ | SHIMANO CSHG20 12-32T KASET |
| VİTES KOLU | SHIMANO ALTUS M310 3X8 |
| FREN | SHIMANO M315 HİDROLİK DİSK |
| LASTİK | CST 700X35C PATLAMAYA DİRENÇLİ REFLEKTÖRLÜ |
| JANT | CARRARO ÇİFT KAT ALÜMİNYUM DİSK |
| SELE | SELLE ROYAL |
| EK ÖZELLİKLER | AYARLI GİDON BOĞAZI |
| FİYATI | 1.593 TL |
| KADRO | ALÜMİNYUM 1.1/8″ TRIPLE BUTTED |
| MAŞA | ÇELİK RİJİT 1.1/8″ |
| ARKA VİTES | SHIMANO SORA R3000 |
| ÖN VİTES | SHIMANO SORA R3000 |
| KRANK TAKIMI | SHIMANO SORA 3000 |
| ARKA DİŞLİ | SHIMANO CSHG30 11-28T KASET |
| VİTES KOLU | SHIMANO SORA 3000 2X9 |
| FREN | SHIMANO SORA 3000 KUMPAS FREN |
| LASTİK | MICHELIN DYNAMIC SPORT 700X25C |
| JANT | BIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM |
| SELE | SELLE ROYAL |
| MAŞA | ÇELİK RİJİT 1.1/8″ |
| ARKA VİTES | SHIMANO SORA R3000 |
| ÖN VİTES | SHIMANO SORA R3000 |
| KRANK TAKIMI | SHIMANO SORA 3000 |
| ARKA DİŞLİ | SHIMANO CSHG30 11-28T KASET |
| VİTES KOLU | SHIMANO SORA 3000 2X9 |
| FREN | SHIMANO SORA 3000 KUMPAS FREN |
| LASTİK | MICHELIN DYNAMIC SPORT 700X25C |
| JANT | BIANCHI ÇİFT KAT ALÜMİNYUM |
| SELE | SELLE ROYAL |
| Ürün adresinize orjinal kapalı kutusu ile yarı kurulu şekilde gönderilmektedir. Bisikletinizi yetkili Salcano servislerine götürerek ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Claud Butler Salcano fabrikasında ihracat için üretilen özel bir üründür. Kurulum, garanti, yedek parça gibi durumlar Salcano güvencesindedir. Alüminyum malzemeden üretilen kadro bisikletin hafif olmasını sağlar. Lastik Çapı 28 inch yani yaklaşık 71 cm dir. Büyük lastik her turda daha fazla yol kat etmek anlamına gelir. Kadro boyu 20 inch yani yaklaşık 50 cm dir. Kadro boyu Ayna kol ile Sele borusu arasındaki uzaklığı ifade eder. Dağ bisikletlerine göre daha ince olan lastikler sürtünmeyi azaltacağı için asfalt kullanımında ergonomi sağlar Sağlam, albenili, şık ve konforlu bir modeldir. Vites arttırıcılar ve vites kolları SHIMANO marka ürünlerden oluşmaktadır. Alüminyum V fren sistemi kullanılmıştır. Şehir içinde rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle kısa mesafelerde performansı ve frenleme başarısı ile tatminkar edicidir. ALC Bisiklet olarak mağazamızda test ettiğimiz, müşteri yorumlarını dinlediğimiz ürünleri satıyoruz. Teknik Özellikleri ;
|
| Değerli forum üyeleri çelik kadrolu bisikletimden gına geldi adam akıllı, sağlam bir dağ bisikleti almayı düşünüyorum bütçem en fazla 1500 tl. Hangi amaç için kullanacaksın diye soracak olursanız günde en az 1 saat sahilde sürmek, şehirler arası turlara katılmak, 5-10 km uzaklıktaki spor salonuna gitmek için düşünüyorum (spora spor yaparak gitmek komik olsa gerek
-Mersini bilenler bilir dümdüz yol bundandır ki bisiklet süren insan sayısı biraz fazla fakat bu yol bisikleti al bin işte demenizi gerektirmez lakin asfaltla sınırlı kalmak istemiyorum. Teknik özellikleri olarak olmazsa olmaz dediğim özellikler şu şekil olmalıdır: En az acera değiştirici, hidrolik disk fren, gidondan kilitli maşa. Son olarak toparlamak gerekirse fiyat/performans odaklı bisiklet arıyorum ve max 15 kilo olmalı mesela bisiklet şekil fakat ön - arka vites altus ee ne anladın bu işten ? Şimdiden herkeze çok teşekkür ediyorum herkeze bol pedallamalar. |