Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

dağ bisikletimi çaldırdıktan sonra fitness bike alıp şehirde gezmek istiyorum.
uzun yol yapacak değilim. şehirde günde 2 saat sürerim haftada 3 defa diye düşünüyorum.

2500 tl lere kadar çıkarım diye düşünüyorum. fiyat olarak.

linkteki sirrus sport 2015 model sanırım. merak ettiğim. 2017 modeli ile bunun arasında çok fark olur mu? fiyat farkı verip yeni model mi alsam? asıl hayalim sirrus elite. ama onun yeni modelini göremiylrum hiç bir yerde. ne zaman gelir bilinmiyor sanırım. fiyatı da 4000 tl olursa alamam zaten.
diğer bir düşüncem ise sirrus sport 2015 yerine cube sl road 2016 mı alsam 500 tl daha verip. teşekkürler

(link)

lapierrre shaper 300 var bir de. bu modeli tavsiye eder misiniz?

Scudo
İki fitnes arasındaki fark golf 5 ile golf 7 serisi arasındaki fark gibidir. Golf 5 (bu arada SSS yi temsilen) eski olmasına rağmen tasarımı ve kalitesi ile vazgeçilmezdir amma velakin golf 7 nin teknik donanımı ve modern çizgileri yanında artık geride kalmıştır. Ha neden bu kadar kendinden emin konuşuyorsun diyeceksen cevabı

İnceleme - Fitnesta yeni çıta: Cube SL Road Pro

sahilde vb yerlerde bir bisikletçi gibi olmasa da sık sık kullanacağım katlanabilir bisiklet tavsiyesi olan var mı max bütçem 800 tl civarı :)

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.
Bisiklet gönüllüsü adayı olarak burada bulunmaktayım.
1.95boy 115 kilo eski basketbolcuyum sakatlıklar vs. düzensiz yaşam sonucu kilo aldım ancak
şu sıralar eriyorum düzenli beslenme ve spor ile.
Bisiklet uzun süredir aklımın bir köşesinde vardı hep denedim yeltendim ama bir türlü kısmet olmadı.
Ancak bu hafta içerisinde 1000TL Civarlarında bir bisiklet alacağım kesinleşti ve şimdilik aklımda olan araştırmalarım sonucu
düşündüğüm ürün Kron TX150 V Fren 28 '' jant 24 vites modeli.Ancak boydan ötürü 22inch kadro olması gerekiyor ancak o fiyat bandında kron'un 20inchten büyük kadrolu modeli bulunmuyor.
Siz tecrübeli arkadaşların tavsiye ve önerileri için şimdiden teşekkürler.
[Dip not:] Amacım öncelikle 100 kilo altına inene kadar evde trainer veya roller ile kullanacağım sonrasında da öyle ufak çaplı şehir turları
Sahil turları düşünüyorum.2 saati geçmeyecek şekilde .
Tekrardan teşekkürler ve selamlar herkese.

Herkese Selamlar,

Uzun zamandır bisiklet kullanmıyorum bu sebeple fikir almak istedim. İşe giderken kullanabileceğim bir bisiklet arıyorum. Açıkçası fiyat aralığı olarak 500-750 tl arası bir bütçem var. Önerilerinizi alabilirsem çok sevinirim.

@Express dağcısı
Ben de araştırdım be Huron da karar kıldım. Bence değmez ama ağırlıklarını bilmiyorum. 975e nerde buldunuz acaba?

ng450 almayı düşünüyomda tavsiye edermisiniz kullananız var mı ? arazi ve yolda kullanıcam yada önericeğiniz başka bisiklet salcano tercihim bütçem 2000e kadar

İkinci el Sector şehir/yol bisikleti aldım. Yurtdışından alınmış. Alman menşei fakat internette bu markaya dair hiç bir kaynağa ulaşamadım bilgisi olan var mı markaya dair ?

IMG-20170305-WA0005.jpg 20170304_135833.jpg 20170305_145119.jpg

Dosyalar

• 20170305_145048.jpg
    20170305_145048.jpg
    100,4 KB · Okunma: 0
IMG_1736.PNG merhabalar
Gormus oldugunuz Canyon harttail mtb bisikleti almaya niyetliyim.
Yanliz kararsizim.
Boyum 184
Bacak olcum 83
Bisiklet ise!
26 jant
Medium kadrosu
43 cm (aynakol ile sele borusuna kadar)
Sizce bana kucukmu yoksa buyukmu gelir???

