Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Merhabalar, en son 4 yıl önce bisiklet sürmüştüm bugün tekrardan sürme fırsatı elde ettim ve bisiklet sürmeyi ne kadar özlediğimi hatırladım. bu yüzden kısa bir süre sonra yazın çalışarak biriktirdiğim paralarla bisiklet almaya karar verdim. bu bisikleti genelde antrenmana giderken kullanacağım yol maksimum 5 km bir de dönüşü var toplam 10 km. Şöyle bir sıkıntı var evimin önünde yaklaşık 500 metrelik bir yokuş var bugün geri çıkarken kalbim durcaktı neredeyse nefes nefese kaldım. Boyum 1.86 kilom 70 yaşım 16. Aradığım özellikler yokuşta beni az yorması, 21 vites olursa daha iyi olur, ve süspansiyonu da iyi olursa iyi olur benim için. bütçem 800-900 tl arası. bursa da yaşıyorum. teşekkürler.

Scudo
Elimde çok temiz ev ortamında kullanılmış ps 3 super slim 500gb var dualshock3 ü de tertemizdir 11 oyunlu oyunların toplam fiyatı yaklasık 350tl kutusu garanti belgeleri falan var sağlam yol bisikleti veya mtb ile takas düşünüyorum takas edebilecek varsa 05320685742 burdan whatsappdan mesaj atabilir fotoğrafları atarım (takas yerinde konu açamadıgım için burda açtım)

Ben Bisikleti Antrenmanlara(2.5 km)giderken kullanacağım Pedal Ağırlığı Önemi Değil.%70 Arazi %30Asfalt .vb her türlü yolda Kullanacağım.Disk Fren Olursa İyi Olur.750 tl sınır.İnternetten Alacağım Site İle söylerseniz iyi Olur.Teşekkürler Şimdiden :D .

Merhabalar arkadaşlar,

Durumumu kısaca şöyle özetleyeyim, çocukluğumdan beri bisiklet kullanmadım ve nasıl kullanıldığı dışında hiç bir teknik terim/konu bilmiyorum. İstinye'de oturuyorum ve Sarıyer'de çalışıyorum. Evim ve çalıştığım yer otobüs duraklarına çok yakın, hafta içi her gün sahil yolundan otobüsle ulaşımımı sağlıyorum, mesafe ise 8 km(Gidiş-dönüş günde toplam 16 km ediyor). Yapmak istediğim şey ise, bu yolu her gün olmasa da bisikletle gidip gelmek; amacım ise biraz spor biraz da keyif. Bisikletim yok ve almayı düşünüyorum; bahsettiğim sahil yolu dışında yine sahilde kısa mesafelere gitmek dışında bisiklet kullanmayacağım için sanırım bir şehir bisikleti almam gerekiyor. Hangi markanın hangi modelini seçmem gerektiği konusunda, bisikleti alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda en ufak bir fikrim yok, maalesef yakın çevremde fikrini sorabileceğim kimse de yok. Kafamda bir fiyat aralığı yok, mümkün olduğunda ekonomik bir çözüm bulmaya çalışıyorum; İnternet üzerinden araştırma yaparken SALCANO markasının "City Explorer 40 V R" modeline rastladım, fiyatı da bana uygun geldi. Bu bisikleti benim için tavsiye eder misiniz? İhtiyacımı karşılamayacak bir bisiklet ise hangi markaların hangi modellerini tavsiye edersiniz? Yanlış bir bisiklet almaktansa bütçemi zorlayabilirim. Bir de elbette en önemli sorulardan biri, bisiklet alırken benim nelere dikkat etmem gerekiyor? Yardımcı olmanızı rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Not: Yaşım 27, boyum 1.76, kilom 100.

