Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Arkadaşlar herkese selamlar. Ben Hatay Dörtyol dan aranıza katılmaktayım. Yaşım 26.

Artık bisiklete başlama zamanım geldi sanırım. Boyum 180 kilom 107 oldu. Spor yapıyordum onuda bırakınca iyice kilo aldık. Ama hangi bisikletle başlayacağımı bilemedim bir türlü. Fazla buyuk bir bütçem yok. Bisikleti şehir içinde ve belki gitgel 200 km olacak şekilde uzaklıklara gitmeye çalışırım zamanla. Hatta elimden gelse 1000 km bile giderim sıkıntı degil benim icin ona göre de bir model önerirseniz şimdiden minnettar kalırım herkese iyi forumlar

Scudo
@Bunyaz&fb bisikleti aldıgınıza göre ben şimdi ne desem olmaz ama görünen oki çok uygun fiyatı gördügüm kadarıyla rockshoks maşası var donanımı nedir bilmiyorum. güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: Bunyaz&fb
"Scott,Giant,Merida, Mosso,Carraro," "Sedona,Salcano,Kron Geotech" 1000-1750 TL bandında bu markalardan hangisini tercih etmeli?

@Altuntas
1750 ye Scott veya giant bul bana sonra gellllll

E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Furkan124
(link)
bu scott
(link)
aha buda giant
al buldum getirdim o arkadaş uğraşmadı sanırım
seni bekliyoruz...

Bisiklet alıcam bu yaz için sağlam olmasını istiyorum.
Boyum 185
17 yaşındayım
Dağ bisikleti istiyorum fakat yol yapicam butcem 1200 1300 fakat sağlam bunu al tam senlik derseniz 1500 çıkar sorularınızı cevaplamak isterim.

@hs4255
Aynen paylaştığınız gibi yazmış olduğum o markaların hepsinin 1750 bandında tek tük olsada ürünü var araştırıp yazdım. ama marka olarak hangini tercih etmek mantıklı olur diye soruyorum.
1750 TL lik bir Scott,Giant mı daha mantıklı olur 1750 Tl lik bir Mosso,Carraro mu iyi iş görür.

Yani iyi bir markanın alt seviye bisikletini mi almalı orta derecede bir markanın bisikletini mi almalı?

• Beğen
Tepkiler: hs4255
Artık bisiklete başlama zamanım geldi sanırım. Boyum 180 kilom 107 oldu. Spor yapıyordum onuda bırakınca iyice kilo aldık. Ama hangi bisikletle başlayacağımı bilemedim bir türlü. Fazla buyuk bir bütçem yok. Bisikleti şehir içinde ve belki gitgel 200 km olacak şekilde uzaklıklara gitmeye çalışırım zamanla. Hatta gonul ister elimden gelse 1000 km bile giderim sıkıntıdegil benim icin ona göre de birmodel önerirseniz şimdiden minnettar kalırım

Bütçem 700 800 civari

Arkadaşlar Max 700 - 800 tl arasında. Uzun ömürlü bir bisiklet önerirmisiniz. 107 kg ve 180 boyundayım. Amacım şehir içinde sahile gitmek ve şehir dışındaki illere sürmek olacak. En son 6 sene önce bisiklet sürmüştüm. Oda eski tip Bisan lardan lise zamanında yani. Haftada bir 70km lik uzun yol yapıyordum

Merhaba dostlarım;
Ben boyu 1.87 ve 79 kilo olan bir dostunuzum.Henüz 16 yaşımdayım.Boyuma ve kiloma uygun bir bisiklet önermenizi istiyorum..Teşekkürler.(Bütçem 700 tl)

Sorular:Dağ bisikletini şehirde kullansak bir sorun olur mu?

abilerim ablalarım kardeşlerim bana başlangıç yarış bişikleti lazım amatör yarışlara katılabilmek için onun için uygun fiyatta güzel bir yarış bişiklet önerebilirmişiniz

@dogu83 2015 MOSSO satıyorum full deore 30 vites temiz garantisi devam ediyor

Merhaba arkadaşlar, şu aralar bir yol bisikleti almayı düşünüyorumda eski bisikletim çok ağır geliyor.

İlk olarak (link) adresinden alişveriş yapan oldumu ordan almayı düşünyorum.

Mosso LEGARDA 1727 MSM H bisikletini 1350 lira ya anlaştik (tek çekim veya havale ile).

Yada bursadan Bursabisikletcenter isimli mağazadan;
CARRARO SPORTIVE 225 ERKEK ŞEHİR 24-V HD 28″ 1370 liraya vere bilecegini söyledi.

Son sorum olarak Bursada bisiklet alabilecegim mağaza önerebilir misiniz Aydin bisiklet ve bisikletcenter dişinda.

Mosso mu Carraro mu sizce ?

Teşekkürler şimdiden.

@dogu83
ben mağaza değilim kardeş post cihazım yok

• Beğen
Tepkiler: leon35
ghost kato fs 3 almayı düşünüyorum.5800 ile 6500 arasında fiyatları var parasına değer mi hakedermi acaba kullanan varmı yada oldumu. daha ucuza alınabilecek yerler varmı

Arkadaşlar ne yaparsanız yapın mekanik disk almayın. Ön freni sonuna kadar asılmama rağmen bırak takla atmayı, durmuyor bile. V fren kullanmadım ama eminim daha iyidir. (whistle Huron 1484d)

@Bench
Yağ bulaşmıştır

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tanchu
Daha 2.günüm.montajını yaptırdığım yere değil başka bir yere götürdüm adam bi denedi, duvara girecekti neredeyse. Alışmış hidroliğe :D

mosso legarda 1621 msm v Öneren varmı acaba

Geri