Herkese merhabalar foruma izmirden katılıyorum yaşım 18 bisiklete merakım var bu aralar kg 95 izmirde aktif olarak bisiklet kulanmak istiyorum limitim 600 ile 1100 arası bir bisiklet almak beraber bisiklet turları yapmak istiyorum burdan işin ustalarından yardım almak istiyorum yorumlarınız benim icin önemli Teşekürler . Hangi marka önerilir hangi fren sistemi atırıcı takımı ne olmalı.

Stevens Stevens Stevens 1996 model kullanıyorum 2004 yılından beri bende kendisi mecburi olarak ekipman guncellemesi yaptım orjinalinde 1996 model xt set vardı eskimisti almanların audisi neyse stevens da odur okadar iddalı bir markadir 20170128_164544.jpg

Merhaba
Slr 300 bianchi modelinin kadro boyutu neresinde yazıyor bşr turlu bulamadım yardımcı olurmusunuz?

ojZ9GX.png

@murat52 Uzun yıllar bu markayı kullanan birisinden böyle güzel bi yorum almak beni çok mutlu etti. Yakışıklı bisikletin ile hep birlikte ol inşallah Murat abi :harika:

• Beğen
Tepkiler: murat52
Arkadaşlar yol bisikleti alıcam bütçe 1000tl ne önerirsiniz simdiden tesekkurler ederim

Ümit Magnetic 21 Vites 28 Jant Bisiklet 2863'mü daha iyi yoksa

Salcano XRS070 Mİ ?

Ucuz ve dayanıklı yol bisikleti arıyorum.
Önerilerinizi beklerim...

Biskletforuma az önce katıldım. 95-100 Kg. 1,73 cm boya 78 cm. iç bacak boyuna sahip 45 yaşında Erkek olarak nasıl bir bisiklet almalıyım. Amacım Şehirde dolaşıp hoş vakit geçirirken kilolarımdan da kurtulmak hareket ederek efor harcamak. Çok profesyonel aletlere ayırabilecek bir bütçeye sahip değilim. Ortalama 1000 tl. civarı bütçe düşüncem var. Konuya çok uzağım Bianchi Salcano gibi markalar duyduğum ve gördüğüm kadarıyla rahat ulaşabileceğim Markalar. Ölçü konusuna gelince internetten gördüğüm kadarıyla 28'' cant tekerlek 21 V V Fren Çamurluk + Bagaj düşündüklerim.
Mesela
BIANCHI Discovery 21 V VB 28'' 1206TL.
BIANCHI RETRO 21 V VB 1008 TL.
'' STRADA 21 V VB 855 TL.

Bana önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum . İyi günler...

Merhaba arkadaşlar Merida 100 Big Seven 27.5 x 2.10 kulanıcısıyım
5 mart pazar günü Yeşilay bisikletliler etkinliğine katıldık arkadaşlar ile oldukça yordu beni bu yol ve gruptaki arkadaşlara ayak uyduramadım
benim yüzümden sürekli hız kesip durdular oldukça zoruma gitti ayni şu reklamdaki olay gerçek oldu hadi abi hadi abi yapabilirsin gibisinden tabi olay lastiklerde bitiyordu
şimdi daha iyi anladım MTB alarak hata
yaptığımı biraz araştırma yapınca yol bisikletine geçme kararı aldım
yinede geçmeden önce sizlerinde fikrinizi almak istiyorum forumda dag bisikletine
1.50 1.35 takan arkadaşlar olmuş bunu arkadaşlarıma da danıştın mtb satıp yola geçmen daha iyi olur lastikte değistirsen
bir yol bisikleti olmaz MTB dediler bende
seçim olarak Merida cyclo cross 300 düşüniyorum diskli olması daha güven veriyor ama arkadaşlarıma danıştım cylo cross geçmen anlamsız olur bunlarda dağ bisikleti sayılır dediler ama ilede disk fren istiyorsan şu 2 modele bak dedi arkadaşım birde arkadaşlar bir yerde okumuştum yarışlarda yol bisikletlerinde disk frene geçmeyi düşüniyorlarmış benimde disk fren olsun düşüncen bunun için buda arkadaşımın bana yazdığı
12-28 ruble yokuşta üzmez
ama forumda 12-28 ruble yokuşta zorlar denilmiş hangisi doğru biraz uzun oldu konu kusuruma bakmayın yardımlarınızı bekliyorun

(link)

(link)

herkese merhaba. bianchi speed 2000 bisikletim için aynakol alacağım ama hangi boyutta aynakol alacağımı bilmiyorum kolun uzunlığu kaç cm olmalı yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

dönüşüm kitleri 1500 den başlıyor..yokuşta destek almak için düşünüyorum aslında...

Geri