Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Scudo
Boşver bianchiyi btwin al sen . decathlonun musteri memnuniyeti adina sayısız ornegi var. Adamlar faturasi olmayan kadroyu degistiler . forumda konusu var .

@furkan.zaman normalde kurallara gore degısım yapmıyorlar dıye bılıyorum fatura ve faturanın sahıbı olacak.yanı 2.elden aldıgımız urunler garantıye gırmıyor sordugumda boyle denıldı decathlon çalısanı.

arkadaşlar merhaba merida Scultura 300 modelini almak istiyorum değerli yorumlarınızı almak istiyorum özellikleri şunlar ;
RENKLERSiyah / Mavi / Beyaz
ÖLÇÜLERXS(47),S(50),S-M(52),M-L(54),L(56)
KADROScultura lite
MAŞARoad carbon comp
ORTA YATAKDahili
FREN KOLUDahili
FREN ÖNMerida Road Comp
FREN ARKAMerida Road Comp
ZİNCİRKMC Z10-10s
AYNAKOLShimano TIAGRA 50-34
VİTES ÖNShimano TIAGRA D
VİTES ARKAShimano TIAGRA SS
KASETShimano CS-4600-10 12-28
ELCİKMerida Road Pro 3D
GİDONMerida Anatomic road OS
BOĞAZMERIDA pro OS -5
FURŞ TAKIMIBig Conoid semi neck pro
ÖN HAZNERoad seal Bearing
ARKA HAZNERoad seal Bearing
PEDALYok
JANTMerida comp 24 pair
SELEMerida Race
SELE KELEPÇEMerida Aero 32 Allen ST
SELE BORUSUMERIDA carbon H SB15 27.2
ÖN VİTES KOLUShimano Tiagra Dual control
ARKA VİTES KOLUShimano Tiagra Dual control
JANT TELİBlack stainless
İÇ LASTİKUltralite 48
LASTİKMaxxis Dolemites 23 fold
AĞIRLIK9,1 kg

Dosyalar

• scl300.jpg
    scl300.jpg
    116 KB · Okunma: 49
Fiyatını ne kadar
Yol bisikleti için ön arka 32 jant teli çok fazla gereksiz bir ağarlık oldunu düşünüyorum

3800 TL civarında fiyat veriyorlar

peki bu jantlar ağır olmasının dezavantajı çok mu olur ?

daha doğrusunu söylemek gerekirse tiagra setli yada 105 setli olarak bakmıştım bu model hoşuma gittiği için sizlerden de yardım almak istedim

Ben geçen gün scultura 400 modeli için 3400 TL gibi bi fiyat aldım. Biraz pazarlık yapmalısınız bence.

@Atabeysulku
Haklısınız daha pazarlık yapmadım kafama takılan tek sorun bu modelin tavsiye edilip edilmeyeceği alacak olursam sağlam bi pazarlığa girerim tabi :)

@Atabeysulku
İkinci el fiyatımı ?
Yoksa sıfır ürün mü 4.200tl gibi bir fiyat görünüyor ama sitede

@mustafa üzümcü
(link) burada 52 kadro var. Sedona consept mağazada 'da 1 adet 56 kadro mevcut.

@Atabeysulku
Teşekkürler bende Yol bisikleti almak üzereyim değerlendirecek bir model

• Beğen
Tepkiler: Atabeysulku
Merhaba, 2.el Whistle Patwin 1493D - 29 Jant 24 Vites Dağ Bisikleti almayı düşünüyorum. Forumda bu bisiklete sahip olana bir kişiye ulaşmaya çalıştım ama sanırım o da askerde imiş. (Melih Çolak) Bu bisikleti bilen var mı? Dağ bayır gezmiyorum. Sadece şehir içi, arada 20/30 km.lik sürüşler. Carraro 419 Grunge'm var. Bana Whistle Patwin 1493D - 29 Jant 24 Vites Dağ Bisikleti hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Bir de dikkatimi çekti, satılık ilanlarına bakıyorum, 29er bisiklet alanalar 2/3 ayda satıyorlar. Sebep ne acaba?
http://www.bisiklet-ci.com/modules/catalog/products/pr_01_683_min.jpg?rev=1394295374

@mşehirli bisiklet hakkında bilgim yok ama Şehir içinde sürücekseniz şehir bisikleti veya yol bisikleti alabilirsiniz.

Yorum için teşekkür ederim.

ben kullanıyorum bu modeli yaklaşık 8 ay oldu memnnum genel olarak tavsiye ederim ağırlık konusuna gelecek olursak 13 kilo bisiklet

Ben açıkçası Tr deki bianchiler iş yapmaz diyorum ... italyan olanlar harika sen b'twin al ömür boyu garantisi de var en iyisi onu al yaklaşık 6-7 aydır rr500s kullanıyoru merdiven inişi dir o dur budur tık demedi btwin iyidir :)

Geri