Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Aynı fiyatta normalde Geotech trip cx 5 gözüküyor.İkinci eller de satıcının durumunu bilemediğim için aslında karışmakta istemiyorum.Sonuçta iki bisiklet düşük fiyatlı satılıyor.iki bisikletinde v-fren,disk fren, düz maşa,amortisörlü maşa gibi tercih edilme durumları var.Seç beğen derim:)

Scudo
@leny151180
sevgili kardeşim bisiklet almadan önce bence arkadaşlarının var ise bir binip denemeni öneririm eger çevrende bisiklet kiralama imkanın varsa o da olur.ögrenmiş olursun .hem ögrendikten sonra yeni bisikletini alır düşmeden bisikletine zarar gelmeden zevk alarak binersin.

Ben nedense f/p açısından her zaman carraroyu onde goruyorum. Genel olarak tercihim hep 29 janttan yana "kadro boyu janta göre ayarlanıyorken bisikletim neden heybetli durmasın ki? " diye düşünenlerdenim. Tabi bu görüşüm mtb için. Diyecegim su ki carraroya bakın derim su an big 829 hem görünüş hem de sürüş açısından cok rahat kullandıgım bir bisiklet özellikleri çok çok iyi degil tabiki ama kadro duruşu ve kalitesi için upgrade düşündüğüm tek bisikletim bundan önceki 8 bisiklet deneyimimi de düşünürsek baya iddialı oldu bence:DIMG_2213.JPG

Selamlar herkese, forumda yeniyim ve bisiklet seçiminde yardıma ihtiyacım var, mtb meraklısıyım çocukluğumdan beri bisiklet sürüyorum ancak daha önce hiç tırmanış yapma fırsatım olmadı, yaz aylarında ikinci elden bir kron almıştım bu hayalimi gerçekleştirmek için ancak 1 ay sonra çalındı şimdi nasip olursa 0 bir bisiklet almak istiyorum ancak kararsızım aklımda olan birkaç model var onlarıda belirticem. bütçem 800 tl zorlasam 1000 liraya çıkarabilirim bulduğum modeller bunlar

(link)

(link)

tasarıma önem veriyorum görünüş önemli benim içim, ilk attığım linkteki btwinini çok beğendim tasarım olarak, ancak bu işte yeni sayıldığım için alttaki krona daha sıcak bakıyorum, fiyat olarakta daha cazip, yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

arkadaslar merhaba bi sorum olucak benim arkadasta 326 rcx var çok memnun ancak aynı fiyatta force 320 de var ne yapmalıyım hangisi iyi (başka önerirseniz 26 jant hd yada md max 1000 olsun yeter)
şimdiden teşekkür ederim.

Herkese merhabalar , Belçika'da yaşayan dayım Stevens Wave markalı bisiklet almış bana yollamış muhtemel bulgaristanda ev adresine ulaşmıştır. :) Bu marka hakkında bilginiz nelerdir ?

Frame
rohrmaterial.gif
Aluminium 7005TB Superlite
Front fork
gabel.gif
Fox 32 F 100 RL, 100 mm, OB, Lockout
Headset
steuersatz.gif
FSA Ahead Integrated Orbit Z 9, 1 1/8"
Brakes
bremse.gif
Avid Elixir 5 disk brake, 185/160mm
Drivetrain
Crankset
kurbel.gif
Shimano Deore XT FC-M770-10, 42-32-24
Derailleur r
schaltungh.gif
Shimano Deore XT RD-M773
Derailleur f
schaltungv.gif
Shimano FD-M771
Chain
kette.gif
Shimano CN-HG74
Cassette
ritzel.gif
Shimano CS-HG81 11-34
Wheelset
System wheelset
laufrad.gif
DT Swiss X1900 system wheel
Tires
reifen.gif
Schwalbe Nobby Nic | Racing Ralph Performance 26x2.25"
Cockpit
Handlebar
lenker.gif
Oxygen Scorpo Flatbar, Alu 2014, 9°, 62 cm
Stem
vorbau.gif
Oxygen Scorpo 31.8 mm, stainless bolts
Saddle
sattel.gif
Oxygen Spark, Litefoam
Seatpost
sstuetze.gif
Oxygen Scorpo 380 mm
Shiftlever
schalthebel.gif
Shimano SLX SL-M660-10
Brakelever
bremshebel.gif
Avid Elixir 5
Data
Weight
gewicht.gif
11.0 kg
Sizes
groesse.gif
16, 18, 20, 22 "
Color(s)
farbe.gif
White Blue
Highlight 2011
Highlight 1
highlight07.gif
High-value Fox RL suspension fork with lock-out
Highlight 2
highlight07.gif
Top climbing attributes and great handling
Highlight 3
highlight07.gif
Shimano Dyna-Sys drive train with 10-gear cassette
Highlight 4
highlight07.gif
DT Swiss premium wheels

