Selamlar arkadaşlar, bisikleti geçen sene aldım ama konu bu güne kısmetmiş
Daha önceki bisikletim kron xc500 den sonra değiştirmek istedim, bisiklet forum sayesinde 3 seçenekten biri olan sedona 420 yi geçen sene tilmen bisikletden aldım şükür olsun
Krondan sonra amortisörün benim için ne kadar gereksiz olduğunu anladım
Çok fark var kron xc500 ile, emsal olmadıklarıda unutmamak gerekir.
Haftada bir iki kez binip geziyorum atakentden sahil yolu üzerinde dolaşıp geliyorum, beraber gittiğimiz arkadaşlar ile tempo sorunu yaşıyoruz maalesef, ya ben onların arkasında kalıyorum yada onlar benim
Onun için tek gidip gelmek daha sağlıklı geliyor, ne mani olayım,ne mani olsunlar
Sedona 420 ye dönecek olursak İzlenimim en belirgin özelliği bisikletin cidden aktığını hissediyorum, parasının karşılığını tam manası ile hak ettiğini düşünüyorum.
Bugün çektiğim fotoğraflarıda siz değerli forum üyeleri ile paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz.
- KADRO420
- KADRO ÖLÇÜSÜ44/48/52
- VİTES SAYISI3X9
- MAŞASEDONA ALLOY DISC
- VITES FREN KOLUSRAM X5 TRIGGER 3X9
- VİTES ÖNSram X4
- VİTES ARKASram X7
- FRENAVID DB1 160/160 MM
- AYNAKOLSRAM VIA 48/36/26T
- KASETSram PG-920 11/34T
- ZİNCİRYBNS9S
- JANT ÇEMBERİSEDONA DA-30
- HAZNE ÖNSRAM MTH-306
- HAZNE ARKASRAM MTH-306
- LASTİKSCHWALBE ROAD CRUISER 700X35
- BOĞAZSEDONA
- GİDONSEDONA
- SELE BORUSUSEDONA
- PEDALWELLGO - LU C29
- SELESEDONA 6076
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu arada zincir yağı olarak wurth kullanıyorum gayet memnunum.
Resim çektikten sonra yağladım zinciri
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Geçen hafta ordudan bir kardeşimiz İstanbul'u ziyarete geldi, ısrarla çıkalım diyince bende başka bir arkadaştan bisikletini tur için ödünç aldım Sedona710, Atakent'den çıkıp sahil yolu üzerinde Belgrad ormanına gittik, dönüş maslak-levent-mecidiyeköy-çağlayan üzerinden oldu, toplamda 105 km yol yaptık ama beni 710 bitirdi, lastiklerden dolayı

birde o gün rüzgarı hep karşıdan yedik oda tuzu biberi oldu

eve geldiğime nerdeyse şükür edecektim, 2 gün kendime gelemedim
(link)
(link)
Aksesuar ve donanım bilgisine çok sahip değilim, lakin tecrübeli arkadaşların verdikleri bilgiler doğrultusunda bütçeme uygun olarak aldığım sedona420 bisikletimden hiç bir şikayetim olmadı
(link)
(link)
(link)