merhaba arkadaşlar, forumdaki birçok konuda adı geçen klişe kişi olan "çocukluğumdan sonra ilk defa bisiklete tekrar heves salan" bir insanım

son iki gündür hemen hemen forumda bisiklet seçimiyle ilgili her konuyu okumuş bulunmaktayım. tecrübeli arkadaşlarımız sayesinde vites seçiminden lastik seçimine, bisiklet almam gereken yerlerden (kesinlikle bayiiden ) kordon boyu seçiminin nasıl yapılması gerektiğine kadar birçok konuda az da olsa bilgi sahibi oldum.
bisiklet kullanma amacım ilk etapta yaşadığım site içerisindeki büyük parkurda kullanmak ve sonrasında yaşadığım yerlerde parklarda ve parkurlarda eşimle gezinti amaçlı kullanmak,
fakat hevesim kırılmaz ise alacağım bisiklet ile ileride gezilere ve turlara da katılmak, tatile vs giderken bisikletleri alıp bulunduğum yerlerdeki görülecek yerleri bisiklet ile gezmek istiyorum
yani bisikleti ilk başlarda basit amaçlarda kullanmak için olsa da ileride daha güzel amaçlar için de kullanmak istediğim için bütçe oalrak çıkabileceğim kadar çıkmak istiyorum. bütçe olarak 2 bisiklet için 2500-3000 olarak düşünüyorum
kararımı 2 tane modele kadar indirsem de sizlerin de fikirlerini almak istiyorum, farklı modellere ve markalara da açığım
Sedona 410 vs Carraro 225
Sedona 420 vs Carraro 227
fiyatlar biraz farklı tabii ki, ikinci gruba kadar bütçe olarak çıkabilir miyim bilmiyorum ama yarın veya sonraki gün gidip tüm modellere binip içime sinme durumlarına da bakıcam ama dediğim gibi fikirleriniz benim için çok önemli,
şimdiden teşekkür ederim.