Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Selamun aleyküm yaşım 13 . 800 - 900 tl arası fiyatta uygun bir bisiklet arıyorum önerileriniz varsa aşşağıya yazın.

Almayı düşündüğüm : NG 850 var sizce almalımıyım ?

Scudo
Bende crossway 600 almak istiyorum fakat çok fazla kullanan yok sanırım o yüzden yorumlar az ne yapalım artık satıcısına gidip incelemekten başka seçenek kalmadı

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

merhaba arkadaşlar:
bisiklet konusunda pek fikir sahibi değilim, kendime dağ bisikleti almak istiyorum, 1500-2000 lira bütçem var. yardımcı olursanız sevinirim.

Ustalardan yardım bekliyorum lütfen yarın alıcam en ideali hangisi

1. Carraro sportive 225
2. Bianchi touring 727
3. Mosso legard 1727
4. Lapierre cross 200

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4PQGYq.png

arkadaslar Aliexpress den bu bisikleti almayi dusunuyorum sizce nasil 216 dolar fiyati var bu arada Turkiyeden gumrukden gecmez gibi o yuzden yurt disindaki akbalarima aldircam onlar gelirken arabayla getircekler çin den bisiklet almak mantiklimi sizce kalitesi felan nasil cikar acaba

link bu bu arada (link)

Öncelikle merhabalar, Başlıktada yazdığı gibi ikisi arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum, acaba bilgisi olan yada kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim, şimdiden teşekkür ederim :)

ya da 700 800 fiyat civarinda onerebileceginiz daha iyisi var mi
sitede iki markayida arastirdim ama daha kesin bilgi icin sizlere sorim dedim

Merhaba arkadaşlar.. En son lise yıllarımda bisiklet kullanmıştım ama şimdi tesadüf bu bisikleti gördüm ve çok beğendim. Şehir içi kısa mesafeler ve hafta sonları 1 gece konaklamalı şehirlerarası yolculuk yapmak istiyorum. Gidiş dönüşüm otobusle olacak. Gittigim sehirleri bisikletle gezmek istiyorum. İlk tercihim bozcaada. Bu bisiklet hakkinda bilgisi olan arkadaslardan yardimlarini rica ediyorum. Katılmak isteyen olursa da değerlendirebiliriz. Saygılar.

Dosyalar

• 2017-04-19 19.33.20.png
    2017-04-19 19.33.20.png
    49,3 KB · Okunma: 38
Arkadaşlar denizli de oturuyorum ve katlanır bısıklet almak ıstıyorum bısıkletcıye gıtıım ve bana dedıkı buyuk bısıklet al ve katlanır bısıklet alma kucuk ebat ve 20 ın teker oldugu ıcın dedı yorar dedı buyuk bısıklet lere bak aklımı karıstırdı gıdecegım yer ısten eve evden ise oda taş catlasın 5 km sizce ne yapmalıyım yardım

herkese selamlar,

Aranızda yeniyim son bisikletimi sene 2001 de almıştım Bianchi Aspid idi. Şimdi herşey çok değişmiş:)
2 bisiklet buldum biri Kron XC 150 27,5 Jant 24 vites Hidrolik disk yada
Bt Win RR520 27,5 Jant 24 Vites Mekanik disk ikiside sıfırı 1050TL başlangıç olarak mak. bu fiyatları vermeyi düşünüyorum kendim için eşim için daha basit bir bisiklet alacam.
Sizce bunlardan hangisini almalıyım yada bu fiyatlara önerebileceğiniz başka model varmıdır?
Cevaplarınız için teşekkürler

Beyler merhaba ben yol bisikleti alıcamda kararsız kaldım kilom 95 acaba kulanabilirmiyim boyum 1.75 btwin triban 520 almayı düşünüyorum 2000 gibi bir bütçem var ve başka bisiklet tavsiye edebilirmisiniz
Cevaplayanlara teşekkürler

Arkadaşlar merhabalar max. 800-850 civarı bir bütçe ile bir dağ bisikleti almak istiyorum oneriniz nedir acaba teşekkürler
Önceliğim ön amortisör alüminyum kadro

Merhaba arkadaşlar,
Yazın bi tur bisikleti almayı düşünüyorum. başlıktaki modeller arasında kaldım gibi şimdilik. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? t500 t300den daha pahalı ama maşası kromoçelik değil, kafamı bu karıştırdı. Kromoçelik maşa daha iyi değil midir alüminyumdan? Yorumlarınızı bekliyorum :)

Arkadaşlar merhaba.
Daha önce bir kere daha bisiklet almaya karar vermiştim fakat özelliklerin arasında kaybolup ne yapacağımı çözemeyip bırakmıştım. Bu sefer aynı şekilde olsun istemiyorum.
Öncelikli hedefim günlük şehir içi kullanım ve 1-5 günlük geziler. Bunları kaldırabilecek ve bana eziyet etmeyecek bir bisiklet seçmek ama bu arada parça toplamak gibi detaylarda kaybolmak istemiyorum.

Yardımcı olursanız çoook mutlu olurum, teşekkürler. :)
Bütçem de kısıtlı bu arada. Bu koşullarda seçtiğim bisiklet şu: Benzer fiyat aralığı içinde 0/ikinci el önerilere açığım.
TipŞehir Gezi Bisikleti
KadroAlüminyum 1.1/8" Yarı Entegre
Kadro TipiAlüminyum
Süspansiyon28 Zoom CH-120E 1.1/8"
Süspansiyon TipiTek-Ön
Jant28 Freeway Çift Kat Alüminyum
Jant Ebat28
LastikCst 700x35C 37x622 Siyah Reflektörlü
VitesShimano EF51 3X7
Vites Sayısı21
FrenAlüminyum V-Fren
Fren TipiV-Brake
SeleDDK
AynakolShimano M131 48X38X28
Ağırlık13,70 kg

arkadaşlar benim şuanda 3000 tllik bir bütçem var belki daha çok çıkarım belki inerim size danışmak istedim önerdiğiniz bir marka model varsa belirtin şuan benim aklımda b'twin rafal 720 var.

2014 model az kullanılmış kadrosu bana uygun 900 e goatech belgium buldum ne dersiniz almalı mıyım?
(link)

acil cevaplarsanız sevinirim

Merhaba,yeni bir bisiklet alıcam ve ne alıcağımı,neye göre şeçiceğimi, hangi özelliklerin olması gerektiğini tam olarak bilmiyorum.öcelikle Okula gidip gelmek ve akşamları mahallemde dolaşmak istiyorum.Fİyat 800tl ve altı olarak düşünüyorum.Aklımda şu anda sadece city fun 70 yada 60?Sizce ne almalıyım?Fikirlerinizi en kısa zamanda beyan ederseniz çok müteşekkir olurum.

Merhabalar 2500 tl bütçeye 26 Jant sram Vites takımı kullanan mtb bisiklet markası/modeli varmıdır bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Geri