Scudo Sports

Bisiklet tavsiyeleri

Eger satilmadiysa istanbul cekmekoy diyar bisiklet te orbisplus luca 9.0 var. Fiyati 1600 lerde. Eski model oldugu icin dolarin da etkisiyle suan 2000 den assagi yok. Stoktaki rengi de hosunuza giderse degerlendirin derim

• Beğen
Tepkiler: Kurkan747
Scudo
kesinlikle 327 amortisöre hiç gerek yok şehir içinde

iyi günler bence sedona 610 almalısınız 2014 modeli 1000 lira civarında hem claris set var triban 3 le karşılaştırısak daha iyi gözüküyor bir bakın derim

Yol bisikletinde paraya kıyacaksın, yoksa zevki çıkmaz.. En az 2000 tl .. Karbon maşa ağırlık 9 kilo etrafında dolaşacak .. Grup sette Tiegra'dan başlayacak.. ! Yoksa sonra üzülüyorsunuz verdiğiniz paraya ..

Bu sizin fikriniz olabilir, katılmasam da saygı duyarım. Ama bunu söylemeniz imkanı olmayıp da bahsettiğiniz modelleri değil de sora-claris setli bisiklet alan arkadaşları üzebilir. Kendinizi bir öğrencinin yerine koyun, tek geliri kredi-burs üçyüz küsür lira ama bisiklete gönül vermiş. Bir şekilde arttıra arttıra, ailesinin de yardımıyla bir bisiklet almış zar zor. Bu yazdığınızı okuyunca ne düşünür acaba?

@Mustafa Kocabaş
Benim bisikletim sora grup setli xrs 040. Ama gidon ve jant degistirmek zorunda kaldım. Tecrübemden çıkarak söylüyorum.

Bianchi RCX 227 aldım geçenlerde... Peşin fiyat 696 Taksitli 720 TL
27.5 inç duble jant, V-Brake, Kilitli Maşa, Aliminyum Gövde, Lastikler 2.25... şimdilik memnunum.

Mtb istiyorsan eger Kron xc150 al. 700 tl fiyati var. Bizim eniste aldi gecende. Cok da memnun. Dag bayir banamisin demiyo tirmaniyorum diyor. Biraz fazla arastirirsan 650 hatta 600 tl ye dahi bulabilirsin.

Ben sedona yı alırdım. Donanım ve fiyat olarak çok daha iyi ayrıca kadrosu da çok güzel bence, agresif görünümlü :D .Çok iyi tur bisikleti olur bence

Geri