Hayirli gunler kendime sehir ici ise gidip gelme dolasma carsiya in cik amaci ile bisiklet almayi duaunuyorum bir bisikler secimo yaptim arastirmalarima gore kadro boyi vs burdan okudugum bilgilerle tamam gibi bu bisikler hakkindami gorus ve onerilerinizi merak ediyorum konu hakkinda yardimci olabilirseniz sevinirim.
Saygilar.
Link ide buradadir.
(link)

Ben yol bisikleti ariyorum ama hız bisikletine yeni geçiş yapacağim için hangisi iyidir vs. Bilmiyorum bana şöyle 600-500-650 civarı bişey onerirmisiniz ikincel almayi planliyorum hani sağlam bir bisikleti ikinci el fiyatindan almayi dusunuyorum şimdiden yardımınız için teşekkurler

Merhabalar arkadaşlar,

Durumumu kısaca şöyle özetleyeyim, çocukluğumdan beri bisiklet kullanmadım ve nasıl kullanıldığı dışında hiç bir teknik terim/konu bilmiyorum/hatırlamıyorum. İstinye'de oturuyorum ve Sarıyer'de çalışıyorum. Evim ve çalıştığım yer otobüs duraklarına çok yakın, hafta içi her gün sahil yolundan otobüsle ulaşımımı sağlıyorum, mesafe ise 8 km(Gidiş-dönüş günde toplam 16 km ediyor). Yapmak istediğim şey ise, bu yolu her gün olmasa da arada bir bisikletle gidip gelmek; amacım ise biraz spor biraz da keyif. Bisikletim yok ve almayı düşünüyorum; bahsettiğim sahil yolu dışında yine sahilde kısa mesafelere gitmek dışında bisiklet kullanmayacağım için sanırım bir şehir bisikleti almam gerekiyor. Hangi markanın hangi modelini seçmem gerektiği konusunda, bisikleti alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda en ufak bir fikrim yok, maalesef yakın çevremde fikrini sorabileceğim kimse de yok. Kafamda bir fiyat aralığı yok, mümkün olduğunda ekonomik bir çözüm bulmaya çalışıyorum; İnternet üzerinden araştırma yaparken SALCANO markasının "City Explorer 40 V R" modeline rastladım, fiyatı da bana uygun geldi. Bu bisikleti benim için tavsiye eder misiniz? İhtiyacımı karşılamayacak bir bisiklet ise hangi markaların hangi modellerini tavsiye edersiniz? Yanlış bir bisiklet almaktansa bütçemi zorlayabilirim. Bir de elbette en önemli sorulardan biri, bisiklet alırken benim nelere dikkat etmem gerekiyor? Yardımcı olmanızı rica ediyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Not: Yaşım 27, boyum 1.76, kilom 100.

@Ersinkiosk
Uygun fiyatlı city fun lar var onlara bak

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar çocuklar için biri 8 diğeri 9 yaşında altta ki bisikletler;

Mosso Wildfire V Turney 24 Jant > 700 TL (Zil + Kilit + Pompa + Çamurluk Hediyesi ile) Nakit

Salcano NG 800 24 Jant > 600 TL (Zil + Kilit + Pompa + Ayna + Vites Korumalığı Hediyesi ile ) Nakit

Bianchi Aspid 24 Jant > 700 TL (Zil + Kilit + Pompa + Çamurluk Hediyesi ile) Nakit

Decatlon 24" ROCKRIDER 500 ÇOCUK DAĞ BİSİKLETİ > 629 TL

arasında kaldım. Yönlendirebilirseniz sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar,

Yakın bir zamanda tura çıkmayı düşünüyorum. 2 adet bisiklet var elimde 2.el alacağım yardımcı olursanız sevinirim.

CARRARO SPORTIVE 227

Kadro :Alüminyum 1.1/8" Yarı Entegre
Maşa:28" Suntour Nex 63 mm Kilitli
Jant:28" Carrora Çift Kat Alüminyum Disk
Lastik:Cst 700x35C 37-622 Siyah Reflektörlü
Vites :Shimano Altus M370 3x9
Fren:Shimano Hidrolik M355
Sele:Selle Royal
TipŞehir Gezi Bisikleti
KadroAlüminyum 1.1/8" Yarı Entegre
Kadro TipiAlüminyum
Süspansiyon28" Suntour Nex 63 mm Kilitli
Süspansiyon TipiTek-Ön
Jant28" Carrora Çift Kat Alüminyum Disk
Jant Ebat28
LastikCst 700x35C 37-622 Siyah Reflektörlü
VitesShimano Altus M370 3x9
Vites Sayısı27
FrenShimano Hidrolik M355
Fren TipiHidrolik Disk
SeleSelle Royal
Ağırlık15,40 kg

