Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Merhaba arkadaşlar. Sizlerin bilgi ve birikiminize ihtiyacım var. Yol bisikleti için 500 TL kask bütçesi ayırdım. İnternette kafam çok karıştı. Markalar, teknolojiler vb. Sizlerin yardımınıza ihtiyacım var. Değerli önerilerinizi bekliyorum.
Selamlar

Scudo
Merhaba,

2014 model Trek Fx 7.0 sahibiyim. Bisikletimi değiştirip daha iyi bir bisiklet almak istiyorum.
Aklımda Trek Fx 7.4 ve Cannondale Badboy 3 var. Sizce hangisi daha iyi, mevcut bisikletimi bu bisikletim ile degiştirmeme değicek mi yorumlarınızı ve varsa başka bisiklet tavsiyesinizi merak ediyorum.

@TheNorthBear
Merhaba 2015 model trek fx 7.0 bisikletimi satıyorum. 17.5 inch kadro düşünürseniz 363931312 sahibinden ilanı var 1400 tl dir

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum.
neden sabit konudan yazmadın demeyin lütfen. yazmadım çünkü orada okuduğum kadarıyla 10 tane bisiklet önerisi isteyen var bir tane cevaplayan arkadaş var, bu yüzden sağlıklı bir fikir alışverişi olmuyor.

Yukarda bahsettiğim bisikletin linki aşağıda
(link)

bisikleti daha çok şehir içinde kullanacağım , arkadaşlarla veya bir grup ile fark etmez.(gruplar sanırım genelde yol bisikletli?)
Ayrıca araç ile taşıma aparatı da alıp kamp yerlerinde vs da kullanmayı düşünüyorum.

Bu bisiklet benim için uygun mudur.

veya başka önerebileceğiniz bisiklet var mı

fiyat olarak herhangi bir limitim yok yalnız başlangıç olarak 2-3 bin tl lik bisikletler göstermeyin.600-1200 tl ye başlangıç olarak bulunabilir diye düşünüyorum

çoçukluk dışında ilk defa bisiklet kullanacağım.

selamlar

bisikleti daha çok şehir içinde kullanacağım , arkadaşlarla veya bir grup ile fark etmez.(gruplar sanırım genelde yol bisikletli?)
Ayrıca araç ile taşıma aparatı da alıp kamp yerlerinde vs da kullanmayı düşünüyorum.

Bu bisiklet benim için uygun mudur.
(link)
veya başka önerebileceğiniz bisiklet var mı

fiyat olarak herhangi bir limitim yok yalnız başlangıç olarak 2-3 bin tl lik bisikletler göstermeyin.600-1200 tl ye başlangıç olarak bulunabilir diye düşünüyorum

çoçukluk dışında ilk defa bisiklet kullanacağım.

Merhabalar bu 2 model arasinda kaldim ,carraro ya niyetlendim internette bianchi ye gore biraz daha uyguna buldum,velesbit diye satici var accel bisikletin firmasi sanirim bu konuda yardimci okursanuz sevinirim

@dwimmer Bence buna gerek yok salcano vs tarzı daha üst seviye bulabilirsiniz sadece örnek veriyorum (link)(link)

@mbg hocam bunjn fiyati daha pahali ust olmasi normal degil mi
Ayrica bunlari ben biraz engebeli yerde de surebilirim degilmi
Yollar da bozuk biliyorsunuz
Acikcasi dusmekten korkuyorum cocukken cok duserdim donerken felan bisiklet altimtan kayardi
Simdi dusersek kotu olur
Ayrica ne gibi ust ozellikleri var oburune gore 300 tl fazla

@dwimmer Online satış sitelerini araştırırsanız 1100 civarına bulabilirsiniz. Kitlenebilir amartisör var hidrolik disk fren var bunlar aradaki fark için çok büyük etkenler. verdiğiniz link 9 vites. Bu 24 vites vs vs vs. Düşerseniz de yapacağım bişey yok ne diyeyim şimdi:)

Başlangıç için bisiklet arıyorum. Genelde şehir içi ara sıra doğa gezisinde kullanacağım. Bütçe 700-800 TL. Btwin Rockrider 340 mı Salcano NG 650 mi?

@mbg Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Neden RR340? Bu bütçeye iyi Şehir bisikleti öneriniz var mı?

@frkn.gndgd Kadrosu daha sağlamdır ve bildiğim kadarıyla ömür boyu kadro garantisi var btwin de. Araştırmak gerekir her bütçeye bi cevap vardır elbet.

@mbg hocam kitlenebilir amortisor onda da var galiba

Ayrica anlamam.ama su videoda adam vites cok onemli degil cunku disli sayisi cok felan demis

Ne demek istemis

@mbg Ömür boyu kadro garantisi var evet. Peki vites sistemi açısından hangi daha iyidir hocam?

beyler salcano astro mu alayım yoksa btwin rockrider 540 mı bi yardımcı olurmusunuz ???

@Cheetin kross görünce denizli' den biri herhalde demiştim yanılmamışım:D Enes abiden mi alacaksınız bisikleti ve fiyatı nedir?

@Mustafa Zeybek
Evet enes abiden almayı düşünüyorum, 1500 lira civarı bir fiyatı var ben gayet beğendim mat renk model olarak Kross Evado 1.0

Geri