Evet oncekı konumu okuyan arkadaşlarımız belkı vardır ama butcemı bıraz değiştirmek zordunda kaldım.Merak eden arkadaşlarımız için sebeplerinide yazıyım

Bidaha bidaha sizi uğraştırdıgım ıcın kusura bakmayın ilerde amsterdamdan almak isteyen arkadaşlara şimdiden yardımcı olsun bu konu
- Cube agree gtc vol carbon alsaydım 2 yıllık bursum bısıklete yatırcaktım
- Yanında kaskı,eldiveni,kışlık giyim,yazlık giyim,aksesurlar vs. almaya butcem yetmıcektı
- 1 yılda bısıkletın parasını rahat rahat odemek için başka bir şey sormak isteyen olursa ozel mesaj yazabılirler

Şimdi asıl gelelim konumuza butceyi başlıkta yazdıgım gıbı 1 kaç araştırma yazdım farklı bısıklet tercıhı yapmak ısteyen olursa tabıki yazabilirler
Sensa Umbria Tiagra

Kadro yapısı sanırım compact racıng sensa markasını bılmedıgım ıcın pek bısey dıyemedım zaten burda takıldım

Fiyatı 636 euro
Afmontage: Full Shimano Tiagra 4600 3x10
Wielset: Supra RA Comp 10sp
Stuurbocht: Supra Comp Line
Stuurnok: Supra Comp Line
Zadel: Supra Comp Line
Zadelpen: Supra Base Line
Banden: Vittoria Zaffiro
Cube Attain Pro

Kadro yapısı endurance sanırım .Zaten burada takıldım endurance ıle arasında cok sey fark edermı ondan sıze sormak ıstedım

Rengi beni benden aldı
Afmontage: Shimano Sora
Wielset: Alexrims RA 0.7
Stuurbocht: Cube CRB
Stuurnok: Cube CPS
Zadel: Cube
Trek One Series 1.2
Trek in türkiyedeki fiyatlarını görünce secimlerimin arasına gırdi ama dıstan kablolama pek hosuma gıtmedı dıyebılırız bır trek için (türkiyedeki dalga konusunu saymıyorum

)
Afmontage: Shimano Sora Mix
Wielset: Bontrager TLR
Stuurbocht: Bontrager Race
Stuurnok: Bontrager Racce
Zadel: Bontrager Paradigm
Aldıgım sıtenın lınkı: (link)
Şimdiden tekrar ve tekrar yardımcı olan arkadaşlara teşşekür ediyorum