BIANCHI TOURING 727

Kadro :Alüminyum 1.1/8" Yarı Entegre
Maşa:28" Suntour NEX HLO 700C
Jant:28" Bianchi Çift Kat Alüminyum Disk
Lastik: Cst 700x35 37x622 Siyah Reflektörlü
Vites: Shimano Altus M370 3x9
Fren :Shimano M 355 Hidrolik Disk
SeleSelle Royal
TipŞehir Gezi Bisikleti
KadroAlüminyum 1.1/8" Yarı Entegre
Kadro TipiAlüminyum
Süspansiyon28" Suntour NEX HLO 700C
Süspansiyon TipiTek Ön
Jant28" Bianchi Çift Kat Alüminyum Disk
Jant Ebat28
LastikCst 700x35 37x622 Siyah Reflektörlü
VitesShimano Altus M370 3x9
Vites Sayısı27
FrenShimano M 355 Hidrolik Disk
Fren TipiHidrolik Disk
SeleSelle Royal
Ağırlık15,10 kg

Bisikletime masraf etmek istemedim orjinal halıyle kalsın dedim ve yeni bisiklet aldım arkadaşlar birazdan yeni topik altında paylaşacagım ilgi ve alakanız için teşekkkürler.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Merida Big nine 500 29 jant ile Ghost kato 5 29 jant arasında kaldım Ghost 100 TL daha fazla, sizce hangisini almalıyım

haftada bir kaç sefer, 50 km, (2- 3 saat) günlük tur fitness amacıyla kullanlanmak için bisiklet bakıyorum maximum bütçe 1500 TL tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar eşime doğum günü hediyesi bisiklet almak istiyorum, şehir bisikleti düşünüyorum,kendimce bir kaç kriter belirledim,28 jant olsun, hafif olsun, ön amortisör olsun, arka selesi olsun çantasını falan koyar iki model arasında kaldım sizce hangi modeli tercih etmeliyim neden? yada başka model önerirmisiniz. teşekkür ederim.

Salcano Mostar 700 lady

(link)[28]

Bianchi discovery

(link)

arkadaşlar merhaba başlıkta belirttiğim fiyat aralığında şehir tur bisikleti almak istiyorum (sıfır)
dün bi biiskletciye gittim kron tx150 önerdi HD frenli 28 jant 1100 tl peşin fiyatı ilk bisikletim olucak kandırılmak istemiyorum pek bi bilgimde yok yardımcı olurmusunuz bu fiyat arasında seçilebilcek bisikletleri söylermisiniz ?

bu ıkı bısılet arasında kaldım bırde carraro fıyat farkıda ılgımı cektı sızce hengısı neden tesekur ederım

IMG_0408.PNG IMG_0407.PNG Herkese iyi akşamlar
Bisikletlerden pek anlamam bu yüzden aynı markanın iki modeli arasında seçim yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

(link)

(link)

Abilerim şimdi bisiklet almak istiyorum. 650 - 700 tl bütçem var. Ama hangi bisikleti alacağımı bilmiyorum. Aklımda Salcano Ng 800 V var. Bide Salcano city explorer 40 var.
İkinci el salcano city sport 40 yada mosso legarda 1621 mdm var.
İstanbul'da hangi bisiklet uygundur?

Merhaba yol & şehir bisikleti için araştırma yaptım fakat kafam allak bullak oldu. Bisikleti işe giderken kullanıcam haftanın 6 günü ve cumartesi günleri yazlığa gidiyorum mesafe 50 Km bu 5 ay boyunca düzenli bir şekilde yapmamı sağlayacak bisiklet önerir misiniz.

Not: Kredi kartı ile alacağım için 2. el alma şansım %0

Şimdiden teşekkür ederim

Geri