Bisiklet'in modeli bu her şeyiyle aynı yorumlarınıza ihtiyacım var :)

Görsel;
(link)

Direkt Link; (link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Markanın kendi sitesinden yaptığım şu kısacık alıntıyı paylaşayım önce:
''STEVENS is one of the leading German bike manufacturers, located in Hamburg.Our range includes road and cyclocross bikes, trekking and city bikes, MTBs, pedal electric bikes, fast ebikes and children’s bikes. STEVENS bikes are sold in over 30 countries, in Germany exclusively by local independent dealers.''

Kısacası kaliteli alman bisiklet markalarından birisi. ;) Ve sizdeki model de fox maşa ve üst seviye parçalı iddialı bir model.Hayırlı olsun ;)

Iyi bir marka diye biliyorum alman mali

• Beğen
Tepkiler: Umtdgny
@Sadettin Z.
Sesli guldum :)

Yeni bisikletinizde hayirli olsun umtdgny

• Beğen
Tepkiler: Umtdgny
@Sadettin Z. bi tane yeterli diye düşünüyordur.:)) Bisikletin üzerinde geldiğinde şurasını güncelleyin diyebileceğiniz bir yer var mı ? Birde bu marka bisikletler neden Türkiye de bulunmuyor acaba

@clk çok teşekkürler :) binmek nasip olur inşallah

@Umtdgny
Üzerinde gayet kaliteli ekipmanlar var, uzunca süre kullan sonra değişiklik yap bence. XT set, Fox maşa, 11 Kg... Ne değiştirsen keyfi olur. (Belki konforuna göre elcik ve sele değişir ama onları da 200-300 Km yapmadan yorumlamak hata olur. Güle güle kullan...

@BerkEvren

Tamam hocam :) dediklerine göre hareket edicem teşekkürler [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Öncelikle herkese iyi forumlar. Mtb'den yol bisikletine geçeceğim fakat bir türlü karar veremedim. Sıfır bir bisiklet tercihim. 58 kadro bir bisiklet olması gerek. Şimdiden teşekkürler.

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar
3. bisikletimi almayı düşünüyorum ve 2 markanın 2 serisi arasında kaldım
Bir de size danışayım dedim

-Öncelikle genel olarak Kron mu Mosso mu daha iyidir (Malzeme,donanım,sürüş)

-Kron XC100 serisi ve Mosso Legarda serisi(max 900 tl olan bisikletlerden)
hangi serideki belirtmiş fiyat aralığında olan bisikletler daha iyidir sizce

Şimdiden teşekkürler Herkese iyi forumlar

kron denince şöyle bir durup düşünmek lazım.Tabi düşünmenin sonucunda da vazgeçmek herkesin hayrına sonuçlanır :D verdiğiniz bisiklet modelleri adına değil ama genel olarak konuşmak gerekirse mosso her türlü daha iyidir

Mosso Legarda 1621 MDM bisikletim var. henüz çok yeni. (150km) öyledir veya böyledir diye yorum yapamam belki ama. Markanın en ucuz modeli olmasına rağmen belirli bir işçilik kalitesi var. Öncelikle hangisinin size göre albenisi varsa onu tercih edin. 1.jpg 3.jpg 4.jpg 2 bisiklet arasında uçurum olduğunu sanmıyorum. Sonra, markadan çok o markayı satan yada servis hizmeti veren firma hangisi iyiyse onu tercih edin.

Geri